Jump to content

Cel mai nasol film?

• You cannot reply to this topic
39 replies to this topic

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
^- Eu am aceeasi parere :D

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Actorul principal (nu stiu cum il cheama si nici nu am de gand sa caut multe informatii) arata intr-un fel bine, e ok ca om (cam slabanog) a jucat (cred) bine, dar...nu a fost genul meu acest film. Mai interesant si ceva mai mult mi-a placut in schimb TWILIGHT 2. La ala am "rezistat" tot.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Mie lucrul care mi se pare cel mai prost la film e chiar actorul principal :D Mi se pare si urat si prost ca actor. Chiar nu inteleg care e faza cu el.
La doi n-am mai avut rabdarea sa ma uit.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Probabil machiajul ala atat de puternic in alb ti-a lasat impresia asta. In schimb mi s-a parut stearsa (ca aspect) actrita. Al carui nume iar nu il stiu si nici nu am de gand sa il caut.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Kristen Stewart parca.

Nu, nu machiajul, ca arata la fel si fara. Dar stii care e faza, am vazut multi actori care nu aratau grozav, dar aveau o carisma atat de puternica incat ajungeau sa-ti placa chiar asa. Si el nu are deloc carisma. Si mi se pare ca expresia fetei lui a fost aceeasi pe tot parcursul filmului. Nici un fel de emotie, nimic. Ok, joci rolul unui vampir, dar sa stam fara nici o expresie pe fata cred ca putem toti, nu iti trebuie studii de actorie pentru asta.

Cat despre ea, intr-adevar, nu e foarte frumoasa. Dar cel putin ea mi se pare mai carismatica.

Overdose

Member

• Members
  • PipPip
  • 160 posts
CRANK II

N-aveţi idee, nu? Norocoşilor!
Eu l-am văzut, da-mi-aş palme!
Nu ştiu dacă e cel mai nasol film ever, dar este cel mai nasol văzut în ultimii ani.

Cum începe? Cu sfârşitul din I... pică Chelios de la 2-3000m şi n-are nimic, domne.
Ba îl mai răpeşte şi mafia chinezească fix în sec. 2, ca să-i scoată organele pentru nuştiucare moşulică, da' nu se pricopsesc decât cu inima, că sare Chelios de pe masă, îşi scoate tuburile şi le arde chinezoilor vreo două karăţi, că doar el e mama lor, nu? Ah, avea o inimă artificială conectată la o baterie gen dinam, că doar deh, nu murise când i-o scoseseră p'aia a lui, na. :P
Aşa.
Şi pleacă d'oooh! Pleacă să-şi caute inima care, între timp (că trecuse ceva, cât să i se vindece până şi cicatricea) ajunsese la moşulică ăla în pept, dar el nu ştia asta. Nuuuuuuu! El credea că i-o cară un chinezoi într-o cutie.
Şi fuge, şi fuge, şi se mai bate când cu miliţia, când cu mafioţii, ba se mai şi curentează pe unde apucă să-şi încarce bateria, ce să mai... party balamuc filmul ăsta.
Îşi găseşte şi mândra, pe duduia Eve, care ajunsese stripăriţă, i-o pune iar în public, dar nu în piaţă ca data trecută, ci pe hipodrom. (au fost originali la faza asta, maică...)
La un moment dat, între două ţigări sudate spumegând, am văzut că l-au răpit şi mexicanii (cred), că Verona din I avea un frate, El Huron, care îi luase capul, îl băgase într-un acvariu, îl conectase la nişte ceva şi... trăia şi Verona, nenică.
Logic, îi bate Chelios şi p'ăştia şi iar fuge, îl găseşte pe chinezoi, îl tăvăleşte bine, deschide cutia unde se afla ceva atât de porcos că nici n-au vrut să ne spună ce, dar măcar află şi Chelios că pipota lui e la moşulică... pe care îl agaţă o negresă, mândra doctorului, şi îl duce undeva să îl... habar n-am ce, că s-a terminat filmul.
Aşa că aştept cu înfrigurare CRANK III. :))

Ştiu, un om normal n-ar mai fi privit după primele 5min, dar eu nu puteam să fac asta.
Nuuuuuuu! Eu eram pedepsită şi, drept urmare, l-am văzut până la capăt.
Voi să nu o faceţi!

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts

View PostOverdose, on Apr 12 2010, 17:32, said:

Eu eram pedepsită şi, drept urmare, l-am văzut până la capăt.
Cine te-a pedepsit? :))

Overdose

Member

• Members
  • PipPip
  • 160 posts
Prietenul. :))
Recunosc, mi-o meritam.

Clodius

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 304 posts
L-am vazut si eu si mi s-a parut absolut stupid. Ma abtin de la alte comentarii.
Cel mai prost film pe care l-am vazut a fost unul cu un actor tailandez, Ong Bak il cheama parca. Am vazut cam 30 min din el si de nervi l-am sters imediat. Eu cand ma uit la un film il vad pe tot, dar asta m-a enervat atat de tare...

Edited by Clodius, 12 April 2010 - 05:41 PM.

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Pulp Fiction. :good:
Nimic n-am inteles din el. Dar nimic! :pfft:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts

View PostMiadry, on Jun 11 2010, 23:00, said:

Pulp Fiction. :good:
Nimic n-am inteles din el. Dar nimic!

+1 - credeam ca sunt singurul. Si totusi a avut multi admiratori acest film.

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Persoane care probabil sunt la fel de greu de inteles ca si filmul. :lol:

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Multumesc ;)

absirt

Member

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
Bruno, cel mai...nici nu stiu cum sa-l categorizez..

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Adaug un film pe lista filmelor proaste :

Burried

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Cel mai naspa film mi se pare "Avatar".

Martha

Member

• Members
  • PipPip
  • 111 posts
Care e cel mai nasol sau care e cel mai plictisitor? :P
De obicei, daca un film mi se pare complet neinteresant, il opresc. Cu cate un film am avut rabdarea sa-l pe bucati... o ora azi, apoi restul maine sau cand mi-am amintit de el. In cazul unora nu am avut regrete ca am procedat asa, daca as fi renuntat as fi pierdut un film bun. In cazul altora, revenirea s-a dovedit o totala pierdere de vreme, iar la altele n-am mai revenit niciodata... cam asa este si cazul filmului pe care o sa-l decretez "cel mai nasol", desi o sa vorbesc despre el din perspectiva dezamagirii pe care mi-a provocat-o. Aveam asa, acum cateva luni, chef sa vad un film romantic bun. Complet neinteresant, probabil, insa in ultima vreme se fac numai porcarii siropoase, nerealiste, pline de clisee ...etc, stiti voi. Asa ca desi cautam cu sarg printre paginile de pe cinemagia in vederea gasirii unui astfel de film care sa-mi trezeasca interesul de a-l viziona, nu gaseam, si s-a pus un tip sa-mi recomande P.S. I love you (2007). Tipul chiar nu e genul care sa boleasca dupa filme de dragoste, asa ca atunci cand mi l-a indicat, cu recomandarea "eu nu ma uit la filme de dragoste, insa asta e unul care merita vazut", chiar m-am pus sa-l vad, cu inima deschisa, asteptandu-ma la ceva macar decent. Evident ca n-am rezistat mai mult de 30 de minute si ca n-am niciun fel de mustrare de constiinta legat de asta, filmul era departe de a avea ceva demn de a fi urmarit in el. Acum, desigur ca la viata mea am vazut cap-coada filme cel putin la fel de dobitoace precum acesta, insa am ales sa nominalizez P.S. I love you la aceasta categorie tocmai prin discrepanta dintre asteptarile pe care le avea de la el si ceea ce s-a dovedit a fi.
In aceeasi categorie, a filmelor "nasoale" tocmai prin asteptarile pe care mi le-au creat cei care mi le-au recomandat, si impresia pe care mi-au lasat-o filmele insele, o sa mentionez : Jeux d'enfants ( cunoscut si ca Love me if you dare, 2003 ) si August Rush (2007).

Edited by Martha, 02 March 2012 - 09:41 PM.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts

View PostMartha, on 02 March 2012 - 09:40 PM, said:

De obicei, daca un film mi se pare complet neinteresant, il opresc.
Sunt situatii cand filmul il vezi la cinema si nu mai intra in calcul varianta asta. :clip:

Martha

Member

• Members
  • PipPip
  • 111 posts
N-am mai vazut un film la cinema de cativa ani buni. :( Asa ca, de "amorul artei" , sunt sigura ca m-as putea uita si la unul mediocru.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Inainte de sarbatori am fost prima data la un film 3D intr-un cinema, la Baneasa Shopping City. Am zis ca trebuie sa merg si eu sa vad pe un ecran un mare film 3D si intradevar am vazut cel mai prost film ever, Shark Night 3D.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users