Ce cadouri cumparati pentru cei dragi de Mos Nicolae si Mos Craciun?
2 replies to this topic
Posted 28 November 2011 - 10:20 AM
Posted 30 November 2011 - 11:27 AM
Pai..surioarei si cumatei o sa le iau ceva ceva pentru bebelusi fiind amandoua insarcinate...barbatilor din familie cate ceva pentru masini iar mamei chiar nu stiu...mai am timp sa ma gandesc..
Posted 03 December 2011 - 08:15 PM
Cadouri pentru Mos Craciun...asta ma duce cu gandul la filmuletul in care joaca Mr. Bean.Actiunea se desfasoara in jurul pregatirii, de catre Mr.Bean, a curcanului, punctul culminant e cand curcanul i se intepeneste pe cap si cu chiu cu vai scapa de doamna curca, care avea o silueta de invidiat. Intr-un final Mr.Bean sta la masa cu prietena lui, care ii da din inima un cadou, constand intr-un vapor; Mr.Bean ii ofera si el un cadou, constand intr-un tablou cu o pereche de indragostiti; prietena lui Mr.Bean, infuriata, incepe sa planga, asteptandu-se la cu totul alt cadou, insa Mr.Bean scoate repede o cutiuta ce semana perfect cu cutiuta unui inel si i-o ofera prietenei sale, viitoare ex-prietena, aceasta la vederea cutiutei, entuziasmata, o desface repede, insa vai...vai...era cuiul de la tablou.
Domnilor dragi nu faceti asa ceva
Eu consider aceste doua sarbatori cele mai frumoase din tot anul, dar si cadourile trebuie alese pe masura, in functie de sex, varsta, dar ce e mai important, in functie de statutul pe care acea persoana il are in viata noastra.
Propriilor copii, incep cu copiii, o iau de jos in sus, le putem oferi de Mos Craciun ghetute, in care sa punem, o jucarioara, sau un ou kinder;neaparat si o nuia.
.E musai...am glumit.Ghetutele sunt cele mai potrivite, aceasta sarbatoare fiind legata de "ghetute", practic ele reprezinta un simbol.Nu avem de ce sa ne zbatem sa le luam jucarii si dulciuri, in mod exagerat, deoarece, sa nu uitam, ca la ei mai vine Mosul si la gradinita si mai vine si ziua lui Mos Craciun.
Pentru serbarea de la gradi, o masinuta, sau elicopter,sau o pereche de walkie-talkie, sau papusi (pt. fetite).
Iar pentru noaptea de Mos Craciun : telescop, sau microscop, saniuta, alaturi de manusi, fular si caciulita, la care mai adaugam si dulciuri.
Acum e acum!!!Pentru sotii, iubite, amante...un inel, sau o bratara, sau o pereche de cercei, alaturi, dupa caz, de o cerere in casatorie, asta de Mos Craciun.De Mos Nicolae, pt doamne de la domni : un portofel alaturi de o esarfa.
Pentru mame : un portofel sau o esarfa de Mos Nicolae, iar de Mos Craciun : o pereche de cercei, sau o iconita de argint.
Pentru tati : manusi de Mos Nicolae si un fular, iar de Craciun : un portofel.
Asa...acu e acu.
Pentru domni de la noi : doamnele : fetelor haideti sa facem asa : la iubiti, soti, amanti sa le fie puse cate o nuia intr-o ghetuta, iar in cealalta : o rama finuta pt fotografie. De Mos Craciun ar merge un portofel, un fular si manusi.
Interzis, in toate cazurile, cosmeticele, din partea mea.Nu sunt de bun augur, nu isi au rostul, un om ingrijit isi permite.
Si cu aceasta ocazie, invit pe toti sa scrie catre Mos Craciun ce si-ar dori, in acest topic, cate o scrisorica.
Domnilor dragi nu faceti asa ceva
Eu consider aceste doua sarbatori cele mai frumoase din tot anul, dar si cadourile trebuie alese pe masura, in functie de sex, varsta, dar ce e mai important, in functie de statutul pe care acea persoana il are in viata noastra.
Propriilor copii, incep cu copiii, o iau de jos in sus, le putem oferi de Mos Craciun ghetute, in care sa punem, o jucarioara, sau un ou kinder;neaparat si o nuia.
Pentru serbarea de la gradi, o masinuta, sau elicopter,sau o pereche de walkie-talkie, sau papusi (pt. fetite).
Iar pentru noaptea de Mos Craciun : telescop, sau microscop, saniuta, alaturi de manusi, fular si caciulita, la care mai adaugam si dulciuri.
Acum e acum!!!Pentru sotii, iubite, amante...un inel, sau o bratara, sau o pereche de cercei, alaturi, dupa caz, de o cerere in casatorie, asta de Mos Craciun.De Mos Nicolae, pt doamne de la domni : un portofel alaturi de o esarfa.
Pentru mame : un portofel sau o esarfa de Mos Nicolae, iar de Mos Craciun : o pereche de cercei, sau o iconita de argint.
Pentru tati : manusi de Mos Nicolae si un fular, iar de Craciun : un portofel.
Asa...acu e acu.
Pentru domni de la noi : doamnele : fetelor haideti sa facem asa : la iubiti, soti, amanti sa le fie puse cate o nuia intr-o ghetuta, iar in cealalta : o rama finuta pt fotografie. De Mos Craciun ar merge un portofel, un fular si manusi.
Interzis, in toate cazurile, cosmeticele, din partea mea.Nu sunt de bun augur, nu isi au rostul, un om ingrijit isi permite.
Si cu aceasta ocazie, invit pe toti sa scrie catre Mos Craciun ce si-ar dori, in acest topic, cate o scrisorica.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top