Jump to content

Guvernul Emil Boc

• You cannot reply to this topic
169 replies to this topic

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts

View PostCatalin, on Apr 29 2010, 12:19, said:

... singurul lucru pe care a dovedit acest gurvern ca îl poate face, este doar elaborarea şi instituirea unor noi metode de a jupui ceva bani de la populaţie.
Din păcate trebuie să constat că aveam dreptate atunci în aprilie.
Noi taxe din iulie: tichetele de masa se impoziteaza si scade cota de cheltuieli deductibile pe drepturi de autor.
Tot de la 1 iulie, veniturile din jocuri de noroc vor fi impozitate cu o cota de 25% aplicata asupra venitului net calculat la nivelul castigurilor realizate intr-o zi de la acelasi organizator sau platitor.

In prezent, veniturile din jocuri de noroc se impun, prin retinerea la sursa, cu o cota de 20% aplicata asupra venitului net care nu depaseste cuantumul de 10.000 lei si cu o cota de 25% aplicata asupra venitului net care depaseste cuantumul de 10.000 lei inclusiv.

Așa că nici cei care jucau la pariuri sportive nu scapă de nea Boc, regele reducerilor și cel mai mare inventator de metode pentru taxarea suplimentară și jupuirea populației.

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Ne meritam soarta Cataline.
Ideea e ca nici opozitia n-o vad capabila sa puna la punct vreo actiune concreta pentru a da jos guvernul si asta doar din cauza ca tentaculele actualei guvernari sunt adanci introduse in toate sistemele.

PS: Eu inca mai sper la o minune si sa cada acest guvern al mafiei pedeliste.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Nu e nicio șansă să cadă guvernul. Mulțumită „independenților” cu ajutorul cărora Bășitu a reușit să schimbe configurația din Parlament rezultată din votul oamenilor. Așa că marinaru a schimbat de două ori, după părerea mea, voința electoratului.

Ce i-a mai dat Guvernului prin cap? Dacă ai mai multe case plătești taxă de solidaritate, pe lângă impozit! :))
Taxa de solidaritate va fi impusa proprietarilor de mai multe locuinte printr-o ordonanta de urgenta de modificare a Codului Fiscal.
Persoanele care detin mai multe locuinte neinchiriate vor fi obligate sa achite, pana la 30 septembrie, "o taxa de solidaritate" la bugetul local, suplimentar impozitului pe proprietate, in cuantum cuprins intre 50% si 200% din impozit, taxare prin care guvernul vrea sa obtina 31 milioane lei in 2010.
sursa: mediafax

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
A gandit-o bine Bocul. Ca daca vrei sa schimbi apartamentul de pe un nume pe altul te jupoaie cu alti bani, asa ca oricum esti ars...

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Hop și încă o surpriză de la boc.
Impozitul auto pentru motoarele peste 2000 cm3 se dublează.

De asemenea s-a decis ca persoanele care deţin în proprietate mai multe clădiri să achite impozite majorate cu 65%, 150% şi 300%, în funcţie de numărul caselor deţinute, mai mari comparativ cu impunerile suplimentare actuale, iar diferenţa de bani să fie achitată până la sfârşitul lunii septembrie.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Se pare că nea prim ministru a devenit mai nou ținta de serviciu a PDL-ului. Pe unde se duce, pe acolo e luat la țintă de români.

Astăzi din nou s-a întâmplat, trei persoane au aruncat cu ouă şi o roşie înspre Emil Boc, în momentul în care acesta a ieşit din sediul Prefecturii Galaţi, unde a avut loc şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă, premierul nefiind însă atins.

Cele trei persoane au fost reținute imediat de către domnii jandarmi , că doar sunt niște infractori nenorociți și deosebit de periculoși. :beer:

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Erau pensionari protestatarii, din cate am auzit eu. Ce ti-e si cu batranii din ziua de azi. :beer:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Ma intreb daca le-au dat amenda ptr actul lor. I-am vazut si la TV pe "atacatori". Pareau foarte violenti.

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Au luat, au luat.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Legal meritau, dar cred ca se putea si o iertare...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users