Jump to content

Top-ul destinatiilor turistice

20 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Care ar fi topul vostru personal, cele mai frumoase tari in care ati fost sau visati sa mergeti ?

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
As vrea sa vad in primul rand Statele Unite. :(

vali

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 posts
Dintre locurile in care am fost Londra este de departe numarul 1. Si, ca destinatie viitoare, SUA este pe primul loc si la mine

hugovictor

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 37 posts
Ca fiind umblat muuuult prin lume (21 de ani de navigatie pe intreg globul !), v-as propune doar doua tari : Slovenia (curios, nu ?) si Japonia(incitant !). Ca alternativa (pentru o frumoasa aventura) as propune China si Noua Zeelanda (mai mult decit incitanta !).

vali

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 posts
Un prieten de-al meu a fost in Slovenia in decembrie si mi-a spus ca intr-adevar se merita o vizita in aceasta tara. Deci si la mine e in lista pe viitor

sean28

Member

• Members
  • PipPip
  • 125 posts
Salut,
tocmai ce am revenit dintr-o excursie din Paris.
consider ca e una din capitalele europene reprezentative.
am vizitat: turnul, louvre-ul, sacre coeur, notre dame si bineinteles Moulin Rouge, fiind cazat la caeva strazi de acest cabaret.
Ca si pareri personale: Louvrul este exagerat de mare, te plictisesti (noi intr-o zi nu am reusit sa-l vedem in intregime..e IMENS)_picturi, sculpturi, si diverse piese de muzeu.
din punct de vedere al shoppingului, pe Champs Elisee preturile pot ajunge foarte sus (aici isi au expuse produsele cele mai exclusiviste firme. de ex. un telefon VERTU era la 7000 euro, ca sa nu mai spun de ceasuri CARTIER sau ROLEX)
De la reprezentantele Adidas, Swatch s.a. preturile erau accesibile.

Pe viitor as vrea sa ajung pe la gondolele din Venetia_Italia.
Visul cel mare este Rio de Janeiro la carnaval...dar poate numai printr-un noroc sa ajung pe acolo (tre sa ai buget serios pt o astfel de excursie)

Edited by sean28, 15 March 2009 - 05:55 PM.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Eu am fost o singura data in strainatate, mai exact in Roma. Mi-a placut foarte mult, cu exceptia faptului ca era EXTREM de cald si am fost plimbata printre toate ruinele romane la cele mai calduroase ore ale zilei. Dar oricum, sunt multe lucruri care merita vazute.

Imi doresc sa merg in foarte multe locuri, si poate am o mica aplecare spre destinatii mai... exotice. Cel mai mult as vrea sa vad Cuba, Thailanda si Mexic.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Anelle, poze nu ai facut? Poate ne incanti si pe noi cu cateva ... :shock:

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Din pacate excursia asta a avut loc cu ceva ani in urma, pe vremea cand inca nu aveam aparat digital... decat de ala clasic... deci am cateva poze, dar ...pe hartie :good:

Ionut

Member

• Members
  • PipPip
  • 63 posts
Ieri am fost la Bran.
La Club Vila Bran.
Loc de joaca pentru copii (interior si exterior);
Echitatie (cai si ponei);
Teren de tenis de camp ? bitum, miniteren de baschet;
Masa de biliard, masa de ping ? pong;
Sala de sport cu aparate de fitness;
Parc natural cu pomi fructiferi, hamace si bancute, caprioare, cerb, iepurasi, pauni, fazani;
Tiroliana ? dispozitiv ce permite alunecarea pe o coarda, dintr-o parte intr-alta a unei vai;
Panou de alpinism;
Tir cu arcul;
Teren de petanque;
Mini golf;
Mini teren volei;
Tenis de picior;
Darts;
www.vilabran.ro

Ionut

Member

• Members
  • PipPip
  • 63 posts
si poze

Posted Image

Posted Image

99CLU

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Parisul e superb dar si Barcelona este de vis.

Sincer sa fiu daca vrei o vacanta in care sa vizitezi si sa ramai cu gura cascata o iei spre vest.
Daca ai capul varza si vrei odihna si soare Turcia este destinatia de vis.
Am fost in Turcia de rei ori si anul asta nu am putut merge si sunt suparat foc.
Anul asta am fost in germania 7 zile(karlsruhe) si in barcelon a 7 zile si a fost superb.

Edited by 99CLU, 09 August 2009 - 05:50 PM.

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
La mine de departe no. 1 este Praga... pur si simplu iubesc orasul asta :D
Paris, Viena, Florenta urmeaza

Mor sa vad Londra impreuna cu Tara Galilor si Scotia

vali

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 posts
Sunt de acord cu 99CLU in ceea ce priveste Barcelona. Tocmai m-am intors de acolo unde am petrecut o scurta vacanta si pot zice ca sunt absolut incantat. Este un oras superb, construit cu cap, transportul in comun este foarte bine pus la punct, catalanii sunt foarte ok.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Eu am o afinitate deosebita (nu stiu din ce dorinte ancestrale sau obscure :) ) pentru tarile nordice. Nu am fost niciodata, dar ideea de foarte mult alb, liniste, pustiu ma incanta. Chiar daca imi place caldura, stiu sigur ca as vrea sa merg spre nord.

claudiusnc

Senior Member

• Senior Members
  • PipPip
  • 227 posts
Well...

1. Turcia - Antalya - e bestial acolo...
2. Austria - in alpi
3. Elvetia - o tara linistita, curat si civilizata

Ce as vrea sa vizitez:

1. US
2. Iordania
3. Noua Zeelanda
4. Emiratele Arabe Unite - Dubai..in special
5. Hawaii

si sa ma retrag la batranete in..

Republica Dominicana :lol:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Ar fi grozav sa puneti si poze cu imagini reprezentand locurile vizitate de voi, daca aveti :lol:

Edited by Nick, 22 September 2009 - 02:26 PM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Dupa SUA, cu siguranta ar urma Dubaiul. A fost un coleg de serviciu si a zis ca acolo este o alta lume. Nu vreau sa ratez in viata asta nici China sau Japonia si nici Auschwitz.

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
Eu nu am ajuns pina acum decit in Bulgaria , Ungaria si Serbia . Dar ca idee as vrea sa ajung sa pot vedea in viata asta Statele Unite ( in Florida o sa ajung peste 3 ani turist ) , Parisul in Franta , Venetia , bogatia Dubaiului in Emiratele Arabe si............alte destul de multe locuri frumoase pe care acum le vad doar prin internet . :pfft:

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Barcelona, vreau s-o mai vad inca o data, mai sunt si altele, dar Barcelona ramane Barcelona. :good:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users