Jump to content

Care este cel mai bun film?

• You cannot reply to this topic
47 replies to this topic

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Inception

Kristina

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 28 posts
Shawshank redemption si Pianistul , vi le recomand . :)

Martha

Member

• Members
  • PipPip
  • 111 posts
Prea putin ma intereseaza care e cel mai bun film, pentru ca nu este calitatea esentiala a unui film, pentru mine, si asta stiu ca suna ciudat... insa, am vazut destul de multe filme bune care nu au miscat nici macar o celula :rolleyes: in mine. De exemplu, dintre putinele recente filme bune, desi m-a tinut in priza pe tot parcursul sau si-mi dau seama ca este un film bun, nu m-ai mai uita la Inception nici picata cu ceara.
In schimb, sunt filme pe care dupa ce le-am vazut si revazut (pe unele de multe ori, si inca le-as mai revedea, cu imensa placere) , nu le-am incadrat ca filme bune, unele poate "doar" ca filme de arta sau "doar" ca filme emotionante. Asadar, intr-o ordine complet aleatorie, as putea enumera :
- The piano (1993) - a nu se confunda cu Pianistul;
- La vita e bella (1997) - ocazie cu care mi-am dat seama ca am gasit un film foarte bun si, in acelasi timp si emotionant ;
- Prozac nation (2001);
- Great expectations (1998);
- Rain man (1988);
-Havana (1990);
-The cider house rules (1999);
- Splendor in the grass (1961);
-The silence of the lambs (1991)
- Seven pounds (2008);
-Instinct (1999);
-Bliss (1997);
-Antwone Fisher (2002);
-The age of innocence (1993);
-Insomnia (2002) ;
- Dead poets society (1989);
- Butterfield 8 ( 1960);
-Legends of the fall (1994)
- Unfaithful (2002);
- I am Sam (2002);
- Suddenly, last summer (1959);
- L'amant (1992)
...iar lista poate continua.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
O lista inedita Martha...si o sa o salvez undeva si incep as caut din filme. Nu cred ca am vazut niciunul dintre ele. Doar Tacerea mieilor (spre rusinea mea). Eu as adauga pe lista filmelor bune HARRY POTTER AND THE DEADLY HOLLOWS partile 1 si 2...

Martha

Member

• Members
  • PipPip
  • 111 posts

View Postgbrgeorge, on 26 February 2012 - 10:00 PM, said:

O lista inedita Martha...si o sa o salvez undeva si incep as caut din filme. Nu cred ca am vazut niciunul dintre ele. Doar Tacerea mieilor (spre rusinea mea). Eu as adauga pe lista filmelor bune HARRY POTTER AND THE DEADLY HOLLOWS partile 1 si 2...
Multe dintre ele chiar merita vazute de amatorii oricarui gen... cred eu. Dar, pana la urma, e o chestiune si de gusturi. Uite, eu de exemplu am incercat sa ma uit la un Harry Potter, nu mai stiu care dintre ele, si nu am rezistat mai mult de o ora... maxim. As fi zis ca mi-am pierdut infantilismul, insa la desenele animate (alea clasice, care erau si pe vremea copilariei mele) am rabdare sa ma uit, atunci cand am si timp pentru asa ceva.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Da, partea cu vizionarea seriei Harry Potter o inteleg perfect, ptr ca si eu am crezut ca mi-am pierdut simtul umorului cand m-am uitat la GROWN UPS, o comedie pe care majoritatea prietenior mei au clasificat-o ca pe una din cele mai bune comedii pe care au vazut-o.

Dar de seria LORD OF THE RINGS ce parere ai ?

Martha

Member

• Members
  • PipPip
  • 111 posts

View Postgbrgeorge, on 27 February 2012 - 12:04 AM, said:

Dar de seria LORD OF THE RINGS ce parere ai ?

N-am vazut niciun film din seria asta si nici nu planuiesc vad vreunul. :pfft: A nu se intelege gresit, nu stiu, dar nici nu cred ca astea trebuie sa fie filme slabe. Pur si simplu nu sunt genul meu.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Atata vreme cat nu ti-a placut Harry Potter, nu ma asteptam sa iti placa Lord of the Ring... :P

Nu se intelege gresit....gusturile nu se discuta :P

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users