ROMANIA... O tara foarte slaba din multe puncte de vedere. Daca asta reprezinata si pentru tine o problema, atunci haide sa ne gandim cum ii putem gasi o rezolvare
Cum credeti ca ar trebui sa procedam pentru o Romanie mai buna?
Parerea mea personala este ca inainte de orice intrebare pe care ne-o punem in ceea ce priveste proasta organizare a sistemului, ar tebui sa existe intrebarea: Cine sunt eu ce adevarat?
Daca vom reusi cu totii sa gandim in perspectiva mai mult decat ne limiteaza involuntar unele conceptii si vom reusi sa ne largim orizonturile fata de ce este etic in prezent, in primul rand vom descoperi o dorinta de schimbare, si culmea nu doar pentru noi insine. Asta probabil pentru ca vrem sa devenim pastorul unei noi "turme" si cel mai probail pentru ca ne iubim semenii. Dragostea e o legenda frumoasa in zilele noastre, dar cu totii vrem in subconstientul nostru sa o facem sa existe. Ideea este simpla: Iubeste si vei fi iubit.
Cu totii probabil am incercat de multe ori sa facem acest lucru dar nu a mers deloc cum ne asteptam. Multi dintre noi am lasat-o balta si am inceput apoi sa facem asemeni inimilor de piatra. Ce am facut defapt? Am facut pe plac sistemului stricat. Nu vom reusi niciodata sa schimbam ceva in Romania daca vom continua sa lasam balta Dragostea.
Cum putem aduna cat mai multi adepti de partea noasta?
Parerea mea este ca daca vom reusi sa iesim din falsa stare de euforie pe care unii o simt ascultand manele si vom gandi mai mult decat suntem limitati; daca reusim sa ne raspundem la intrebarea: Ce este etic cu adevarat?; daca vom reusi sa rasarim cu zambetul pe fata din cenusa si vom avea mintea, vointa si puterea de a gandi Pozitiv cat se poate de mult in fiecare zi in acest sistem stricat, vom avea puterea de a ne controla mintea pentru o noua evolutie si vom fi invidiati si astfel ascultati de cat mai multe persoane.
Poate ca nu tocamai la ideile acestea va asteptati sa le vedeti atunci cand ati inceput sa cititi aceasta postare, dar eu unul consider ca problemele Romaniei nu sunt 100% datorate conducerii si ca totul trebuie sa inceapa de jos. Deasemeni consider ca Romania este o tara foarte imatura fata de multe altele.
Tu ce crezi? Sunt nebun sau ne schimbam azi? Pace:*
Edited by sharpe, 21 December 2011 - 05:12 PM.
Sign In
Create Account

Back to top