De ceva vreme ma gandesc sa-mi iau o tableta iPad.
As vrea sa-mi cumpar iPad 2 pentru ca sunt placut surprins de tot ce aduce nou aceasta tableta.
Excluzand lipsa flash-ului si a unui port USB, iPad 2 poate fi folosita pentru majoritatea task-urilor care in mod normal sunt utilizate pe un notebook, marele avantaj al tabletei fiind mobilitatea si usurinta in exploatare.
Pareri? Recomandari?
14 replies to this topic
Posted 29 June 2011 - 04:45 PM
Posted 30 June 2011 - 04:09 PM
Mai lasa-l putin, sa se "coaca" pe piata. Eu stiu o vorba dupa care ma ghidez: fereste-te de ultimele produse ale tehnologiei vechi si de primele produse ale tehnologiei noi.
Posted 30 June 2011 - 06:40 PM
iPad 2 a aparut de ceva vreme pe piata.
Posted 30 June 2011 - 10:34 PM
3-4 luni pentru mine nu e suficient.
Si-apoi, nici laptopul pe care voiai sa ti-l iei(sau chiar ti l-ai luat) nu e o cazatura.
Care ai zice ca sunt motivele ptr care trebuie un upgrade la iPad?
Posted 01 July 2011 - 12:34 AM
Nu e vorba de upgrade intrucat pastrez laptopul, cred ca e mult mai usor de utilizat in deplasari.
Mobilitatea e foarte importanta si autonomia acumulatorului, iar la aceste capitole iPad 2 sta foarte bine.
Mobilitatea e foarte importanta si autonomia acumulatorului, iar la aceste capitole iPad 2 sta foarte bine.
Posted 27 July 2011 - 07:42 PM
Stiti ceva oferte pt achizitie in rate?
Posted 29 July 2011 - 04:07 PM
Din punctul meu de vedere e deranjanta lipsa flash-ului. Daca in cazul iPhoneului se poate trece destul de usor peste, la iPad e un mare minus. Detin un iPad 3g de jumatate de an, il folosesc zilnic pentru mail, browsing, etc. E foarte usor si comod de folosit. Initial l-am achizitionat pentru a citi si edita documente, apoi am descoperit ca se poate scrie foarte repede pe el, fara probleme. Intentionam sa achizitionez un iPad 2, dar din cauza lipsei flash-ului este posibil sa optez, pe viitor, pentru o tableta cu android.
AppStore a evoluat destul de mult din punct de vedere al aplicatiilor pentru iPad din februarie si pana acum. Initial am fost dezamagita de faptul ca orice aplicatie relativ utila era destul de scumpa (ok, se poate face JB...). Acum se gasesc mai multe, chiar si free. Singura aplicatie pe care am cumparat-o pentru iPad a fost Quickoffice, desi il aveam deja cumparat pentru iPhone (sunt aplicatii diferite). Dupa putin timp a aparut Documents to go, care se cumpara o data si se poate folosi pe ambele deviceuri...
Desi are acelasi procesor ca si iPhone 4, mi se pare ca iPadul (1) se descurca putin mai bine cu unele aplicatii (poate fi si din cauza aplicatiei).
Eu l-am achizitionat de la Emag si am impresia ca se poate cumpara si in rate.
Conteaza si ce model alegi. Desi al meu e 3G il folosesc pe wireless conectat la hotspotul iPhoneului, deci pana acum 3Gul nu mi-a folosit.
AppStore a evoluat destul de mult din punct de vedere al aplicatiilor pentru iPad din februarie si pana acum. Initial am fost dezamagita de faptul ca orice aplicatie relativ utila era destul de scumpa (ok, se poate face JB...). Acum se gasesc mai multe, chiar si free. Singura aplicatie pe care am cumparat-o pentru iPad a fost Quickoffice, desi il aveam deja cumparat pentru iPhone (sunt aplicatii diferite). Dupa putin timp a aparut Documents to go, care se cumpara o data si se poate folosi pe ambele deviceuri...
Desi are acelasi procesor ca si iPhone 4, mi se pare ca iPadul (1) se descurca putin mai bine cu unele aplicatii (poate fi si din cauza aplicatiei).
Eu l-am achizitionat de la Emag si am impresia ca se poate cumpara si in rate.
Conteaza si ce model alegi. Desi al meu e 3G il folosesc pe wireless conectat la hotspotul iPhoneului, deci pana acum 3Gul nu mi-a folosit.
Posted 29 July 2011 - 05:34 PM
Pentru ce iti este asa de necesar flash-ul?
Posted 29 July 2011 - 06:55 PM
Sunt foarte multe site-uri facute in flash...
Posted 29 July 2011 - 07:06 PM
demy in cazul asta iti dau o veste buna, cele mai multe site-uri "evolueaza" oricum inspre HTML5. 
Adobe are o solutie la aceasta problema sub forma unei noi platfome de HTTP streaming ce va permite vizionarea continutului flash si pe iDevice-uri.
Stream-ul va fi convertit in HTML5 iar noua solutie ofera posibilitatea de a vedea clipul video in HTML5 in orice browser care nu are flash instalat.
Adobe are o solutie la aceasta problema sub forma unei noi platfome de HTTP streaming ce va permite vizionarea continutului flash si pe iDevice-uri.
Stream-ul va fi convertit in HTML5 iar noua solutie ofera posibilitatea de a vedea clipul video in HTML5 in orice browser care nu are flash instalat.
Posted 29 July 2011 - 09:16 PM
Nu am gasit o posibilitate de a face asta, altfel decat cu niste aplicatii cam slabe cu JB. De exemplu, ma deranjeaza faptul ca nu pot vedea clipurile de pe stirileprotv pe iPad, ar fi foarte comod daca ar functiona.
Am uitat sa mentionez ca am activat multitouch gestures pe iPad, fara JB.
Am uitat sa mentionez ca am activat multitouch gestures pe iPad, fara JB.
Edited by demy, 29 July 2011 - 09:31 PM.
Posted 01 August 2011 - 09:33 AM
Posted 09 August 2011 - 01:11 AM

L-am luat ...
Posted 09 August 2011 - 10:35 AM
demy, on 29 July 2011 - 09:16 PM, said:
De exemplu, ma deranjeaza faptul ca nu pot vedea clipurile de pe stirileprotv pe iPad, ar fi foarte comod daca ar functiona.
Aplicaţia de 1.4 MB poate fi descărcată gratuit de pe iTunes App Store şi va permite utilizatorilor să descopere live pe mobil cele mai importante evenimente ale zilei.
Posted 09 August 2011 - 10:48 AM
E in appstore de ieri
Am instalat-o imediat dupa ce a aparut si in sfarsit problemele mele au incetat
Astept totusi si versiunea pentru iPad (actuala versiune este creata pentru iPhone/iPod, desi la descriere este mentionat si iPadul... Nu au excelat cei de la stirileprotv niciodata la calitatea informatiei
...).
Astept totusi si versiunea pentru iPad (actuala versiune este creata pentru iPhone/iPod, desi la descriere este mentionat si iPadul... Nu au excelat cei de la stirileprotv niciodata la calitatea informatiei
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top