Consulul general al Romaniei la Torino, Iulia Buje, risca sa tarasca Romania intr-un scandal diplomatic, dupa ce l-a atacat public pe ministrul de interne italian, Roberto Maroni.
Doamna Buje a dezvaluit, ca ministrul Maroni a intervenit acum vreo opt ani la consulat pentru trei angajati romani, un fel de servitori in casa, pentru a le reglementa sederea in Italia.
Altfel spus, consulul general al Romaniei demasca public un ministru italian in plina tensiune generata de prostiile comise de romani prin Italia.
Cum comentati?
3 replies to this topic
Posted 20 February 2009 - 02:30 PM
Posted 21 February 2009 - 03:03 PM
Din pacate draga Marius, treaba asta, se impunea ! Asta pentru ca respectivul ministru de la Lega Nord, a facut capital electoral (si nu numai el !) pe spatele romanilor, asa ca, ar cam fi cazul sa vorbim si despre moralitatea respectivului ministru ! Treaba asta, a fost preluata si de PIR (Partidul Identitatea Romaneasca) , prin vocea avocatului Germani,presedintele partidului, si daca se verifica, s-ar putea sa dea "voce" unor comentarii mai mult decit neplacute la adresa celor aflati in coalitia celor de la putere ! Maroni, ca si Calderoli, sint doua nume arhicunoscute in europa ,...cu gafele politice de proportii pe carele-au facut ! Sa nu mai vorbim de gafele lui Berlusconi in CEE !(Cind i-a numit pe germani: "turisti politici" in CEE).
Posted 21 February 2009 - 03:35 PM
In ansamblu, e un lucru bun .... dar este foarte important, daca afirmatiile pot fi sustinute si cu ceva probe.
In caz contrar, mi-e teama ca tot Romania va iesi sifonata ....
In caz contrar, mi-e teama ca tot Romania va iesi sifonata ....
Posted 21 February 2009 - 05:03 PM
Eu,...inca mai cred in imnul Romaniei : "Desteapta-te romane!". Ar cam fi cazul sa nu ne mai lasam calcati in picioare de tot parvenitii politici ! Iar dovezi,...slava Domnului,...sint ! (In IT, daca nu ai dovezi, nu poti afirma asa ceva, pentru ca sigur intri la "mititica"). Asa ca,...in mod cert, exista ! Trebuie intervenit dur de tot la Consiliul Europei, altminteri, ne vom lasa calcati in picioare de niste nulitati ! Apropos, ... este in discutie si contractul de achizitionare al avioanelor de lupta "Spartan", fabricate de,...(Ghici ?) firmele lui Berlusconi, si platite,...de doua ori mai scump decit bulgarii ! Asta,...ce ne-o mai spune ? Minastire-ntr-un picior, ghici Berlusca ,...ce-i ?
Edited by hugovictor, 21 February 2009 - 05:05 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top