197 replies to this topic
Posted 17 December 2008 - 09:37 AM
Aproape jumătate din femeile americane (46%) sunt dispuse să renunţe mai degrabă la sex, timp de două săptăm?ni, dec?t la navigarea pe internet, potrivit unui studiu publicat, luni, de producătorul de microprocesoare Intel.
Posted 01 January 2009 - 03:32 PM
20% dintre barbati fac sex cu peste 80% dintre femei !!!
Posted 02 January 2009 - 12:12 PM
Anul nou vine cu alte scumpiri pentru soferi. Sanctiunile auto se majoreaza ca urmare a cresterii salariului minim brut pe economie.
Valoarea punctului-amenda aplicat soferilor care incalca regulile de circulatie a crescut din prima zi a anului, de la 54 la 60 de lei.
Valoarea punctului-amenda aplicat soferilor care incalca regulile de circulatie a crescut din prima zi a anului, de la 54 la 60 de lei.
Posted 02 January 2009 - 05:30 PM
Preşedintele Asociaţiei Rom?ne a Băncilor, Radu Graţian Gheţea, consideră că "?n anul 2009 leul se va ieftini, iar valuta se va scumpi. Este un paradox, dar aşa va fi, valuta va fi mai puţină.
Posted 03 January 2009 - 05:29 PM
Ion Creangă a deţinut prima tutungerie din Rom?nia :->
Posted 04 January 2009 - 09:42 AM
?Studentii si elevii se intorc la scoala, maine, dupa vacanta de iarna, insa nu pentru mult timp.
? Soldat roman ranit in Afganistan
? Cea mai geroasa zi din an: -20 grade Celsius
? Maine e Ajunul Bobotezei
? Functionarii revin la program
? Cinci alpinisti romani pleaca sa cucereasca cele mai inalte varfuri din Antarctica si Noua Zeelanda
? Traficul pe DN1A, deviat dinspre Brasov catre Valenii de Munte datorita aglomeratiei.
? Soldat roman ranit in Afganistan
? Cea mai geroasa zi din an: -20 grade Celsius
? Maine e Ajunul Bobotezei
? Functionarii revin la program
? Cinci alpinisti romani pleaca sa cucereasca cele mai inalte varfuri din Antarctica si Noua Zeelanda
? Traficul pe DN1A, deviat dinspre Brasov catre Valenii de Munte datorita aglomeratiei.
Posted 07 January 2009 - 11:29 PM
Judecătoarea beată, din nou anchetată.
Dosarul Elenei Turcu, judecătoarea din D?mboviţa, prinsă băută la volan ?n vara anului 2007 (alcoolemie de 0,8 grame/litru alcool pur ?n aerul expirat), va fi redeschis.
Procurorii de la ?nalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu au fost de acord cu magistraţii d?mboviţeni care au decis iniţial ne?nceperea urmăririi penale şi au ?ntors cazul la poliţie. Anchetatorii trebuie acum să adune alte probe.
Dosarul Elenei Turcu, judecătoarea din D?mboviţa, prinsă băută la volan ?n vara anului 2007 (alcoolemie de 0,8 grame/litru alcool pur ?n aerul expirat), va fi redeschis.
Procurorii de la ?nalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu au fost de acord cu magistraţii d?mboviţeni care au decis iniţial ne?nceperea urmăririi penale şi au ?ntors cazul la poliţie. Anchetatorii trebuie acum să adune alte probe.
Posted 08 January 2009 - 03:38 PM
Azi am vazut la TV ca judecătoarea beată a iesit la pensie cu o suma frumusica, aproximativ 5100 ron.
Posted 08 January 2009 - 08:11 PM
Euro bate recordul absolut ?n raport cu leul.
Moneda unică europeană atinge un al doilea maxim istoric din ultimii 5 ani ?n raport cu leul, la nivelul cursului de referinţă, iar pe piaţa interbancară a ?nchis la un nivel record de 4,18 lei.
Moneda unică europeană atinge un al doilea maxim istoric din ultimii 5 ani ?n raport cu leul, la nivelul cursului de referinţă, iar pe piaţa interbancară a ?nchis la un nivel record de 4,18 lei.
Posted 08 January 2009 - 08:15 PM
O veste "foarte buna". Am credit in valuta. 
In plus cresterea euro va umfla preturile.
In plus cresterea euro va umfla preturile.
Posted 09 January 2009 - 01:01 PM
Cica 4.2 euro..misto asa!
La naiba!
UPDATE: Euro se tranzacţionează la 4,22 lei pe piaţa interbancară
La naiba!
UPDATE: Euro se tranzacţionează la 4,22 lei pe piaţa interbancară
Posted 10 January 2009 - 08:41 PM
? Criza gazului se agraveaza, considera Putin
? Activitatea CET-urilor e monitorizata, iar distribuitorii de energie termica verificati, spune Oprea
? Autoritatile anunta ca 43 de oameni au murit de la frig iarna aceasta
? Agricultorii ar putea primi 400 de lei subventie pe hectar pentru ingrasaminte chimice
? Activitatea CET-urilor e monitorizata, iar distribuitorii de energie termica verificati, spune Oprea
? Autoritatile anunta ca 43 de oameni au murit de la frig iarna aceasta
? Agricultorii ar putea primi 400 de lei subventie pe hectar pentru ingrasaminte chimice
Posted 12 January 2009 - 12:28 AM
Primarul orasului Budapesta a anuntat noile restrictii de circulatie in vederea reducerii poluarii.Astfel cei care au numere de inmatriculare pare vor circula in zilele pare, iar cei cu nr impare in zilele impare.Restrictia se pare ca nu se aplica si pentru soseaua de centura a orasului.
Posted 12 January 2009 - 12:51 AM
Ma distreaza numai gandul ca "nea nicu" a instaurat o astfel de masura cu foarte multa vreme in urma. Se pare cei mai civilizati ca noi ajung sa instaureze masuri pe care romanii le-au trait de mult.
Posted 12 January 2009 - 09:55 AM
? Garda de Mediu amana implementarea taxei pentru pungile nedegradabile
? O saptamana mai calda cu 2-3 grade
? Trafic dificil pe DN 1 in urma unui accident soldat cu trei morti
? 1.000 de cereri de rebransari
? Alimentele se scumpesc cu 10 la suta
? O saptamana mai calda cu 2-3 grade
? Trafic dificil pe DN 1 in urma unui accident soldat cu trei morti
? 1.000 de cereri de rebransari
? Alimentele se scumpesc cu 10 la suta
Posted 12 January 2009 - 02:15 PM
Sa nu tragem concluzii pripite. Cei din Budapesta dau importanta Smogului in timp ce pe edilii nostrii nici nu-l baga in seama. Nu cred ca aerul in Budapesta este mai poluat ca cel din Bucuresti.
Eu zic ca este o masura corecta.
Bine ca nu locuim acolo.
Eu zic ca este o masura corecta.
Posted 12 January 2009 - 02:25 PM
Cat de curand si in marile orasele de la noi vor aparea astfel de masuri.
Posted 12 January 2009 - 04:05 PM
Geoană ?i va propune lui Emil Boc un nou ministru de interne. Gabriel Oprea a fost exclus din PSD -
Conducerea PSD a decis, ?n urmă cu c?teva minute, retragerea sprijinului politic pentru Gabriel Oprea, ministrul Administraţiei şi Internelor, şi excluderea acestuia din partid.
Conducerea PSD a decis, ?n urmă cu c?teva minute, retragerea sprijinului politic pentru Gabriel Oprea, ministrul Administraţiei şi Internelor, şi excluderea acestuia din partid.
Posted 12 January 2009 - 04:28 PM
Posted 12 January 2009 - 07:48 PM
Rolul Romaniei in proiectul gazoductului rus South Stream nu a fost inca decis, a declarat vicepresedintele gigantului energetic rus Gazprom, Aleksandr Medvedev, citat de Reuters.
"Este inca prematur sa ne pronuntam asupra formatului participarii Romaniei, directe sau indirecte", a spus Medvedev jurnalistilor de la Bruxelles.
"Este inca prematur sa ne pronuntam asupra formatului participarii Romaniei, directe sau indirecte", a spus Medvedev jurnalistilor de la Bruxelles.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top