Jump to content

Gigi Becali

• You cannot reply to this topic
54 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Judecatorii au hotăr?t ca Gigi Becali să fie cercetat ?n stare de arest.
Acuzat de săv?rşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate ?n mod ilegal, Gigi Becali a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, astăzi, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, decizia fiind deja atacată de avocaţii acestuia la Tribunalul Bucureşti.
Totodată, alte patru persoane acuzate de săv?rşirea aceleaşi infracţiuni au primit mandate de arestare. Acestea sunt Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu. Marius Geavela, a cincea persoană acuzată, nu a primit mandat, dar are interdicţie de a părăsi localitatea. Ştefan Dediu este acuzat, totodată, şi de săv?rşirea infracţiunii de uz de armă neletală fără drept.

Legionaru'

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,021 posts
La o emisiune aseara se spunea asa:Becali, detergentul de spalat familia Basescu!

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Consideri ca toata treaba asta este creeata pt a atrage atentia de la scandalul privind averea fam. Basescu?

Legionaru'

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,021 posts
Cu siguranta!
Plus de la declaratiile care le-a facut Mircea Basescu acum 2 seri la Antena 3.
http://85.9.12.243/a3/watch3.php?year=2009...w=sinteza_zilei
de la minutul 66

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Oricum e foarte bine, dupa parerea mea, ce i se intampla domnului Becali. Merita.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Trebuie sa inteleaga toata lumea ca nimic nu iti da dreptul sa iti faci dreptate singur.
Daca Becali preda hoti autoritatilor, nu mai avea nimeni ce sa-i reproseze.

claudiusnc

Senior Member

• Senior Members
  • PipPip
  • 227 posts
Nu intelegi...nu avea cum..pentru ca el este George Becali, Razboinicul Luminii - Justitiarul! :rolleyes:
He..he...he.....

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
A ramas in arest, recursul nu a fost admis.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
O decizie corecta. :rolleyes:

Pe toate posturile tv se comenteaza ca toata treaba asta are substrat politic. Eu nu sunt asa convins, poate, dar masura arestarii se impunea.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Gigi Becali a acordat primul interviu din spatele gratiilor.
"Există un judecător ?n ceruri care judecă şi pe judecătorii de pe păm?nt care dau sentinţe. Oricum, ce mi s-a ?nt?mplat este m?na lui Dumnezeu. La rugăciune, i-am mulţumit că m-a adus aici ca să ?mi adun g?ndurile", a scris Becali ?n deschiderea interviului.

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
?ntrebat de jurnalişti care va fi lucrul pe care nu-l va mai face niciodată după ieşirea din arest, Becali a răspuns:

"Nu voi mai jigni niciodată, pentru că jignirile m-au adus aici".

"?mi lipseşte libertatea de a-mi vedea copiii, nevasta, mama, prietenii", spune Becali, atunci c?nd este ?ntrebat ce-i lipseşte cel mai mult ?n celula ?n care stă deja de cinci zile.

Becali vorbeşte şi despre politică - la care anunţase, ?n urmă cu c?teva luni, că renunţă - afirm?nd ?n scris că a semnat candidatura pentru un fotoliu de europarlamentar pe listele PRM.

Omul de afaceri apreciază că, "dacă m?ine ar fi alegeri", ar putea obţine aproximativ zece la sută din voturile rom?nilor, nici ?ntrebarea jurnaliştilor şi nici răspunsul său neput?nd lămuri despre ce alegeri se discută.

Primul lucru pe care l-ar face după ieşirea din arest ar fi, potrivit afirmaţiilor lui Becali, "o spovedanie publică" ?n care să vorbească despre "bunele şi relele" făcute.

Becali devine şi mai ameninţător atunci c?nd afirmă: "Cred că coşmarul pe care mi l-au dat abuziv autorităţile a fost binevenit pentru mine, pentru m?ntuirea mea, dar ajunge... Nu poţi distruge o familie creştină pentru c?teva jigniri aduse procurorilor".

Credinţa nu l-a părăsit pe Becali, el susţin?nd că ?n arest doarme, citeşte Biblia şi meditează la m?ntuire. Mai mult, Becali susţine că ?ncearcă să-şi aducă şi colegii pe calea cea dreaptă, spun?nd că ?ncearcă să le insufle celor trei colegi de celulă "trăirea creştinească".

"Le-am dat cărţi de religie să citească", mai spune Becali.

Sportul pare a nu-l mai atrage pe finanţatorul clubului Steaua, el afirm?nd că nu mai joacă table şi, ?ntrebat de fotbal, arăt?nd că "nu-i arde".

"Table nu mai joc, pentru că colegii de cameră sunt prea slabi. (...) Credeţi că mă mai interesează fotbalul c?nd ?mi pl?nge mama şi soţia că ?i e frică să trimită copiii la şcoală de frica infractorilor?", afirmă Gigi Becali ?n interviul acordat Realitatea TV.

Omul de afaceri este coleg de celulă cu Floricel Achim, cu un anume Iulian, pe care-l descrie drept "traficant internaţional de droguri", şi cu un anume "Ferenţ, traficant de ţigări".

?ntrebat cum se ?nţelege cu ei, Becali nu uită să precizeze că este liderul celulei.

"Un lider este lider oriunde s-ar afla. El conduce", afirmă Gigi Becali.

Afacerile lui Gigi Becali sunt coordonate de Virgil Becali.

"Am pus oameni competenţi, iar afacerile merg, la ordinul meu, prin Virgil Becali. Oricum, nu mă interesează niciun ban din lume at?t c?t sunt ?nchis ca un animal", spune Becali.

Omul de afaceri devine subtil atunci c?nd este ?ntrebat ce mesaj doreşte să le transmită celor care l-au susţinut ?n ultima perioadă. Becali nu se referă nici la familia sa, nici la apropiaţi, nici măcar la sătenii din Vadu Roşca sau cei din Ştefăneşti care au venit la instanţă atunci c?nd s-a judecat cererea sa de arestare, ci vorbeşte despre V?ntu, Voiculescu sau Băsescu.

"Mulţumesc mogulilor de presă Sorin Ovidiu V?ntu, Dan şi Camelia Voiculescu care au fost sensibili la cea mai importantă valoare spirituală, libertatea. Datorită acestor moguli atacaţi de Traian Băsescu, Rom?nia nu e pierdută", spune Becali, conform transcriptului interviului, publicat pe site-ul Realitatea TV.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Oare Razboinicul Luminii s-a mai temperat? :doh:

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Nu cred. Sunt doar cateva dintre sfaturile avocatilor, parerea mea, pe care le pune in aplicare.
Face pe "oita blanda"! :doh:

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
"Interesul poarta fesul" astfel incat Jiji s-a impacat cu Vadim de la distanta, fara sa se vada. Trecand amandoi peste cuvintele si caracterizarile grele pe care amandoi si le-au transmis in trecut.
Iar acum profitand de pozitia de martir pe care ia oferit-o aceasta arestare il va baga si pe Vadim in parlamentul european. Ma gandesc cu teama la discursurile celor doi, pe care le vor sustine pe acolo ...

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Deşi ?n momentul ?n care a fost ridicat de acasă de ?mascaţi?, latifundiarul credea că şi de această dată le va face ?o aroganţă? oamenilor legii, la fel cum a făcut şi cu alte ocazii, ulterior, c?nd a primit sentinţa de 29 de zile de arest, Becali a intrat ?n panică.
Şi-a dat seama că are o problemă destul de serioasă şi a ?nceput să-şi facă griji. Tocmai de aceea, le-a făcut o mărturisire-şoc apropiaţilor. ?De data asta e groasă rău. Ăştia vor să mă ?ardă?. Chiar mi-e frică să nu-mi pună otravă ?n m?ncare. Dacă au trimis o armată să mă ia de-acasă şi mi-au dat 29 de zile de arest, mă aştept la orice din partea lor? a spus Becali.

dat.draque

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 292 posts
Asta a fost invatatura de minte, sa vada ca nu corupe pe toata lumea :doh:

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Avocaţii lui Gigi Becali au depus cerere de eliberare provizorie pentru clientul lor.

Legionaru'

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,021 posts
Acum trebuie sa recunostem ca totul a fost putin cam fortat!

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Ce a fost fortat? Daca te referi la arestarea preventiva a lui Becali, eu sunt de parere ca e perfect legal si moral.

Legionaru'

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,021 posts
Am vrut sa spun ca sunt si alte persoane care pot fi arestate preventiv acestea dar sunt lasate in libertate spre deosebire de Becali.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users