Dorinel Munteanu:
"La pomul lăudat nici mere nu face"
Cristi Chivu:
"Echipa naţională are nevoie de suportul suporterilor echipei naţionale"
Claudiu Răducanu :
"La bulanu meu o să dau şi gol dacă o să mă convoacă"
Gabi Boştină:
"Nu ştiu cte goluri ar trebui să marcăm ca s-o eliminăm pe Betis. Ct mai multe ar fi suficiente"
Adi Ilie:
"Dacă ar fi să scoatem primele 30 de minute, cred că am fi putut fi cştigători"
Gheorghe Hagi:
"Omul este o persoană umană"
"Copii, mergeţi la şcoală, că şi şcoala e bună la ceva!" (n vizită la o şcoală generală)
Măldărăşanu:
"Este un meci de care pe care, dar nu este decisiv"
Marian Iancu
"Ionel Ganea, ca om, e capabil sa infecteze pnă şi penicilina!"
Cornel Dinu :
"Doar prin hazardul inconştient social nu se putea ajunge n sfere att de aureolate şi n plan financiar"
"Gestul domnului Mihai Stoica a fost unul de premeditare intempestivă"
"Muncitor Nicoliţă, foarte muncitor, dar terenul de fotbal nu e şantier"
"Filosofia este o transcedentală propedeutică pentru sufletul bntuit de moarte al romnului."
Dumitru Dragomir
"Dom'le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar şi noaptea"
"Am ajuns la o vrsta la care mi-am dat seama că trebuie să fiu cinstit"
"Familia e sfntă, pe cnd patria.... cum să vă spun, patria e sacră"
Gheorghe Ştefan
"Am puterea să recunosc că nu sunt vinovat"
"Eu prin presupuneri deduc"
Rică Răducanu
"La examen mi-a căzut Comuna din Paris , dar le-am spus să-mi schimbe subiectul, că nu prea le am cu geografia"
Marin Condescu
"Cu privire la reapariţia blaturilor n campionatul nostru, nu mi-e frică, dar mă tem"
Gabi Stan
"Pase scurte şi pe sus, ai n-ai mingea, tragi la poartă"
Gigi Neţoiu
"Puteau să cştige ambele echipe, dar important este că noi am luat 6 puncte"
Ionuţ Popa
"Sincer, mie nu-mi place să mă duc la Vaslui! Păi, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu şi scria "Popa prostu" -
Si...Gigi Becali = incultura romneasc ridicat la rangul de dogm.
"M-am certat şi cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţa, dar nu ne-am insultat."
"Meritul pentru titlul cştigat de Steaua e 50% al lui Olăroiu şi 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu."
"Da cine e dom'ne Nichita Stănescu ăsta? A adus mai mulţi bani dect mine n Romnia?"
"Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informaţii din lume - ştie tot, chiar şi-un fir de păr"
"Becali e un brand. Eu la Avicola Iaşi pot să fac pui Gigi Becali, dacă vreau"
"Becalizarea Romniei nseamnă că Romnia este ntr-un cancer moral şi spiritual din care se va salva prin becalizare"
"Eu n tinereţe eram amfitrion pe oriunde mă duceam"
"Sunt n silenzio stampa. Dar doar pentru ziarişti. Vorbesc numai cu televiziunile"
"Dacă marcăm un gol la nceput, pe urmă putem să jucăm şi la 0-0"
"Am vorbit chiar zilele trecute cu mai mulţi parteneri de afaceri. Oameni serioşi, din lumea interlopă."
"Eu am nţeles că vorbim despre afaceriştii adevăraţi. Acest Cocoş este un papagal. "
Sign In
Create Account

Back to top