Jump to content

Starcraft II

2 replies to this topic

claudiusnc

Senior Member

• Senior Members
  • PipPip
  • 227 posts
Zvonurile iniţiale păreau a fi prea absurde pentru a fi luate ?n considerarea. Blizzard va renunţa la opţiunea de LAN play, ?n favoarea Battle.net, un serviciu oferit şi pentru alte titluri, ca Diablo, şi care nu a mulţumit ?n trecut.

Un reprezentant Blizzard a confirmat totuşi informaţia ?ntr-o teleconferinţă Activision. ?Nu intenţionăm ?n acest moment să avem LAN play ?n Starcraft II şi nici ?n alte jocuri viitoare Blizzard. A fost o decizie dificilă pentru noi, dar am crezut că ?ndepărtarea jucătorilor de LAN, către serviciul nostru Battle.net a fost cea mai bună soluţie pentru a asigura un multiplayer de calitate, oferindu-ne ?n acelaşi timp şi o protecţie ?mpotriva pirateriei?.

StarcraftII

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Deci ca sa joci in multiplayer, trebuie sa-ti faci cont pe Battle.net, unde pentru validarea contului este necesar un CD key.

scorpionu86

Registered User

• Juniors
  • 1 posts
In primul rand salutare la toata lumea,numele meu este dan si as vrea si eu sa stiu cum pot activa din nou starcraft 2,sau cum imi pot recupera mai bine spus codul de autentificare ,cum pot lua legatura cu cei de la blizzard sau daca este cnv care poate sa ma ajute,ast raspunuri

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users