Jump to content

Info Starea drumurilor

• You cannot reply to this topic
56 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Au spus azi dimineata la stiri ca vor da drumul in cursul zilei de azi. Dar cu ploaia ce va cadea zilele astea, mi-e teama ca se va forma un polei foarte periculos. Valea Oltului era inchisa azi dimineata din cauza unui tir plin cu legume care s-a rasturnat.

Edited by gbrgeorge, 09 February 2010 - 03:30 PM.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Radare de ultimă generaţie pentru poliţiştii gorjeni

De luna viitoare, poliţiştii gorjeni vor avea īn dotare patru noi radare de ultimă generaţie, care fac aproape inutile detectoarele radar. Noile aparate au venit deja la Tīrgu Jiu, iar agenţii care le vor folosi urmează acum cursuri pentru a se perfecţiona şi a le utiliza cāt mai bine. Noile radare au localizare prin GPS, astfel că şoferii nu mai pot să conteste poziţia īn care era amplasat aparatul, respectiv īn localitate sau īn afara acesteia.
In plus, programul informatic al radarelor permite setarea lor pentru o viteză diferită de limita din localitate şi, astfel, şoferii pot fi lăsaţi să circule cu o viteză mult mai mare şi prinşi instantaneu, fără ca detectoarele să mai aibă timp să avertizeze. De asemenea, imaginile sunt stocate pe un hard disc, noile aparate avānd o prememorie care īnregistrează permanent pānă la 30 de secunde, chiar şi cānd aparatul este oprit, secundele respective putānd fi apoi transferate instantaneu pe hardul īn care sunt stocate celelalte imagini.

Na belea! :lol: Nu-i pacat ma de drumul asta proaspat turnat? :lol:

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Circulaţia rutieră īntre Cāmpulung Muscel şi Curtea de Argeş a fost īnchisă, azi-noapte, īn urma unei alunecări de teren produse īn afara localităţii Godeni, provocată de ploile abundente din ultimele zile, asfaltul īn zonă fiind distrus īn totalitate pe o porţiune de 15 metri.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Hai sa mai dau si eu un update pe-aici. -_- Cred ca de la Filiasi pana pe la Turceni e bun(n-am mai fost de mult pe acolo). Plopsoru-Rovinari: proaspat turnat, cu unele diferente de nivel, pana toarna stratul de uzura. Rovinari-Tg-jiu: ... Dezastru cu "D" mare; :)) e plin de gropi si astia nu par a avea planuri de refacere. :emo-secret: Da' vine el GYC-u'. :lol:

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Circulaţia prin Defileul Jiului va fi īnchisă īn următoarele luni, īn zilele de marţi şi joi

Restricţiile rutiere vor fi valabile īn zilele de marţi şi joi, īntre orele 10 şi 13, īn perioada 21 aprilie - 21 septembrie, cu excepţia zilei de 13 mai, cānd traficul se va desfăşura īn condiţii normale.
Rutele ocolitoare sunt:
  • Tārgu Jiu - (DN 67) - Rāmnicu Vālcea - (DN 7) - Brezoi - (DN 7) - Sibiu - (DN 7) - Simeria - (DN 66) - Haţeg - (DN 66) - Petroşani - (DN 66);
  • Tārgu Jiu - (DN 67) - Drobeta Turnu Severin - (DN 6) - Orşova - (DN 6) Caransebeş - (DN 68) - Haţeg - (DN 66) - Petroşani - (DN 66);
  • Tārgu Jiu - (DN 67) - Filiaşi - (DN 6) - Drobeta Turnu Severin - (DN 6) - Orşova - (DN 6) - Caransebeş - (DN 68) - Haţeg - (DN 66) - Petroşani - (DN 66).

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Pe Oituz drumul are, mai ales in curbele stranse, multe denivelari ce te misca bine, dar luate cu viteza mica nu cred ca afecteaza ceva la masina.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Ieri am ajuns acasa, deci update la Timisoara - Tg-Jiu: au reinceput lucrarile pe tronsonul Caransebes-Lugoj(2 semafoare am prins), am mai prins un semafor(scurt) pe Defileul Jiului; in rest, a mai aparut cate-o groapa, doua pe traseu, iar daca aveti pietre la rinichi va recomand cu caldura portiunea Iezureni(la iesire din Tg-Jiu spre Petrosani) - Sadu; cu siguranta vi le va desprinde! ;)

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
In 2-3 zile o sa se termine cu turnarea stratului de uzura asa ca puteti merge linistiti de la Craiova la Rovinari...dar atentie la baietii cu MCV-ul ca toata ziua se plimba :good:

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Vama Bechet īnchisă pentru autoturisme
Traficul auto al turismelor a devenit imposibil prin vama Bechet, vehiculele sunt redirecţionate spre Calafat, prin vama Bechet mai trec doar vehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.

“Ca urmare a creşterii cotelor apelor Dunării, īncepānd cu data de 27 iunie 2010, tranzitarea autoturismelor cu masă maximă autorizată sub 3,5 tone este restricţionată prin Punctul Trecere Frontier㠖 Port Bechet.
Circulaţia acestor autoturisme este redirecţionată, īn judeţul Dolj, către Punctul Trecere Frontier㠖 Port Calafat.
Pentru autovehiculele cu masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone şi autotrenuri, tranzitarea prin Punctul de Trecere Frontier㠖 Port Bechet se desfăşoară īn condiţii normale.
Ridicarea restricţiei privind tranzitarea autoturismelor va fi anunţată īn timp util”
, precizează comunicatul Prefecturii Dolj.

Electronic

Member

• Members
  • PipPip
  • 77 posts
Craiova-Filiasi-Targu Jiu-Petrosani.
Ce stiti de starea acestui drum ? Mersi !

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Craiova-Filiasi-aproape Rovinari: foarte bun. :lol:
Rovinari-Tg-Jiu: gropi, plombe... praf intr-un cuvant;
Tg-Jiu-Sadu: si mai praf ca anteriorul;
Sadu-defileu-Petrosani: acceptabil, cu plombe si ceva gropi; lucrari pe defileu.

Pana in Rovinari cred ca e limita de 70 cu 50 in dreptul trecerilor.

Sa conduceti bine! :beer:

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Si spre icantarea soferilor, cineva a decis:

Vesti bune pentru soferii care merg la mare: taxa de trecere a podului Fetesti-Cernavoda se va reduce in urmatoarele zile, probabil pana in 15 iulie, de la 11 lei la 5 lei pentru autoturisme. Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a anuntat sambata, 9 iulie, ca vineri a semnat un ordin pentru ca taxa de traversare a podului sa fie redusa si a spus ca se asteapta ca trecerea la noile tarife sa se faca in cateva zile. In plus, la sfarsitul lunii iulie traficul spre mare se va relua pe traseul normal, in prezent traficul fiind deviat prin orasul Cernavoda.

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Alta veste buna pentru soferi.

Mâine un nou tronson de 21 km din Autostrada Soarelui. Practic, de mâine se va putea circula pe autostradă pe o bandă şi într-un sens şi în celălalt începând de la intersecţia cu DN 3 ( în zona localităţii Basarabi) şi continuând cu varianta de ocolire a municipiului Constanţa până la intersecţia cu DN 39 spre Mangalia.

Deşi nu sunt decât 21 de km şi aceştia pe un singur sens importanţa lor este foarte mare pentru cei care merg spre staţiunile de la mare şi care erau obligaţi să traverseze municipiul Constanţa. Cu deschiderea noii căi, oraşul a cărui traversare lua cel puţin o jumătate de oră :good:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Maine sau sambata osa plec la Hinedoara. Nu am idee asupra traseului pe care trebuie sa o iau...asa ca astept solutii. De la fratele meu am inteles ca, desi este mai lung, drumul spre Pitesti, Tg Jiu, Sibiu si asa mai departe este mult mai bun.

Voi cum ma invatati ?

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Eu as alege drumul mai bun, chiar daca este mai lung.
Decat sa-mi tocesc nervii prin toate coclaurile si sa-mi rup masina prin gropi, mai bine ajung cu o jumatate de ora mai tarziu la destinatie, dar multumita de calitatea traseului. :)

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Ǝn cel mai aglomerat weekend al verii, cĆ¢nd pe litoral au fost 200.000 de turişti, pe tronsoanele de autostradă s-a circulat Ć®n linie.
Excepţie a făcut ultima porţiune pe care se circulă pe vechiul drum: Murfatlar-Cernavodă.
Aici, pe cei 60 de kilometri, maşinile merg mai ales vara, în şir indian, bară la bară, iar la Cernavodă, traficul se sufocă iarăşi.

Posted Image

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Drumul Bucureasti - Hunedoara a fost foarte bun. AM trecut prin Ramnicu Valcea, bine mai mult pe centura, Tg Jiu (dar din pacate timpul si faptul ca nu eram cu masina mea nu mi-a permis sa ma opresc si sa stau de vorba cu Robo si Sorin), Hateg etc.

La iesirea din Tg jiu am prins o portiune cu gropi pe vreo 5 km, dar a fost doar atat. Dealul Negru superb...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users