Jump to content

Ce este o pitipoanca?

• You cannot reply to this topic
16 replies to this topic

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Cum vad eu o pitipoanca?
Cred ca trebuie sa arate cam asa:

Posted Image

Aether

Member

• Members
  • PipPip
  • 154 posts
"Femeie de plastic", falsa, imbracata cat mai sumar laudandu-se cu haine de firma care se aseaza pe ea ca pe gard.
Se crede femeia fatala si are ca scop sa atraga atentia barbatilor prin orice mijloc inafara de inteligenta. Nu stie sa poarte o discutie indiferent de tema si deschide gura doar pentru...a rade. A rade mult si ...nu mai zic.

Cam asa , zic eu :

Attached Files

Edited by Aether, 11 July 2011 - 09:46 PM.

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Si unde dragoste nu e...facem rost
Posted Image

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Ce-i mai lipseste?
Un prost cu bani? :))

Posted Image

Edited by Adiere, 13 July 2011 - 06:42 PM.

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Sa mai incerc o descriere?

Tanara pisi, ce intruneste cel putin 3 dintre urmatoarele aspecte fizice:
Imbracaminte provocatoare ce scoate in relief calitati fizice, eventual sumara, tocuri, aspect ingrijit.
Coafata, manichiurata, fardata, parfumuri fine de firma
Fizic intregit de zambete largi pentru diversi masculi cu potential.
Flegmatism fata de restul muritorilor si o bine-dezvoltata tehnica de flirt adaptata tuturor potentialilor finantatori.

Posted Image

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
In cele doua fotografii e una si aceeasi persoana?

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Pare diferita... sau poate in ultima poza si-a mai tencuit putin fata. :lol:

Ia sa ridice mana fanii "Alien vs. Predator" sau filmele de gen, ca am adus un personaj. :))

Posted Image Posted Image Posted Image

Dau o lada de bere aluia care recunoaste in public ca e prietenul asteia. :))

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Ma, mie unu' astea-mi par a fi mai degraba matracuce decat pitipoance! :D

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Nimic nu este prea mult pentru ele.

Posted Image

Edited by Adiere, 26 July 2011 - 11:29 AM.

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Sa mai inghesui un exemplar..

Posted Image

sammiess

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
o pitipoanca intotdeauna se crede Femeie Fatala - le gasesti la orice colt pe FB si stau intotdeauna cu piciorul pe fotoliul ala bun de langa soba de teracota.

Martha

Member

• Members
  • PipPip
  • 111 posts
Dumnezeule, aia-i Udrea? :shock:
Ca sa fiu clara, n-am fost niciodata fan Udrea, dar nici nu am vreun hobby din a o desfiinta pe ea sau pe multe alte personaje din politica. Stiam ca a avut o perioada vestimentara mai excentrica, asa, dar pe vremea respectiva nu o vazusem chiar asa. Deci a fost si mai viciata inainte. Foarte tare, eu nu pot decat sa ma amuz inchipuidu-mi cat trebuie madam' sa se cenzureze (cel putin) vestimentar pentru a se prezenta fizic cat de cat pe linia de plutire, adica fara extravagante chiar atat de iesite din comun. Oricum, foarte tare, n-o consider pitipoanca, nu tot ce ... zboara mai golas poate fi numit pitipoanca. Sunt sigura insa ca are multe vicii si ca face eforturi supranaturale ca sa nu si le dea chiar pe fata. :D

Pe mine nu ma deranjeaza pitipoance, cocalari si alte specii de genul asta decat daca am de-a face cu ei si demonstreaza ca nu-si stiu lungul nasului. Mi se intampla destul de rar sa am de-a face cu ei intr-un context in care sa arate ca nu-si stiu limitele, incat nu generalizez. Oricum, genul acesta de personaje, alaturi de pleiada se specimene care se vantura cu titlul de vedete pe la mai toate posturile de televiziune arata maxim de clar care este nivelul cultural al poporului nostru. Aviz spargatorilor de seminte ce se umfla in pene cu "romanii ce muncesc la NASA" si "castiga olimpiade internationale". :))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Udrea mi s-a parut o femeie frumoasa ptr varsta ei. La cati bani are si eu eram acum un fel de Brad Pitt brunet :))

Martha

Member

• Members
  • PipPip
  • 111 posts
"Frumoasa pentru varsta ei", in politica, imi pare a fi Adriana Saftoiu, si ea nici maca nu poate fi amintita in discutia despre pitipoance. :P
Genul Udrea nu-l gust. Mie imi pare viciata si vicioasa, atat. :D

Aaa, si pentru ca tot venea vorba despre pitipoance in politica, sa nu uitam de Bianca Jurca si de mezina presedintelui. :rolleyes:

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Mezina presedintelui e un exemplu elocvent de impostura in politica, o persoana ce a capatat o functie publica si un statut social doar cu ajutorul si influienta tatalui sau.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Facuse o poza langa Antonia, cantareata. Nu vreti sa vedeti diferenta :))

Rula pe feisbuc poza cu cele doua. Comentariile, la fel nu vreti sa le vedeti.

Martha

Member

• Members
  • PipPip
  • 111 posts
Problema mezinei nu e data de deformarile fizice, ca pana la urma politica nu e concurs de miss. Ghinionul ei, ca si al multor altora, este ca deficientele ei de educatie (formala sau nu), se reflecta si in gestionarea aspectului exterior. De altfel, e aproape la fel de viciata ca Udrea, ca e logic ca la nivelul asta au consilieri de imagine, insa pur si simplu nu se pot abtine. :D
Ca si chestie, citeam deunazi ca intretinerea unui europarlamentar costa statul roman in jur de 40000 de euro pe luna. Chiar nu vreau sa stiu cat timp ar fi putut functiona un spital dintre cele desfiintate, cu banii pe care i-am platit pana acum ca sa ne reprezinte don'soara Elena.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users