Buna seara, as vrea sa aflu si eu calea de impacare in legatura cu taxa auto de parcare, vinieta, din judetul Dolj(cei care locuiesc in acest oras, bineinteles) si anume... In urma unei discutii cu o persoana(gen feminin) mi-a zis in felul urmator: acesta vinieta se obtine de la fisc, in urma platii a Impozitului pe perioada unui an... in urma cu 10 min, am dezbatut aceeasi problema, cu o alta alta persoana(gen masculin) care s-a exprimat in felul urmator: "Aceasta vinieta, da, o primesti de la fisc, dar trebuie pe langa Impozitul la masina pe fiecare an, inca o suma de bani in valoare de 40 de lei/an"...din cate am inteles eu, aceea suma se preia doar de la masinile care sunt inmatriculate in tari straine...
In final cum sta treaba, nu de alta, dar nu vreau sa ma trezesc cu masina ridicata, pentru o suma de bani... banala!?
2 replies to this topic
Posted 15 July 2011 - 07:47 PM
Posted 16 July 2011 - 12:17 AM
Din ce stiu, in suma ce reprezinta impozitul anual pe care toti posesorii de autoturisme din Craiova il achita anual, este inclusa si taxa de parcare.
Posted 18 July 2011 - 02:30 AM
Deci a avut dreptate domnisoara, taxa de patruzeci de lei este defapt pentru masinile inscrise in alte state( Bulgaria, Anglia, Italia etc.) si care pan' la urma nu ar fi pe un an, ci doar pe sase luni (ca sa le poata ridica mai usor), iti multumesc pentru lamurire.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top