Jump to content

Siriu, Județul Buzău, un loc ideal pentru drumeții montane.

• You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

lupuletz90

Registered User

• Juniors
  • 1 posts
Siriu, Județul Buzău, un loc ideal pentru drumeții montane.

Pentru cei care nu cunosc încă zona, nu pot să spun decât că e de o frumusețe rara.

Edited by Marius, 30 November 2011 - 03:13 PM.

danatur

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
Impresia mea era ca judetul Buzau in afara de vulcanii noroiosi nu are altceva de oferit. Oricum zona vulcanilor este foarte frumoasa. Voi lua in calcul acesta zona in urmatoarea drumetie. Vacanta placuta tuturor.

Edited by danatur, 08 December 2011 - 10:15 AM.

Martha

Member

• Members
  • PipPip
  • 111 posts
Judetul Buzau nu-i chiar de lepadat din punctul de vedere al unei vacante pentru relaxare. De exemplu, eu sunt unul dintre locuitorii judetului Buzau care nu a ajuns niciodata la vulcani, nu musai din cauza ca nu i-as gasi interesanti, ci mai ales pentru ca de fiecare data am gandit ca mai degraba sa vad altceva, ca oricum la vulcani as putea ajunge destul de usor.
Mie Siriul imi place sa-l vad din masina sau din parcare, nu l-as lua la picior. Ce-i drept, daca reusesti sa treci destul de usor peste aspectul depresiv al orasului Nehoiu si al nu mai stiu caror localitati din zona, Siriul ofera cel putin momentan :P o priveliste interesanta. De-abia ne dam seama cat de multe reusea sa faca in tara asta nenea raposatu' si ca nu suntem in stare macar sa intretinem ceea ce avem drept "mostenire".
Si ce vreau sa spun e ca daca tot ajunge cineva in zona Siriu, macar in trecere, asa ca mine, merita sa faca un popas si la debutul judetului Covasna, in Vama Buzaului. Pe langa rezervatia de zambri de acolo (care pe mine iarasi nu ma lasa puff) , e un drumulet colateral pe acolo care duce in masivul Ciucas, intr-un loc pe care localnicii il numesc Cascada de la Urlatoare. A nu se face confuzie cu Cascada Urlatoarea din Muntii Bucegi. Pentru mine, Urlatoarele din Vama Buzaului sunt cel mai frumos, linistitor si relaxant loc din Romania.
Sper sa nu fie considerat offtopic pentru ca e doar la cativa kilometri de zona Siriului si e pacat sa nu fie exploatat intreg potentialul turistic al zonei. :pfft:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users