Jump to content

Sa alegi sau nu hosting gratuit pentru site?

3 replies to this topic

VladC

Registered User

• Juniors
  • 1 posts
Cand vine vorba de hosting gratuit, una dintre cele mai frecvente intrebari este "Cat de mult va afecta imaginea site-ului"? De ce? In primul rand pentru ca logica spune ca daca folosesti un hosting gratuit inseamna ca nu-ti permiti unul platit. Si ca firma, nu prea e bine sa creezi o astfel de imagine. Cred insa ca exista cateva situatii in care poti scapa "basma curata" avand site de firma cu hosting gratuit.

- daca hostingul nu este cunoscut deloc sau prea putin in Romania sau de catre potentialii clienti, poti avea hosting gratuit dar nu-si da nimeni seama sau foarte putini
- daca site-ul arata impecabil, faptul ca ai hosting gratuit conteaza mult prea putin, in schimb daca site-ul arata ieftin, neingrijit, hostingul platit nu mai conteaza deloc
- daca imaginea hosting-ului e una buna spre excelent, cred ca poti avea chiar de castigat pentru ca imaginea sa se va rasfrange si asupra site-ului

Edited by Marius, 16 January 2012 - 08:16 PM.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Daca ti-ai facut cont de membru doar pentru a face reclama, trebuie sa te anunt ca ai pierdut timpul degeaba. ;)

sammiess

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
Sa nu alegi hosting gratuit. Pentru 50 RON/an nu merita sa ai site-ul pe un server care in majoritatea timpului NU merge sau merge foarte prost.

paulpal

Registered User

• Juniors
  • 1 posts
Un host gratuit este cea mai proasta alegere. Parerea mea e ca un pachet de hosting costa foarte putin si putem renunta la un pachet de tigari sau la o sticla de suc pentru a plati pe 3 luni un pachet de gazduire.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users