Jump to content

Un multumesc pt azi

• You cannot reply to this topic
88 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Felicitari pt promovare katty!

katty

Member

• Members
  • PipPip
  • 223 posts
Multumesc :good:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Multumesc unei fete de 18 ani care azi, la ora 8, mi-a spus ca sunt frumoasa (sigur exagera, insa ce bine a prins!). De atunci, toata ziua m-am simtit grozav B)

katty

Member

• Members
  • PipPip
  • 223 posts
Multumesc unei colege de seviciu care a uitat ca astazi era de dimineata B) ....si m-au sunat pe mine sa ma duc ,in locul ei ;)

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Multumesc indrumatorului de practica, B. M., ca mi-a adus adeverinta de practica la botu' calului. :))

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Multumesc prietenului meu care m-a ajutat azi la munca, si l-am rasplatit cu o bere, sau doua :)) ?

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Si eu vreau sa-i multumesc tot unui prieten pe nume Nistorescu Adrian care m-a ajutat sa ma angajez la noul loc de munca unde imi este foarte bine.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Multumiri speciale unui prieten care si-a pierdut o juma' de zi stand langa mine si ajutandu-ma cand am dus masina in service, avand in vedere ca eu sunt putin :blink: :wacko: :unsure: cand vine vorba de "chineza auto"! :kissyou:

Martha

Member

• Members
  • PipPip
  • 111 posts
Hmm... ii multumesc lu' persoana mea pentru ca a avut intelepciunea de a nu isca un conflict care nu era lipsit de cauza, dar era lipsit de finalitate ori valoare practica. Profit de ocazie ca sa-i recomand tot lu' persoana mea ca daca tot manifesta sfioase urme de intelepciune, sa le manifeste pana la capat si sa nu mai puna paie pe focuri pe care nu intentioneaza sa le lasa sa arda. :doh:
:blink:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users