Jump to content

Unde preferati sa petreceti concediul?

• You cannot reply to this topic
39 replies to this topic

Poll: Preferintele privind locul de petrecere al concediilor (40 member(s) have cast votes)

Unde preferati sa petreceti concediul?

1. in tara (22 votes [55.00%])

Percentage of vote: 55.00%

2. in strainatate (18 votes [45.00%])

Percentage of vote: 45.00%

Vote Guests cannot vote

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
In tara ! Za land of soise !
La munte,ca de mare sunt satul :)) ! Si mai sunt zone in care nu am ajuns ...

UbyOne

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 26 posts
Salutare...uite ca am ajuns si pe aici...:D

Am votat in strainatate pt ca in tara am fost peste tot,intradevar avem o tara extraordinara,pacat ca nu se stie cum sa se faca safie si atragatoare,avem niste servicii,preturi...nasoale...ata ete!

sean28

Member

• Members
  • PipPip
  • 125 posts
in tzara!
e prea mare si frumoasa ca sa mnerg in Halkidiki (sau cum s-u fi scriind)

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Oriunde numai in Bucuresti nu. :beer: Ultimul CO a fost pana in Portugalia ( Albufeira )cu masina.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Viata nu mi-a oferit ocazia sa merg inca afara din tara si inca nu sunt satul de meleagurile mioritice, desi strainatatea pare ademenitoare si exagerat de frumoasa. Am votat asadar "in tara"

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Am votat in strainatate. Am cautat mult timp locuri frumoase la noi in tara, ele exista, insa de fiecare data am intampinat aceleasi "mici" probleme: in afara de zonele extrem de aglomerate unde te calci in picioare cu masini extrem de scumpe si minoritati nationale extrem de indiferente fata de mediul inconjurator, in locurile linistite si frumoase (in care copacii inca mai sunt la locul lor si nu sunt defrisari masive) nu gasesti cazare decenta sau drumul este inpracticabil.
In afara de acest aspect, de exemplu iarna vreau sa merg la schi. Unde ? Pe Valea Prahovei (ca doar e aici...), e imposibil de ajuns pentru ca tot DN-ul este blocat, 70% dintre soferi depasesc coloana peste dunga dubla, si dupa 4h in care faci 45km si ajungi la destinatie iti faci zob schiurile prin bolovanii de pe partiile noastre.
Stiu ca mai sunt partii si in alte zone (in Maramures de exemplu), dar am fost vara acolo si imi amintesc ca efectiv nu am avut unde ma caza.
Prin urmare, mai bine ma lipsesc... Cu parere de rau...

adelus

Member

• Members
  • PipPip
  • 132 posts
In tara

Am fost in multe locuri si totusi au ramas atatea nevizitate!
Dupa ce termin cu Romania, trec si granitele, dar mai dureaza! :(

claut07

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
In tara...e atat de frumoasa, sunt atatea forme de relief, deschidere la mare, incat o viata de-ai cutreiera-o si tot nu ai vedea tot. Pacat ca nu stim sa apreciem ceea ce avem, vorba cuiva... - avem o tara frumoasa, pacat ca locuita.

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
Si eu prefer tot strainatatea in 2010 . Pe la sfirsitul lui aprilie cred ca ajung pe la Budapesta si pentru vara cred ca tot prin Ungaria ma orientez la Balaton ca , nu am fost niciodata si cica este frumos acolo. :pfft:

GeorgeNPT

Member

• Members
  • PipPip
  • 54 posts
In 2010 vreau sa fac un tur ar Transilvaniei :))

O iau de la Brasov - Sibiu - Cluj si asa mai departe ...

doruceanu

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 10 posts
In strainatate prefer sa-mi petrec urmatoarele concedii.
E o diferenta prea mare intre ce primesti acolo, fata de romania, in conditiile in care pretul este similar.

moni

Member

• Members
  • PipPip
  • 92 posts
Am votat in tara.Imi place muntele.

evropahotel

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Am votat a strainatate.Eu sunt din Rousse din Bulgaria.Eu stiu putin romaneste.Cu mine interes pentru Bucharest.In Rousse este o hotel "Europe" e toate frumos si toti extri pentru bani bune.Pentru mai mult informatii scrie

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
De ce nu ne scrii mai multe despre Bulgaria ?

evropahotel

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Bulgaria are multe locuri bune pentru a merge. în ţara mea are mare şi munte. Eu locuiesc în oraş Rousse Populatia orasului e 166 990 oameni. Downtown are o arhitectura unica. Dacă cineva are interes în oraşul nostru, puteti organiza o excursie pentru 1-2 zile.

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Nu in strainatate fiindca nu am voie sa vorbesc cu strainii.:ph34r:

In tara, fiindca deocamdata mai am destule de vazut aici.:lol:

ionel_d

Registered User

• Juniors
  • 9 posts
In tara - Mai am inca foarte multe de explorat.

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
Anul asta pentru sarbatorile de Pasti unde va mai duceti ? Eu unul plec in Maramures . Nu stau decit o saptamina dar , stiu ca va fi super . Am ceva prieteni acolo care sunt locati pe munte si deja am aranjat intilnirile si gratarele . Palinca , carne fripta si munte cit cuprinde ! :good:

baiatul26

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
am votat "in strainatate" pentru ca este mai curat si oameni civilizati.

danatur

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
In tara. Imi place sa fiu aproape de cei dragi de sarbatori. Si cum nu-i putem lua pe toti cu noi in concediu afara, mai bine ramanem noi aici.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users