Am auzit de noua ta achizitie ca este super tare si din poze tot asta reiese.
Sa o satapanesti sanatos si fara evenimente.
Apropo cica s-ar micsora taxa de prima inmatriculare.
Am auzit azi la un prieten.
Sti ceva?
131 replies to this topic
Posted 13 July 2009 - 11:42 PM
Posted 16 July 2009 - 08:01 PM
Sar'na.
raspy nu stiu nimic despre modificarea taxei, doar ce am postat aici:
O nouă taxă de ?nmatriculare de la 1 ianuarie 2010
Astazi am facut schimbul de ulei, plus filtre (aer,motorina, ulei si polen), la reprezentanta. Costurile totale au fost de aprox. 650 lei.
Conform istoricului masinii, pana acum a primit numai ulei Castrol SLX Professional Powerflow LongLife III si tot din asta a primit si azi. De asemenea am modificat si intervalul de service in comp.de bord iar de acum inainte schimburle de ulei le voi face din zece in zece mii de km.

Ca bonus, a primit o diagnoza cu VAS-ul trecuta cu brio si o curatire a EGR-ului. Asta multumita prietenilor de la Serpico.
Puteti vedea mai jos ce am gasit dupa demontarea EGR-ului:

Iar aici puteti observa si ce am gasit in filtrul de aer la o masina venita recent din germania.

Aseara impreuna cu florin ne-am jucat pe la oglinzile exterioare si ne-am convins ca sunt heliomate si isi fac datoria la nevoie.
raspy nu stiu nimic despre modificarea taxei, doar ce am postat aici:
O nouă taxă de ?nmatriculare de la 1 ianuarie 2010
Astazi am facut schimbul de ulei, plus filtre (aer,motorina, ulei si polen), la reprezentanta. Costurile totale au fost de aprox. 650 lei.
Conform istoricului masinii, pana acum a primit numai ulei Castrol SLX Professional Powerflow LongLife III si tot din asta a primit si azi. De asemenea am modificat si intervalul de service in comp.de bord iar de acum inainte schimburle de ulei le voi face din zece in zece mii de km.

Ca bonus, a primit o diagnoza cu VAS-ul trecuta cu brio si o curatire a EGR-ului. Asta multumita prietenilor de la Serpico.
Puteti vedea mai jos ce am gasit dupa demontarea EGR-ului:

Iar aici puteti observa si ce am gasit in filtrul de aer la o masina venita recent din germania.

Aseara impreuna cu florin ne-am jucat pe la oglinzile exterioare si ne-am convins ca sunt heliomate si isi fac datoria la nevoie.
Posted 16 July 2009 - 08:20 PM
Imi pare rau ca nu am apucat sa stam mai mult de vorba pe la munca
O sa incerc sa ma revansez cumva
O sa incerc sa ma revansez cumva
Edited by bamse, 16 July 2009 - 08:20 PM.
Posted 16 July 2009 - 08:23 PM
Posted 16 July 2009 - 08:26 PM
Haoleu!
Neaparat tre' sa arunc si eu un ochi pe la filtrul de aer... si ala de polen... si pe la bujii... si la uleiul din cutie... si daca am bani poate curat si clapeta de acceleratie, ca la astea ultimele 4 n-am umblat de cand am luat-o
off-topic: intrebare de beginner: a mea are EGR?
off-topic: intrebare de beginner: a mea are EGR?
Edited by Robotelu, 16 July 2009 - 08:26 PM.
Posted 16 July 2009 - 08:34 PM
Golf IV 1.4l 16v - tu nu ai EGR
Posted 17 July 2009 - 05:22 PM
Eu tot ca oamenii, am curatat clapeta aia de acceleratie legata in mufe ca n-am reusit sa desfac siguranta aia pana sa-mi vina dracii pe ea.
Posted 18 July 2009 - 10:14 PM
Cam afumat EGR-ul. Mers subturat?
Posted 18 July 2009 - 10:18 PM
Posted 18 July 2009 - 10:29 PM
Da domne, dar in kick-down la cat schimba?
Posted 18 July 2009 - 10:35 PM
Nu are nicio importanta.
Rapoartele cutiei se modifica si in functie de configuratia drumului, de exemplu la aceeasi viteza motorul este la o turatie diferita daca masina urca un deal, fata de situatia cand ruleaza pe un alt drum.
Rapoartele cutiei se modifica si in functie de configuratia drumului, de exemplu la aceeasi viteza motorul este la o turatie diferita daca masina urca un deal, fata de situatia cand ruleaza pe un alt drum.
Posted 18 July 2009 - 10:38 PM
Domne', eu ziceam sa mai calci pedala la podea!
Posted 19 July 2009 - 06:56 AM
Nu cred ca a primit masina "blana" pana acum si nici nu cred ca va primi
Posted 22 July 2009 - 04:00 PM
O masina foarte frumoasa si foarte dotata!
Singurul lucru care ii lipseste pentru a fi(din pct meu de vedere) cel mai frumos A4, sunt farurile noului model!
Multi km fara opriri la service!
Singurul lucru care ii lipseste pentru a fi(din pct meu de vedere) cel mai frumos A4, sunt farurile noului model!
Multi km fara opriri la service!
Posted 22 July 2009 - 04:06 PM
Mie imi place modelul asta.Cele noi mi se par prea impopotonate.
Posted 29 July 2009 - 08:47 PM
De vineri 24.07.09 am trecut la numere provizorii romanești. A și trecut deja o lună de c?nd am luat-o.
Trebuie sa-i fac programare la RAR pentru a obține cartea de identitate, după care va urma plata taxei de poluare.
- noile numere de ?nmatriculare:
Trebuie sa-i fac programare la RAR pentru a obține cartea de identitate, după care va urma plata taxei de poluare.
- noile numere de ?nmatriculare:
Posted 30 July 2009 - 06:55 AM
Posted 30 July 2009 - 12:30 PM
Posted 30 July 2009 - 02:37 PM
Senzatie domne' . Cati ponei sunt in plus?
Posted 30 July 2009 - 03:39 PM
Sunt suficienti cati a primit din Ingolstadt.
Subiectul "poneilor" nu ma intereseaza. Dar cred ca a primit in plus cam cati a primit si passatu tau de la pin-doors-urile alea.
Subiectul "poneilor" nu ma intereseaza. Dar cred ca a primit in plus cam cati a primit si passatu tau de la pin-doors-urile alea.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top