Sa aflam parerile/sugestiile voastre pentru petrecerea concediului.
Unde v-ati petrecut sau unde vreti sa va petreceti concediul?
23 replies to this topic
Posted 13 April 2009 - 12:48 PM
Posted 13 April 2009 - 12:56 PM
Eu vreau la Pastravaria Albota in jud Sibiu.
Si cu masina ta.
Si cu masina ta.
Posted 13 April 2009 - 02:10 PM
Asa da concediu. Si cu masina altuia. 
Io as vrea la complexul Dracula - Danes, la vara, da' ma-nteleg cu consoarta??? Nuuuuuuuuu !!! Nu vede decat mare-n fata ochilor.
Io as vrea la complexul Dracula - Danes, la vara, da' ma-nteleg cu consoarta??? Nuuuuuuuuu !!! Nu vede decat mare-n fata ochilor.
Posted 13 April 2009 - 03:14 PM
Pt inceput cred ca mergem cu totii la Pastravaria Albota.
Posted 13 April 2009 - 07:29 PM
Eu o sa fac concediu la servici se pare ...
Posted 03 July 2009 - 04:23 PM
Eu am fost la sfarsitul lui mai in Nordul Moldovei. Traseul a fost cam asa:
Ziua 1: Cluj - Sovata - Miercurea Ciuc - Lacul Rosu - Cheile Bicazului - Piatra Neamt - Targu Neamt (ne-am oprit la o pensiune de langa Targu Neamt, in Valea Seaca)
Ziua 2: Vizitat manastirile de prin judetul Neamt (am urcat si pana la Cetatea Neamt, dar din pacate era in renovare)
Ziua 3: Targu Neamt - Iasi - Suceava
Ziua 4: Vizitat manastirile din Suceava
Ziua 5: Suceava - Vatra Dornei - Tihuta - Lechinta (unde am dormit)
Ziua 6: Lechinta - Cluj
Ziua 1: Cluj - Sovata - Miercurea Ciuc - Lacul Rosu - Cheile Bicazului - Piatra Neamt - Targu Neamt (ne-am oprit la o pensiune de langa Targu Neamt, in Valea Seaca)
Ziua 2: Vizitat manastirile de prin judetul Neamt (am urcat si pana la Cetatea Neamt, dar din pacate era in renovare)
Ziua 3: Targu Neamt - Iasi - Suceava
Ziua 4: Vizitat manastirile din Suceava
Ziua 5: Suceava - Vatra Dornei - Tihuta - Lechinta (unde am dormit)
Ziua 6: Lechinta - Cluj
Posted 19 October 2009 - 12:57 PM
anul asta pot sa spun ca am iesit pentru 5 zile din tara, o excursie la Paris cu sotia si parintii mei.
anul urmator ... luna de miere!
as vrea ceva exotic..de exemplu suna bine IBIZZA dar cred ca sint scorurile cam mari.
de halkidiki si paralia cred ca ne-am saturat cu totii..
ar fi o varianta si un "tur de tzara" plecat spre litoral si intors in Craiova dinspre Herculane.
anul urmator ... luna de miere!
as vrea ceva exotic..de exemplu suna bine IBIZZA dar cred ca sint scorurile cam mari.
de halkidiki si paralia cred ca ne-am saturat cu totii..
ar fi o varianta si un "tur de tzara" plecat spre litoral si intors in Craiova dinspre Herculane.
Posted 19 October 2009 - 01:25 PM
Avand in vedere ca ajung tot mai rar in Craiova, mare parte din vacanta am petrecut-o acasa!
Posted 19 October 2009 - 04:26 PM
Posted 14 July 2010 - 04:22 PM
vara asta, cine pe unde pleaca in concediu/vacanta/de acasa pur si simplu?
Posted 14 July 2010 - 04:27 PM
Ma, io-l trimit pe "bagabontu' " ala mic intr-o tabara de engleza, la mama ei acasa, Anglia, si mi-a cam dezechilibrat bugetul pentru vara asta.
Poate un weekend sau doua pe la munte, in rest, home sweet home, vorba francezului.
Poate un weekend sau doua pe la munte, in rest, home sweet home, vorba francezului.
Posted 14 July 2010 - 09:20 PM
In Grecia, insula Kefalonia. Mergem acolo cu masina
Posted 14 July 2010 - 09:50 PM
Cand ai zis ca vrei sa pleci ? Poate mai merge inca o maisna cu ttine , numai ca eu nu sunt hotarat cand imi iau concediu....
Posted 15 July 2010 - 06:31 AM
Avand in vedere ca mi-am schimbat locul de munca este mai greu acum sa imi iau concediu. Sper prin septembrie sa pot pleca o saptamana. O mai fi frumos macar la turci ?
Posted 15 July 2010 - 07:29 AM
Eu sunt la fel sper sa ajung sa pot sa imi iau de pe 2august sau 1 sepremnbrie...sper sa fie soare pt ca vreau mare neaparat oriunde ar fi ea.
Posted 15 July 2010 - 08:06 AM
cateva zile,. impartiti intre mare si munte... schimbarea locului de munca imi permite acum decat 4 zile de concediu... Sper sa imi mai iau vreo 2 de fara plata... ca am nevoie de concediu... mare nevoie...
Posted 15 July 2010 - 12:11 PM
La mareeeeeeeee
[e si departe
]
Posted 15 July 2010 - 07:48 PM
No vacation 4 me this year... prea mici baietii, prea mari grijile
Posted 15 July 2010 - 09:46 PM
Gabi, pe 21 august pana pe 2 septembrie. Ne odihnim cateva zile dupa ce ne intoarcem din concediu, apoi merg la nunta varului meu.
Daca vrei, poti sa mergi chiar pe Kefalonia, ca eu am cazare acolo la un prieten, dar am citit ca multi si-au gasit cazare destul de ieftin pe acolo (25 - 30 EUR/camera).
Daca vrei, poti sa mergi chiar pe Kefalonia, ca eu am cazare acolo la un prieten, dar am citit ca multi si-au gasit cazare destul de ieftin pe acolo (25 - 30 EUR/camera).
Edited by Clodius, 15 July 2010 - 09:46 PM.
Posted 16 July 2010 - 06:56 AM
Plec in dupa-amiaza asta la amre. Spontan, din scurt si datorita fratelui meu. Stau weekend-ul asta...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top