In perioada 10-12 aprilie 2009, Asociatia Romana de Tuning Auto (A.R.T.A.) ne invita la a IV-a editie a celui mai mare eveniment al anului.
4Tuning DAYS reuneste in mod traditional tot ce e important in piata auto: importatori si dealeri, accesorii si piese auto, consumabile, car-audio si multimedia, tuning si styling.
Evenimentul se va desfasura la Romexpo in pavilioanele 14-15-16, la fel ca-n 2008.
Programul este urmatorul:
Vineri intre orele 11-12 - acces rezervat presa,
Vineri intre orele 12-20 - acces public,
Sambata intre orele 10-20 - acces public,
Duminica intre orele 10-19 - acces public.
17 replies to this topic
Posted 09 April 2009 - 10:55 AM
Posted 09 April 2009 - 11:32 AM
Putin probabil sa ajung in perioada asta la Romexpo, asa ca astept pozele.
Posted 09 April 2009 - 11:36 AM
Nici eu nu ajung, dar am zis ca poate totusi intereseaza pe cineva.
Posted 09 April 2009 - 01:21 PM
eu o sa fiu in Bucuresti si, daca ajung pe acolo, o sa pun eu niste poze aici
Posted 09 April 2009 - 02:54 PM
Asa sa faci. Multumesc in numele celor care nu vor putea merge.
Posted 11 April 2009 - 10:13 AM
Posted 11 April 2009 - 09:18 PM
Dimineata la 7 plec, o sa revin cu poze si impresii ceva daca ajung devreme daca nu luni
Posted 11 April 2009 - 10:06 PM
Cei care nu putem merge asteptam cu mare interes pozele!
Posted 12 April 2009 - 01:14 PM
Eu nu am mai reusit sa ajung asa ca astept si eu pozele.
Posted 13 April 2009 - 04:47 PM
O sa urc cateva in seara asta dar sunt foarte multe si nu stiu pe care ...in mare a fost ok mai putin organizarea concursului de audio care a fost foarte prost organizat, multe masini care nu aveau ce cauta acolo poate doar daca era kitch tuning sau sound tuning .
Unele masini au fost foarte prost pozitionate , cei care au fost stiu mustangurile 3 alea vechi pozitionate una langa alta dupa usa si fara acces pe lateral sau in spatre pe toate partile.
Mercedesul de la carlson superb dar oprisera publicul ca era o proasta de la stir de l;a realitateai care prezenta masina , ea parea ca nu are nici permis si nici cunostiinte despre masina si avea o fata de te speriai.
In rest masinile au fost cam cele de sunt mereu numai ca au mai pus un set de jante noi sau revopsite.Foarte multe masini care aveau niste roti puse cred ca ce au gasit baietii la bazar, fara sa aiba legatura cu masina.
Eu am fost duminica deci nu stiu ce a fost in prima zi, dar duminica foarte multe masini erau jegoase de la maini si de la praf.
Afara era expus un x6 de la hamman , grena superb.
Fetele foarte putine anul asta, ca si baietii cu accesoriile, slabut rau.
O supra taxa de nesimtiti impartita in 2
10 ron al moto si 20 de ron la masini , muzica era in aer liber si lasata la voia intamplarii unu stergea praful unul tura langa el la x motoru unu dadea basu la max...la noi ca la nimeni.Muzica afara intr-un praf oribil cu o aranjare sub forma de gramada toata jeafurile de masini cu un sub si o statie au fost inscrisi.
Aseara la ora 9 la sound inca nu se aflasera rezultatele, si la 7 era inchiderea deci...
Concluzia 4tuning de anul asta suchs mai ales ca am dat banii degeaba la intrare, 30 de ron pe pers e mult este super mult pt porcaria care a fost.
Unele masini au fost foarte prost pozitionate , cei care au fost stiu mustangurile 3 alea vechi pozitionate una langa alta dupa usa si fara acces pe lateral sau in spatre pe toate partile.
Mercedesul de la carlson superb dar oprisera publicul ca era o proasta de la stir de l;a realitateai care prezenta masina , ea parea ca nu are nici permis si nici cunostiinte despre masina si avea o fata de te speriai.
In rest masinile au fost cam cele de sunt mereu numai ca au mai pus un set de jante noi sau revopsite.Foarte multe masini care aveau niste roti puse cred ca ce au gasit baietii la bazar, fara sa aiba legatura cu masina.
Eu am fost duminica deci nu stiu ce a fost in prima zi, dar duminica foarte multe masini erau jegoase de la maini si de la praf.
Afara era expus un x6 de la hamman , grena superb.
Fetele foarte putine anul asta, ca si baietii cu accesoriile, slabut rau.
O supra taxa de nesimtiti impartita in 2
10 ron al moto si 20 de ron la masini , muzica era in aer liber si lasata la voia intamplarii unu stergea praful unul tura langa el la x motoru unu dadea basu la max...la noi ca la nimeni.Muzica afara intr-un praf oribil cu o aranjare sub forma de gramada toata jeafurile de masini cu un sub si o statie au fost inscrisi.
Aseara la ora 9 la sound inca nu se aflasera rezultatele, si la 7 era inchiderea deci...
Concluzia 4tuning de anul asta suchs mai ales ca am dat banii degeaba la intrare, 30 de ron pe pers e mult este super mult pt porcaria care a fost.
Posted 13 April 2009 - 09:54 PM
Posted 13 April 2009 - 10:14 PM
Posted 13 April 2009 - 10:17 PM
Posted 13 April 2009 - 10:20 PM
Posted 13 April 2009 - 10:34 PM
Posted 13 April 2009 - 10:36 PM
Posted 13 April 2009 - 10:46 PM
Posted 16 April 2009 - 07:54 AM
Super pozele, pacat ca nu am fost si eu.
Edited by dat.draque, 16 April 2009 - 07:54 AM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top