Elvetienii cauta solutii sa scape de "corbii" romani si bulgari! Cu alte cuvinte, de forta de munca provenita din cele doua tari.
Un partid de drepta a lansat un astfel de afis cu citeva ciori care smulg bucati din harta Elvetiei, asta cu o luna inainte ca Berna sa se pronute asupra extinderii acordurilor de libera circulatie si drept de munca pentru romani si bulgari.
Libera circulatie a romanilor si bulgarilor in Elvetia - in cazul in care va fi acceptata prin referendumul de duminica 08.02.2009 - se va realiza in etape si va fi supusa unor restrictii care se pot prelungi timp de zece ani.
2 replies to this topic
Posted 07 February 2009 - 07:18 PM
Posted 07 February 2009 - 10:16 PM
Hmm..cica s-a facut o confuzie...chiar acum am citit interviul in Realitatea cu Maximilian Reimann, şeful delegaţiei Elveţiei la Consiliul Europei, şi membru al UDC care spune..."Dreapta populistă elveţiană se teme de romi, dar ?i admiră pe medicii rom?ni"..
Inclin sa le dau dreptate..cu riscul de a-mi ridica in cap pe cei impotriva!
Inclin sa le dau dreptate..cu riscul de a-mi ridica in cap pe cei impotriva!
Posted 07 March 2009 - 11:23 PM
Patru membri ai unei familii de rom?ni au murit ?n Elveţia. Un cuplu şi cei doi copii ai lor au fost găsiţi morţi ?n apartamentul lor din Carouge, o localitate din cantonul elveţian Geneva.
Bărbatul a tras patru gloanţe, viz?nd-o pe soţia sa ?n v?rstă de 47 de ani, pe cei doi fii ai săi, ?n v?rstă de 19 şi respectiv 16 ani, şi ?n cele din urmă a ?ntors arma spre sine. Toate victimele sunt ?mpuşcate ?n cap.
?ntre producerea dramei şi descoperirea cadavrelor au trecut probabil două zile.
Bărbatul a tras patru gloanţe, viz?nd-o pe soţia sa ?n v?rstă de 47 de ani, pe cei doi fii ai săi, ?n v?rstă de 19 şi respectiv 16 ani, şi ?n cele din urmă a ?ntors arma spre sine. Toate victimele sunt ?mpuşcate ?n cap.
?ntre producerea dramei şi descoperirea cadavrelor au trecut probabil două zile.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top