La ora de gramatica,invatatoarea il intreaba pe Bula:
- Care este viitorul verbului "eu casc"?
Bula raspunde:
- Eu dorm,doamna invatatoare.
1327 replies to this topic
Posted 11 January 2009 - 11:49 AM
Posted 12 January 2009 - 08:43 AM
Trei blonde ajung la Nil si nu stiu cum sa treaca. se apropie ele mai mult si intalnesc peste de aur... bla bla bla 3 dorinte.
Prima blonda: pestisorule fa-ma sa inot de 2 de ori mai bine decat pot acuma... zi si facut se arunca blonda in apa da sa inaote aunge pana la milocul fluviului si hop ca o inhata un crocodil.
A doua blonda: pestisorule fa-ma sa inot de 4 de ori mai repede zis si facut se arunca in apa aunge aproape de mal si alt crocodil o inhata si pe ea.
A treia blonda: din lipsa de inspiratie face... pestisorule fa-ma barbat... o transforma pestisorul si cat ai clipi ridica capul .... Aaaa, uite un pod!!!
Prima blonda: pestisorule fa-ma sa inot de 2 de ori mai bine decat pot acuma... zi si facut se arunca blonda in apa da sa inaote aunge pana la milocul fluviului si hop ca o inhata un crocodil.
A doua blonda: pestisorule fa-ma sa inot de 4 de ori mai repede zis si facut se arunca in apa aunge aproape de mal si alt crocodil o inhata si pe ea.
A treia blonda: din lipsa de inspiratie face... pestisorule fa-ma barbat... o transforma pestisorul si cat ai clipi ridica capul .... Aaaa, uite un pod!!!
Posted 12 January 2009 - 08:47 AM
Cocosul organizeaza o sedinta cu gainile. Despacheteaza o cutie si scoate din ea un ou de strut.
- Nu vreau sa va critic, dar nu strica sa fiti la curent cu ce este ?n stare concurenta!
- Nu vreau sa va critic, dar nu strica sa fiti la curent cu ce este ?n stare concurenta!
Posted 12 January 2009 - 11:13 AM
Unu scurt de mi-l zisa unu la tel la prima ora a diminetii, bine dimineata pt min , pentru om era deja juma de zi de munca...
Unu inrait cu internetul si calculatoarele primeste pe mes un buzz.
Da si el unu si zice da .
Cel care daduse : Ba vazusi ce ninge afara ?...
Asta prietenul nostru cica :
Da? da un link.
Unu inrait cu internetul si calculatoarele primeste pe mes un buzz.
Da si el unu si zice da .
Cel care daduse : Ba vazusi ce ninge afara ?...
Asta prietenul nostru cica :
Da? da un link.
Posted 12 January 2009 - 12:33 PM
In mijlocul desertului un om canta dumnezeieste din vioara.
Un leu se apropie, ii da tircoale cintaretului si se aseaza la citiva pasi de el miscindu-si capul in ritmul muzicii.
Mai vin doi lei si se aseaza si ei linga cantaret.
Dupa inca ceva timp vine un al patrulea leu care il maninca pe cantaretul nostru.
Pe o craca in apropiere doi vulturi fac conversatie:
- Ti-am spus eu ca daca vine surdul, s-a zis cu muzica!...
Un leu se apropie, ii da tircoale cintaretului si se aseaza la citiva pasi de el miscindu-si capul in ritmul muzicii.
Mai vin doi lei si se aseaza si ei linga cantaret.
Dupa inca ceva timp vine un al patrulea leu care il maninca pe cantaretul nostru.
Pe o craca in apropiere doi vulturi fac conversatie:
- Ti-am spus eu ca daca vine surdul, s-a zis cu muzica!...
Posted 12 January 2009 - 09:45 PM
Trei inşi, beţi turtă, merg ?n patru labe, unul după altul, pe calea ferată.
- Nu se mai termină odată scara asta? se pl?nge cel din coadă.
- Măcar are balustradă, oftează al doilea.
- Ura! băieţi, vine liftul, strigă cel din faţă.
- Nu se mai termină odată scara asta? se pl?nge cel din coadă.
- Măcar are balustradă, oftează al doilea.
- Ura! băieţi, vine liftul, strigă cel din faţă.
Posted 13 January 2009 - 08:28 AM
Un evreu intarzia la o intalnire de afaceri ff importanta. Trebuia sa semneze un contract care aducea un profit de cel putin 2 milioane $. Cand sa parcheze...n-avea loc.
Mai da el o tura spunand:
- Doamne, fa sa gasesc un loc si-ti donez 200.000$...
Nimic...parkingu' full! Inca o tura:
- Doamne, te implor, donez 300.000$!
Nimic...
- Doamne...dau 500.000$!!!
Deodata in fata lui iese unu cu spatele si pleaca.
Evreul repede:
- Gata, gata! nu mai e nevoie, am rezolvat!
Mai da el o tura spunand:
- Doamne, fa sa gasesc un loc si-ti donez 200.000$...
Nimic...parkingu' full! Inca o tura:
- Doamne, te implor, donez 300.000$!
Nimic...
- Doamne...dau 500.000$!!!
Deodata in fata lui iese unu cu spatele si pleaca.
Evreul repede:
- Gata, gata! nu mai e nevoie, am rezolvat!
Posted 13 January 2009 - 11:11 AM
Trei barbati povestesc:
Primul: Mai, cand simt ca relatia mea nu mai merge perfect, imi trimit nevasta 2 saptamani la tratament la bai in Grecia. Face acolo tratamente cu namol, cu ape naturale, cu ultraviolete cand se intoarce arata intinerita, zambeste mai mult, este radioasa! Si noi suntem un cuplu mai fericit!
Al doilea: Mai si eu, o data pe an imi trimit sotia la o statiune de munte in Austria . Face acolo tratamente naturiste, diete naturale, aer curat, apa de munte, ozon. Se intoarce dupa doua saptamani mult mai radioasa, cu pofta de viata, si noi suntem un cuplu mai fericit.
Al treilea: Ba, ... nu stiu. Eu unul imi regulez singur nevasta!
Primul: Mai, cand simt ca relatia mea nu mai merge perfect, imi trimit nevasta 2 saptamani la tratament la bai in Grecia. Face acolo tratamente cu namol, cu ape naturale, cu ultraviolete cand se intoarce arata intinerita, zambeste mai mult, este radioasa! Si noi suntem un cuplu mai fericit!
Al doilea: Mai si eu, o data pe an imi trimit sotia la o statiune de munte in Austria . Face acolo tratamente naturiste, diete naturale, aer curat, apa de munte, ozon. Se intoarce dupa doua saptamani mult mai radioasa, cu pofta de viata, si noi suntem un cuplu mai fericit.
Al treilea: Ba, ... nu stiu. Eu unul imi regulez singur nevasta!
Posted 13 January 2009 - 12:18 PM
O ţigancă se duce la teatru. La intoarcere, ţiganul o intreabă:
- Cum a fost, fă, la teatru?
- Stai să-ţi povestesc. La intrare, toată lumea ţinea beletele in mană, asa că l-am scos şi eu. La uşă, unul mi-a rupt beletul. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. Am intrat, m-am pus pe scaun şi deodată s-a stins lumina. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. La un moment dat, ăla de stătea langă mine, mi-a bagat mana la "pasarica". Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io.
- Lasă asta, fă. Piesa, piesa cum a fost?
- Mult mai mare decat a ta!
- Cum a fost, fă, la teatru?
- Stai să-ţi povestesc. La intrare, toată lumea ţinea beletele in mană, asa că l-am scos şi eu. La uşă, unul mi-a rupt beletul. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. Am intrat, m-am pus pe scaun şi deodată s-a stins lumina. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. La un moment dat, ăla de stătea langă mine, mi-a bagat mana la "pasarica". Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io.
- Lasă asta, fă. Piesa, piesa cum a fost?
- Mult mai mare decat a ta!
Posted 13 January 2009 - 12:35 PM
Domnule doctor... sunt bolnav...
- Dar ce te supara?
- Cred ca am un sindrom de reactii inverse!...
- Reactii inverse? De 25 de ani profesez dar nu am auzit de un astfel de sindrom. Cum se manifesta?
- Pai sa vedeti, domnule doctor, la serviciu seful ma bate la cap si pe mine ma doare in fund...
- Dar ce te supara?
- Cred ca am un sindrom de reactii inverse!...
- Reactii inverse? De 25 de ani profesez dar nu am auzit de un astfel de sindrom. Cum se manifesta?
- Pai sa vedeti, domnule doctor, la serviciu seful ma bate la cap si pe mine ma doare in fund...
Edited by agnes, 13 January 2009 - 12:37 PM.
Posted 13 January 2009 - 06:22 PM
O blonda se plimba prin cimitir la ora 12 noaptea; in spatele ei apare un vampir:
- Sunt vampir si sug sange !
Blonda nu raspunde.
- Sunt vampir si sug sange!Blonda tot nu-l baga in seama.
Vampirul iar spune:
- Sunt vampir si sug sange!
Blonda foarte enervata de data asta, raspunde :
-Si eu sug p*** si nu ma laud
- Sunt vampir si sug sange !
Blonda nu raspunde.
- Sunt vampir si sug sange!Blonda tot nu-l baga in seama.
Vampirul iar spune:
- Sunt vampir si sug sange!
Blonda foarte enervata de data asta, raspunde :
-Si eu sug p*** si nu ma laud
Posted 13 January 2009 - 11:31 PM
Un cavaler decide sa plece in Cruciada. Hotarand ca in aceasta perioada sotia lui trebuie sa fie ferita de tentatii, ii pune centura de castitate, dupa care inmaneaza cheia celui mai bun prieten al sau:
- Daca nu ma intorc in patru ani, dezleaga centura si da-i dreptul sotiei mele la o viata libera si normala!
Dupa care, incalecand, se pierde in departare... Dupa doar jumatate de ora, zareste in urma lui un nor de praf care se apropie vertiginos. La un moment dat, este ajuns din urma de cel mai bun prieten al sau:
- Ce s-a intamplat?
- Ba, vezi ca mi-ai dat alta cheie!
- Daca nu ma intorc in patru ani, dezleaga centura si da-i dreptul sotiei mele la o viata libera si normala!
Dupa care, incalecand, se pierde in departare... Dupa doar jumatate de ora, zareste in urma lui un nor de praf care se apropie vertiginos. La un moment dat, este ajuns din urma de cel mai bun prieten al sau:
- Ce s-a intamplat?
- Ba, vezi ca mi-ai dat alta cheie!
Posted 14 January 2009 - 04:08 AM
Posted 14 January 2009 - 12:30 PM
Merge unu? cu nevasta sa ia cina la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic zice: - Uite cum arat, ca o scroafa ! El raspunde: - Si te-ai mai si murdarit pe deasupra !!!
Posted 14 January 2009 - 01:30 PM
Doi prieteni, manageri a doua intreprinderi falimentare, discuta despre duritatea economiei de piata? La un moment dat, unul spune celuilalt:
- Inchipuie-ti, prietene!? De jumatate de an nu le mai dau salarii lucratorilor, iar ei tot vin la serviciu!
- Pai, stii ce?!?? Ia pune-le tu taxa de intrare!?
- Inchipuie-ti, prietene!? De jumatate de an nu le mai dau salarii lucratorilor, iar ei tot vin la serviciu!
- Pai, stii ce?!?? Ia pune-le tu taxa de intrare!?
Posted 14 January 2009 - 01:33 PM
Misto ! 
Un american viziteaza Bucureştiul cu un taximetrist. Trec pe l?ngă guvern:
-Ce este cladirea asta asa mare?
- Este palatul guvernului, domnule!
- Si in cat timp a fost construita?
- Cam ?n 10 ani!
- Mult timp! La noi era gata in 2 ani! Stiti ca noi avem o tehnologie mai avansata!!!
Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg si americanul iar intreaba:
- Cladirea asta ce e?
- Este sediul primăriei, domnule!
- Cam in juma' de an!
- Mult....la noi era gata in 2-3 luni!
Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung şi la Casa Poporului:
- Ooooooo, dar ce e cladirea asta?
La care taximetristul:
- Nu stiu, ca azi dimineata nu era aici!!!
Un american viziteaza Bucureştiul cu un taximetrist. Trec pe l?ngă guvern:
-Ce este cladirea asta asa mare?
- Este palatul guvernului, domnule!
- Cam ?n 10 ani!
- Mult timp! La noi era gata in 2 ani! Stiti ca noi avem o tehnologie mai avansata!!!
Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg si americanul iar intreaba:
- Cladirea asta ce e?
- Este sediul primăriei, domnule!
- Cam in juma' de an!
- Mult....la noi era gata in 2-3 luni!
Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung şi la Casa Poporului:
- Ooooooo, dar ce e cladirea asta?
La care taximetristul:
- Nu stiu, ca azi dimineata nu era aici!!!
Posted 14 January 2009 - 01:52 PM
Examen oral la politehnica, profu super-dur. Intra primul student, profu ?l ?ntreaba:
-Sa zicem ca esti ?ntr-un tren, e foarte cald, ce faci?
-Deschid geamul.
-Cu ce viteza intra v?ntul ?n compartiment?
-Nu stiu?
-Ne vedem la toamna!
Iesind afara, studentul le povesteste celorlalti...
Intra o colega: aceeasi ?ntrebare. Raspunsul:
-Dau bluza jos.
-Dar ?nca e cald, zice profu.
-Dau fusta jos...
-Dar ?nca e cald ...
-Dau tot jos..
-Dar daca tot e cald?
-Poa` sa ma f** tot compartimentu?, dar eu geamu` nu-l deschid
-Sa zicem ca esti ?ntr-un tren, e foarte cald, ce faci?
-Deschid geamul.
-Cu ce viteza intra v?ntul ?n compartiment?
-Nu stiu?
-Ne vedem la toamna!
Iesind afara, studentul le povesteste celorlalti...
Intra o colega: aceeasi ?ntrebare. Raspunsul:
-Dau bluza jos.
-Dar ?nca e cald, zice profu.
-Dau fusta jos...
-Dar ?nca e cald ...
-Dau tot jos..
-Dar daca tot e cald?
-Poa` sa ma f** tot compartimentu?, dar eu geamu` nu-l deschid
Posted 14 January 2009 - 02:20 PM
Un tip cu jeepanu' vede ca s-a facut rosu si se opreste maiestuos la stop.
Un Fiat 500 vine in graba mare si bang! i se infige in spate.
Soferul jeepului simte o usoara zguduitura, se uita calm in stanga, in dreapta, nu vede nimic.
Apoi pe ecranul computerului de bord apare un mesaj "New hardware found. Do you wish to install it?"
Posted 14 January 2009 - 02:51 PM
Acelasi banc poate fi spus si cu un mini ca cel din avatarul tau
Posted 14 January 2009 - 02:54 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top