Jump to content

Plata caldurii pentru un apartament nelocuit

2 replies to this topic

gina70

Registered User

• Juniors
  • 1 posts
Sunt din Roman.Am o intrebare la care as vrea un raspuns, dar mai intai trebuie sa va spun o poveste. Pe scurt.Parintii mei sunt proprietarii unui apartament dintr-un bloc cu bulina care este de cativa ani in lucrari de consolidare, pe ei mutandu-i intru-un bloc social unde platesc chirie. Intre timp mama a decedat, tatal meu plecand din localitate in apartament nu mai locuieste nimeni.Acest apartament este racordat la o centrala de bloc.As vrea sa stiu daca este normal sa platesc caldura tinand cont de faptul ca acolo nu locuieste nimeni. De la Locatoserv mi sa spus ca daca nu-mi convine sa-mi iau lucrurile si sa predau apartamentul.Eu mi-as lua lucrurile dar nu am unde sa le duc ptr ca apartamentul proprietate este inca in lucrari.Multumesc si astept un raspuns

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Din ce stiu, e normal sa platesti, dar costurile trebuie sa fie mai mici pentru apartamentele nelocuite.

corina02

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Acelasi lucru il stiu si eu, ca se plateste, dar mult mai putin. Un unchi, un important distribuitor de transpalet si alte tipuri de utilaje de la noi din oras e in aceeasi situatie; cred, totusi, ca iti trebuie o hartie de la administratorul blocului in care locuiesti

Edited by Marius, 02 February 2012 - 06:55 PM.
Am banat link-ul, iar in viitor nu-l vei mai posta pe acest site.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users