Jump to content

Semnificatia numelui in numerologie

11 replies to this topic

Tora71

Registered User

• Juniors
  • 6 posts
Numele tau este reprezentarea exacta a personalitatii si caracterului tau la data nasterii. Este o vibratie foarte specifica ce reflecta experientele tale din trecut, talente si punctele tale tari, dar slabiciunile si deficientele tale.
Nume nu sunt date arbitrar. Parintii tai aleg intuitiv numele potrivit pentru tine. Cu alte cuvinte, iti atragi acel nume care descrie exact cine esti.
Nu iti poti schimba destinul prin simpla schimbare a numelui. In cel mai bun caz poti adauga unele energii suplimentare care te-ar putea ajuta sa depasesti mai usor unele obstacole.

Destinul tau, viitorul tau, cine esti si cine vei deveni reprezinta un efect direct al actiunilor tale actuale si din trecut. Informatia numerologica furnizata de numeletau te poate ajuta sa intelegi mai bine cine esti - talente, forta, abilitati, puncte slabe ...

Aceste informatii iti permit sa actionezi in sensul potrivit (la nivel de ganduri, emotii si fapte), in scopul de a-ti crea viitorul pe care il doresti. Asadar, este foarte important sa intelegi ca nu iti poti crea viata din visele tale prin simpla schimbare a numelui.

Numele tau reflecta exact cine sunteti la data nasterii. El descrie trecutul tau, insa nu iti determina viitorul. Viitorul tau ramane deschis; alegand directia potrivita si luand masurile adecvate, poti realiza aproape tot ce vrei.

Informatiile furnizate de catre diagrama numerologica te va ajuta sa iti gasesti calea, sa iti depasesti provocarile, sa profiti de oportunitati, sa iti dezvolti punctele tari, sa le depasesti pe cele puncte slabe, si sa creezi viata pe care o doresti.

Nu exista pilula magica si nici o modalitate de a trisa fata de univers. Exista doar o singura cale: trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru viata ta. Profita de talentele si darurile si creeaza-ti viata pe care ai visat-o!

Cele mai importante numere importante ce deriva din numele tau sunt:
- Dorinta Inimii
- Personalitatea
- Numarul de Exprimare

Acestea sunt trei dintre Numerele de Baza. Celelalte doua rezulta din data nasterii, si anume:
- Calea Vietii
- Ziua de Nastere

Alte numere derivate din numele si data nasterii tale sunt:
• Lectiile karmice
• Provocarile
• Oportunitatile

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts

View PostTora71, on 15 October 2011 - 11:55 AM, said:

Numele tau este reprezentarea exacta a personalitatii si caracterului tau la data nasterii.
Nu iti poti schimba destinul prin simpla schimbare a numelui.

Si cu liberul arbitru cum ramane?

Tora71

Registered User

• Juniors
  • 6 posts
Parerea mea este ca destinul este un amestec de liber arbitru si predestinare - si asta nu in sensul ca exista cineva care hotaraste peste capul nostru ce sa va intampla cu viata noastra, ci in sensul in care exista niste consecinte create tot de noi, in viata actuala sau in cele trecute.
Intr-un anumit fel, se poate spune ca avem intotdeauna liber arbitru, pentru ca avem intotdeauna libertatea de alegere, chiar daca ar fi vorba numai de modul in care reactionam la evenimentele exterioare.

Banuiesc ca pe masura ce evoluam si devenim constienti de ceea ce suntem si ceea ce suntem capabili, liberul arbitru creste. Pe de alta parte, paradoxal, am constatat ca unii oameni evoluati aleg sa renunte la liberul arbitru sa ia in viata decizii pe baza a ceea ce ei numesc fie intuitie, fie calauzire spirituala. Am senzatia ca ceea ce noi numim "liber arbitru" este ceva legat in mare masura de ego, si nu de partea spirituala a fiintei noastre.

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Ne invartim in jurul cozii, cu explicatii alambicate, nonvaloare.
Cand spui destin, nu exista liber arbitru.
Liberul arbitru, nu poate fi amestecat cu predestinatia.
Consecinta faptelor noastre o numesti tu predestinatie?
Si da,DECIZIILE LE LUAM INTUITIV, neavand garantiile consecintelor.
Chiar si cei ce nu sunt in stare sa ia decizii singuri, apeland la terte persoane sa fie ajutati, in final alegerea ramane tot a lor, implicit liberul arbitru le apartine si in acest caz.
Si revin cu intrebarea: cum poate numele meu sa-mi creeze un destin???

Tora71

Registered User

• Juniors
  • 6 posts
Ok, m-am exprimat gresit. Viata este un amestec de liber arbitru si predestinare, si asta nu in sensul ca se aplica amandoua in acelasi timp. Exista unele evenimente importante in viata care sunt predestinate si care nu pot fi ocolite.

Consecinta faptelor noastre o numesti tu predestinatie?
Da.

Si revin cu intrebarea: cum poate numele meu sa-mi creeze un destin???
Daca ai fi citit cu atentie explicatiile mele "alambicate" , ai fi vazut ca nu am scris nicaieri asa ceva. Destinul tau potential este "scris" in nume, asa cum este "scris", sau codificat, intr-o harta astrologica. Si cand spun "destin", spun caracter, spun personalitate, spun suma experientelor din alte vieti. In fond, tu esti sursa destinului tau, indiferent cum ai da-o.

Nu iti poti schimba destinul prin simpla schimbare a numelui. In cel mai bun caz poti adauga unele energii suplimentare care te-ar putea ajuta sa depasesti mai usor unele obstacole.
Exista oameni care au impresia ca o schimbare de nume i-ar ajuta sa ocoleasca anumite dificulati in viata sau sa sara peste niste etape de evolutie. La asta m-am referit.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Cum iti "calculezi" numele? Fiecare litera reprezinta un anume numar? Sau conteaza numarul de litere din nume?

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts

View PostTora71, on 19 October 2011 - 08:52 PM, said:

Ok, m-am exprimat gresit. Viata este un amestec de liber arbitru si predestinare.

Poti sa dezvolti?

Destinul tau potential este "scris" in nume, asa cum este "scris", sau codificat, intr-o harta astrologica. Si cand spun "destin", spun caracter, spun personalitate

Se cam bate cap in cap cu ce ai afirmat mai sus. :naughty:

Tora71

Registered User

• Juniors
  • 6 posts
Fiecare litera din nume corespunde unui cifre de la 1 la 9, conform tabelului urmator:

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z

Folosind corespondenta dintre litere si cifre, se pot calcula foarte multe multe numere, insa cele mai importante sunt trei: Dorinta Inimii, Personalitatea si Numarul de Exprimare.
Si din data nasterii se pot extrage doua numere importante: Calea Vietii si Ziua Nasterii. Pe www.*reclama*.ro iti poti calcula automat toate aceste numere si poti sa citesti despre semnificatia lor.

Conteaza si numarul de litere din nume, dar mai putin. L-am intalnit sub denumirea de "aura numelui" - desi nu sunt foarte sigura cat de valabil este, exista si foarte multe "inovatii" numerologice care nu intotdeauna se confirma.

Putem vorbi despre predestinare in cazul unor boli karmice, care nu sunt justificate de actiunile din viata prezenta, in cazul unor accidente... Copiii nascuti in familii abuzive au cu siguranta niste datorii karmice destul de dure.

In ce priveste legatura dintre nume si destin, nu stiu cum as putea s-o spun mai clar: tu iti creezi destinul; numele (si data nasterii) reprezinta codul cu ajutorul caruia il poti descifra.

Edited by Marius, 23 October 2011 - 02:01 PM.

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts

View PostTora71, on 20 October 2011 - 05:31 PM, said:

Pe www.*reclama*.ro iti poti calcula automat toate aceste numere si poti sa citesti despre semnificatia lor.

Aici ai vrut sa ajungi, asta nu-i reclama? :naughty:

Edited by Marius, 23 October 2011 - 02:02 PM.

Tora71

Registered User

• Juniors
  • 6 posts
Sa inteleg ca ai epuizat argumentele contra? :)
Da, este si reclama.

Tora71

Registered User

• Juniors
  • 6 posts
So... Ai intrat? Ti-a placut?
Ai gasit ceva de contestat? :)

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts