Jump to content

Grand Theft Auto IV

• You cannot reply to this topic
11 replies to this topic

Guest

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 37 posts
Grand Theft Auto IV

Posted Image

Distribuitor:
Rockstar Games
Multiplayer:
P?nă la 16 jucatori (15 moduri de joc)

REPTYLE

Member

• Members
  • PipPip
  • 55 posts
reusit jocul!

WNS

Junior Member

• Member*
  • Pip
  • 26 posts
Si mie mi se pare reusit, singurul minus ar fi dupa parerea mea, cerintele necesare pt a putea rula jocul.

RedFighter

Member

• Members
  • PipPip
  • 57 posts
Frumos, are multe cehstii noi fata de celalalte :emo-secret: Destul de reusit!

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Jocul e genial dupa parerea mea. Este cel mai bun joc pe care l-am jucat pana in prezent.
Libertatea jucatorului este uimitoare, la fel si detaliile grafice.
De exemplu modul in care se deterioreaza masinile, precum si comportamentul lor difera de la caz la caz.
Pt a va face o idee, puteti vedea cum este zgariata aripa drapta spate a masinii dupa ce am atins-o usor de bara unui camion.
Posted Image

dat.draque

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 292 posts
Mie nu imi merge, deci nu il joc. :D

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Grand Theft Auto IV este jocul video care a inregistrat cel mai mare succes din toate timpurile. Jocul video s-a lansat in versiunile pentru Xbox 360 si PlayStation 3 pe 29 aprilie 2008 in ?ntreaga lume si in luna decembrie 2008 in versiunea pentru PC. Acest nou titlu din cea mai controversata serie de jocuri a devenit cel mai rapid vandut joc din istorie in Marea Britanie si Statele Unite ale Americii si a primit cele mai multe note de 10 din partea presei de specialitate.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
GTA 4 continua sa se vanda in cantitati impresionante. Pana la 31 ianuarie 2009 jocul a fost vandut in nu mai putin de 13 milioane de exemplare in toate versiunile in care jocul a fost lansat, adica pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Jocul video s-a lansat in versiunile pentru Xbox 360 si PlayStation 3 pe 29 aprilie 2008 in intreaga lume si in luna decembrie 2008 in versiunea pentru PC.
Acest nou titlu din cea mai controversata serie de jocuri a devenit cel mai rapid vandut joc din istorie in Marea Britanie si Statele Unite ale Americii si a primit cele mai multe note de 10 din partea presei de specialitate.
GTA 4, produs de compania Rockstar Games si distribuit de Take-Two Interactive Software, a generat incasari mai mari, in primele 24 de ore de la lansare, decat oricare alt joc video, film sau carte scoase pe piata pana acum, adica 310 milioane de dolari. Guinness World Records a confirmat ca jocul Grand Theft Auto IV a devenit cel mai bine vandut joc video, cu peste 3,6 milioane de exemplare vandute in prima zi de la lansarea sa, iar dupa prima saptamana vanzarile depasisera 6 milioane de exemplare.
Prin comparatie, cel mai bine vandut joc video de pana la GTA IV a fost Halo 3, produs de Microsoft, care a generat 170 de milioane de dolari in prima zi de la lansare. GTA 4 a devansat totodata si cel mai bine vandut film, Spiderman 3, care in prima zi de rulare in cinematografe a avut incasari de 60 de milioane de dolari, dar si cea mai rapid vanduta carte: Harry Potter & the Deathly Hallows, care a avut incasari de 220 de milioane de dolari in primele 24 de ore de la lansare.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
GTA IV: The Ballad of Gay Tony

Dupa GTA IV, a mai aparut un add-on, exclusiv pt Xbox 360 numit The Lost and the Dammed, in care luai rolul unui motociclist din Lost.
Acum se pare ca Rockstar mai pregateste inca un add-on, numit The Ballad of Gay Tony, despre care inca nu se stie mai nimic, infara de data de lansare stabilita, 29 octombrie.
Pretul acestui add-on va fi de 20 de euro de unul singur, dar va exista si un pachet numit Episodes from Liberty City, care va contine ambele add-on-uri la pretul de 40 euro.
Posted Image

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Rockstar Games a dat publicității primul trailer din al doilea episod DLC pentru faimosul Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony.
Se va lansa pe 29 octombrie 2009 prin Xbox LIVE.
Personajul principal din jocul The Ballad of Gay Tony nu mai este Niko Bellic, ci Luis Fernando Lopez, asistentul legendarului Anthony "Gay Tony" Prince.

Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony - Debut Trailer

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Printre noutatile promise de acest DLC se numara:
  • salturi cu parasuta (in cel putin o misiune)
  • doua elicoptere noi
  • fightclub underground
  • masini sport noi sau modificate

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Cred ca asta e printre cele mai retardate jocuri.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users