11 replies to this topic
Posted 26 July 2011 - 12:12 PM
De ce nu pot apela o persoana din Italia care are cartela de Wind?
Posted 26 July 2011 - 12:32 PM
Ai activat roaming-ul?
Posted 26 July 2011 - 10:25 PM
Probabil a reusit si inca vorbeste la tel...
Posted 27 July 2011 - 12:18 PM
O fi sunat el, de disperare ca nu primeste vesti de la ea.
Posted 27 July 2011 - 12:55 PM
Sau isi trimit scrisori
), tot prin wind
Posted 27 July 2011 - 01:27 PM
Ce, bezelele nu mai sunt la moda ??
Pot fi trimise si cu plata ramburs....
Pot fi trimise si cu plata ramburs....
Posted 27 July 2011 - 03:58 PM
Alea se dau pe webcam acum
Posted 28 July 2011 - 08:45 AM
Ce legatura are apelarea unui numar international cu Roamingul?
Andrada, cel care are cartela WIND este in Italia sau in Romania? Tu ai nerestrictionate apelurile catre international?
Andrada, cel care are cartela WIND este in Italia sau in Romania? Tu ai nerestrictionate apelurile catre international?
Posted 28 July 2011 - 02:55 PM
La abonamentele Cosmote, trebuie activat roaming, altfel nu poti apela numar international
Doar de pe cartela prepay poti sa suni fara probleme, bani pe cartela sa fie.
Doar de pe cartela prepay poti sa suni fara probleme, bani pe cartela sa fie.
Posted 28 July 2011 - 04:02 PM
Adiere, cred ca faci confuzie intre serviciul Roaming si Acces International !
La orice retea de telefonie mobila, pentru a putea efectua apeluri catre international trebuie DOAR activata optiunea care-ti permite acest lucru, si anume, serviciul international.
Roamingul se activeaza DOAR daca pleci din tara si vrei ca sa ai la dispozitie numarul tau mobil COSMOTE/Orange/Vodafone.
Serviciul Roaming îţi oferă posibilitatea de a folosi numărul tău COSMOTE/Orange/Vodafone şi în afara teritoriului României, în reţelele operatorilor cu care COSMOTE/Orange/Vodafone a încheiat acorduri de roaming. Pentru activarea Serviciului Roaming sună gratuit la Serviciul de Relaţii cu Clienţii.
Cu serviciul Acces/Apeluri international/e poti apela oriunde în lume direct de la telefonul tãu Cosmote/Orange/Vodafone.
La orice retea de telefonie mobila, pentru a putea efectua apeluri catre international trebuie DOAR activata optiunea care-ti permite acest lucru, si anume, serviciul international.
Roamingul se activeaza DOAR daca pleci din tara si vrei ca sa ai la dispozitie numarul tau mobil COSMOTE/Orange/Vodafone.
Posted 28 July 2011 - 06:30 PM
Mie cei de la tehnic, mi-au spus ca am roaming-ul si apelurile internationale restrictionate, la inceput de abonament, si pentru a putea activa trebuie sa girez cu o suma de bani.
Posted 29 July 2011 - 12:07 AM
Este posibil ca pentru Roaming sa se ceara plata unui depozit, nu te contrazic, dar pentru apeluri internationale, hmm, mi-e greu sa cred.
Dar, repet, sunt doua lucruri diferite aceste servicii din aceasta cauza am si specificat cat ma duce pe minte "bibilica" in incercarea de a lamuri aspectul si a-si clarifica si initiatoarea unele incertitudini.
Dar, repet, sunt doua lucruri diferite aceste servicii din aceasta cauza am si specificat cat ma duce pe minte "bibilica" in incercarea de a lamuri aspectul si a-si clarifica si initiatoarea unele incertitudini.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top