Jump to content

Unde preferati sa petreceti concediul?

39 replies to this topic

Poll: Preferintele privind locul de petrecere al concediilor (40 member(s) have cast votes)

Unde preferati sa petreceti concediul?

1. in tara (22 votes [55.00%])

Percentage of vote: 55.00%

2. in strainatate (18 votes [45.00%])

Percentage of vote: 45.00%

Vote Guests cannot vote

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Am initiat acest topic si poll-ul, pt a vedea care sunt preferintele voastre.
Rugamintea mea este, sa motivam votul printr-un post.

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Votat "In tara". Sunt atatea locuri in care putem merge, atatea frumuseti avem in tara asta incat nu cred ca ne ajunge o viata sa le vezi pe toate.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
In tara am votat si eu. Imi place muntele, iar la noi e superb ...

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Eu am votat "afara" pt ca in tara am tot fost.

vali

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 posts
In strainatate, pt ca este de multe ori mai ieftin, sunt oamenii mai civilizati si poti ajunge mult mai repede in locurile pe care vrei sa le vizitezi(incepand cu Ungaria exista drumuri, nu ca la noi). Si din multe alte motive...

claudiusnc

Senior Member

• Senior Members
  • PipPip
  • 227 posts
In strainatate...oameni civilizati, care stiu sa iti ofere comfortul de care ai nevoie...la un pret rezonabil!
De lacomia de la noi....sa nici nu aud!

Ricuss

Member

• Members
  • PipPip
  • 211 posts
Afara din doua motive :
- preturi mai mici ,drumuri mai bune (nu se sparge baia de ulei :lool:)
- in tara am mai fost

Salve.

janozs_szekely

Registered User

• Juniors
  • 4 posts

View Postslowdriver, on Apr 1 2009, 02:18 PM, said:

In strainatate, pt ca este de multe ori mai ieftin, sunt oamenii mai civilizati si poti ajunge mult mai repede in locurile pe care vrei sa le vizitezi(incepand cu Ungaria exista drumuri, nu ca la noi). Si din multe alte motive...

Asa e, Ungaria se construit foarte mult drum autostrada. Fost-ai tu la noi la Balaton lac?

Dobybest

Registered User

• Juniors
  • 6 posts
Eu? in strainatate desigur ! De ce? Pentru ca e mult mai frumos si nu se compara cu litoralul romanesc si cu serviciile de kk de aici ! Iar preturile nu sunt mai mari ca in Romania uneori chiar mai mici !

vali

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 posts
@janozs_szekely
inca nu am ajuns la Balaton cu toate ca am fost de mai multe ori in ungaria. Dar este pe lista mea pentru un concediu in viitor

Vara asta totusi cred ca o sa merg pana in Bulgaria pt ca tot aud pareri bune despre statiunile lor de la Marea Neagra. Asa ca o sa merg cateva zile acolo sa ma conving

Cyanilla

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 26 posts
Strainatatea o prefer.Iarba e mai verde la altii.Besides, Romania nu pleaca nicaieri, pot da oricand o fuga oriunde in tara(da, avem o tara frumoasa, pacat ca e locuita), e mai palpitant sa ai contact cu persoane si locuri cu o cultura diferita

Ionut

Member

• Members
  • PipPip
  • 63 posts
In tara. Asa e. poti sa vezi si Romania din masina, pe drumul pana la vama!

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Am votat strainatate, desi m-am hotarat greu. Romania am vazut-o, mai sunt vreo 3-4 zone pe care as mai vrea sa le vad si cam atat.

Din pacate cred ca marele minus la noi e ca te cam plictisesti. Orice lucru care merita vazut la noi, il termini de "vazut" in maxim o ora. Si dupa aia? Din cauza asta noi alegem de obicei excursii cu masina, avem un traseu si dormim in fiecare noapte in alt loc.
Cred ca zona de munte e cea mai frumoasa la noi, si daca mergi cu o gasca de prieteni presupun ca nu te plictisesti.

Deci am ales strainatatea. Cred ca sunt mult mai multe lucruri de vazut, mai multe de facut, mai multe noutati. Stiu ca unii prefera sa mearga in vacanta sa se relaxeze, eu prefer sa explorez.

vali

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 posts
Am fost zilele trecute pana in Bulgaria si pot sa zic ca litoralul lor este cu mult peste ce avem in Romania. Hoteluri foarte ok, preturi corecte si oameni foarte amabili...Si se circula mult mai civilizat decat pe soselele noastre.

Asa ca o sa treaca ani buni pana mai merg la noi la mare.

Patricia

Member

• Members
  • PipPip
  • 190 posts
Conditiile in strainatate sunt clar superioare celor oferite in tara. Cu toate astea, eu sunt mai nationalista si am votat in tara, prefer litoralul romanesc! :doh:

Edited by Patricia, 15 July 2009 - 11:48 AM.

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
In tara!
Prefer muntele, dar o data la 2 ani merge si pe litoral! :good:

martinje

Member

• Members
  • PipPip
  • 109 posts
am votat in tara pentru ca i-mi plac zonele rustice, in care nu sa implementat atat de mult economia de piata, cu produse traditionale, care vor disparea in viitorii ani. Pe urma si in tara si afara va fi acelasi whisky ca palinca noastra va disparea (de ex.)

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
martinje ai dreptate. Sunt sigur ca cei ce au scris aici ca prefera muntele, exact aceste aspecte au fost hotaratoare.

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
In tara si la munte si la mare , muntele vara si iarna iar marea vara , oricine ar zice ca e frumos ca e nush cum afara e artificial, asa ma duc naiba la piscina.
Avem atat de multe zone si minunatii de vazut in tara asta si cu masina si pe jos de vin si strainii sa vada si noi cautam afara.
Eu consider ca afara trebuie ajuns dupa ce am fost in prea multe zone la noi.

Amedeo

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,337 posts
in cazul meu unde imi petrec vacanta...ar fi in principiu in tara...pentru ca avem o multime de teluri turistice ca sa le zic asa pe care nu le-am vizitat...am vizitat si pe afara dar in tara nu indeajuns ca cetatean al acesteia dupa parerea mea:)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users