Jump to content

Pofta de mancare dimineata

• You cannot reply to this topic
7 replies to this topic

MadalinaGrigorescu

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
buna tuturor!!
cum stati cu pofta de mancare dimineata?eu nu pot sa bag nimic in gura pana nu beau cafeaua si pana nu fumez.stiu ca nu e deloc ok. de curand am descoperit ceva cu care ma pacalesc singura sa mananc ceva dimineata: sandwich-uri cu apetito, foarte gustoase si foarte usoare.Voi ce faceti in sensul asta?reusiti sa mancati ceva inainte de cafea?
apropo de apetito, am gasit pe pagina lor de facebook un concurs foarte dragutz, ce pune la incercare imaginatia intregii familii: [url]http://www.facebook.com/ApetitoRo[/url]

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Buna Mada

Mie imi este imposibil sa mananc ceva dimineata.
Am incercat, dar nu merge.
Tot cafeaua este baza. :clip:

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Idem.
Daca nu apuc sa beau o cafea nu ma trezesc tot restul zilei. :)
Basca faptul ca atunci cand mananc dimineata dupa cafea ma ia somnul de nu-mi mai vine sa fac nimic. Asa ca, pas micului dejun. :D

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Eu inca de prin timpul liceului m-am invatat sa mananc dimineata. Chiar daca nu mult, da' un sandwich acolo tot bag. Cu cafelele nu prea le am, ca inca mai am energie sa ma trezesc "la viata" in maxim 5 minute de cand ma ridic din pat. :pfft:

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Ete-te la el !
Adicatelea ce insinuezi mataluta, ca noi, daca nu mancam dimineata si bem doar cafea, nu ni se incarca acumulatorii? :pfft:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Nu zic asta, doar ca voi puneti stres suplimentar pe alternator(a se citi stomac). :pfft: Acu' nici eu nu zic ca-s foarte consecvent cu obiceiul asta, ca a fost o zi in care pana seara am trait cu un 3 in 1 asteptand dupa niste domni doftori.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
De cand mi s-a pus pata sa slabesc am in ceput sa mananc dimineata. Este foarte important acum ptr mine sa fac lucrul asta. Ajuta sa mananc mai putin la pranz si sa nu am pofta de ceva greu.

Basca, nici cafea nu beau...

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Dimineata am incercat si eu sa mananc, si nu a fost chiar asa de rau. :emo-secret:
La cafea inca nu renunt. :pfft:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users