Jump to content

Princepele Radu

• You cannot reply to this topic
9 replies to this topic

artistul87

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 15 posts
Deschid un nou topic in care as vrea sa va exprimati parerea in legatura cu candidatura Princepelui Radu la presedentia tarii noastre de suflet, Romania. Credeti ca are vreo sansa fara un partid in spate? Oare ce ar putea schimba in Romania de astazi?

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Nu cred ca are sanse fara sustinerea unui partid. De fapt, sunt sigur ca nu ajunge in turul 2.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Iar trecutul lui nu e unul atat de curat. Am vazut ca a avut ceva legaturi sau simpatii politice, pt ca primea o suma considerabila de la guvernul roman pt a reprezenta romania nu stiu pe unde, intr-o perioada.

artistul87

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 15 posts
Ce a facut se cheama lobby pe langa curtile regale europene, iar banii pe care ii primea erau cam 4.300 ron. Nu cred ca s-a pus problema banilor pentru ca probabil asta e maruntis. Are si site pentru cei interesati in care isi descrie activitatile. E un om cu agenda foarte incarcata. Catalin, cred ca exista unii cu trecut patat care nu poate fi spalat nici la mana nici la masina

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Tu ce crezi, trece de primul tur? :D

artistul87

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 15 posts
Nu, nu va trece de primul tur. Poate si acesta este un motiv pentru care nu va trece de primul tur, pentru ca multi vor crede asta si vor vota altceva desi sunt indecisi. Si ii lipseste partidul. Si, cel putin in sondaje nu este pe locuri fruntase.

Edited by artistul87, 13 June 2009 - 05:53 PM.

tziganul

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
macar de asta nu suntem inca satui

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
El face parte din istoria tarii noastre si ar fi bine sa stea acolo . Nu este locul lui la cirma tarii . Nu l-am zarit pe aici pina acum .
Si apoi familia lui mareata care a declarat dupa revolutie ca se intoarce in tara din patriotism si nu pentru averi acum are procese de retrocedare cu statul pe care al iubeste . Mai bine stateau in averile care le au in strainatate . Nu avem ce face si cu ei intr-o clasa politica asa de zbuciumata.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Alooooo domnuuu :pfft:
Principele Radu a renuntat la cursa pentru presidentie pe 2 septembrie 2009. Link: Cum stau lucrurile astazi

andreea1001

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 12 posts

View PostMarius, on Jun 12 2009, 17:14, said:

Nu cred ca are sanse fara sustinerea unui partid. De fapt, sunt sigur ca nu ajunge in turul 2.
Principele [url="http://biografii.***spam***/radu_muntean/"]Radu[/url] s-a dovedit ca nu avea nici o sansa de a castiga.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users