Jump to content

Ice Age - Dawn of the dinosaurs

• You cannot reply to this topic
5 replies to this topic

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
Aventurile celor trei prieteni continuă, dar din iulie 2009. Sid, Manny şi Diego revin pe marile ecrane, alături de simpaticul şi veşnic lovitul de soartă Scrat, veveriţa cu tendiţe suicidale pentru o ghindă. Ce surprize ne rezervă scenariştii constituie un compartiment impredictibil, fiind chiar mai multe variante ?n lucru, dar un lucru este clar: vor fi cu siguranţă dinozauri. Cum şi de unde vor apărea nu se mai ştie, dar prezenţa lor reprezintă o certitudine. De asemenea, trăsnăile eroilor vor fi dublate cu siguranţă de un spaţiu mai larg de desfăşurare a aventurilor veveriţei Scrat, care ?ncă de la primul film al francizei a devenit preferata publicului şi, ?ntr-o măsură oarecare, şi mascota neoficială a seriei. Cu siguranţă că aşteptarea fanilor va fi răsplătită, ca şi ?n cazul filmului precedent al seriei.

Attached Files

Edited by 5 0 R ! N, 09 July 2009 - 11:39 AM.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Sambata il voi vedea 3D :)

Cyanilla

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 26 posts
Afara de cateva scene ceva mai comice, filmul este o continuare a ceva ce trebuia sa se fi incheiat imediat dupa prima parte.Nu mai are niciun haz.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Nu pot zice ca mi-a placut enorm de mult, dar a fost ok. :) Oricum, nu stiu cat de bine ne mai incadram noi in categoria target a producatorilor. :good:

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Mie mi-a placut dar tot primul e mai super....ghinda vietii

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Doar prima parte mi-a placut.