Sunt din Roman.Am o intrebare la care as vrea un raspuns, dar mai intai trebuie sa va spun o poveste. Pe scurt.Parintii mei sunt proprietarii unui apartament dintr-un bloc cu bulina care este de cativa ani in lucrari de consolidare, pe ei mutandu-i intru-un bloc social unde platesc chirie. Intre timp mama a decedat, tatal meu plecand din localitate in apartament nu mai locuieste nimeni.Acest apartament este racordat la o centrala de bloc.As vrea sa stiu daca este normal sa platesc caldura tinand cont de faptul ca acolo nu locuieste nimeni. De la Locatoserv mi sa spus ca daca nu-mi convine sa-mi iau lucrurile si sa predau apartamentul.Eu mi-as lua lucrurile dar nu am unde sa le duc ptr ca apartamentul proprietate este inca in lucrari.Multumesc si astept un raspuns
2 replies to this topic
Posted 30 January 2012 - 02:53 PM
Posted 30 January 2012 - 04:29 PM
Din ce stiu, e normal sa platesti, dar costurile trebuie sa fie mai mici pentru apartamentele nelocuite.
Posted 02 February 2012 - 06:12 PM
Acelasi lucru il stiu si eu, ca se plateste, dar mult mai putin. Un unchi, un important distribuitor de transpalet si alte tipuri de utilaje de la noi din oras e in aceeasi situatie; cred, totusi, ca iti trebuie o hartie de la administratorul blocului in care locuiesti
Edited by Marius, 02 February 2012 - 06:55 PM.
Am banat link-ul, iar in viitor nu-l vei mai posta pe acest site.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top