Jump to content

Cat sport am facut azi?

• You cannot reply to this topic
26 replies to this topic

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts

View Postgbrgeorge, on 26 July 2011 - 03:00 PM, said:

Robotelule, cand revii din concediu, priveste acest filmulet facut de mine in parc cu niste exercitii la care m-am chinuit putin :))

Da bre, da' asta toata ziua numai asta face; nu tu dus la facultate si invatat ptr examene, nu tu facut inventare si sute de tabele...

@Nick, cu mancarea nu e panica; uite la astia cat baga: :))

Eu o sa ma apuc iar, dar dupa 7; intai sa termin cu restantele astea. :doh:
Obiectiv: 100 de flotari pe serii de cate 20 si 10 ture de stadion, date in 5,3 si 2 serii, iar spre final poate chiar una singura. :rolleyes:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Eh, cam departe tinta aia, da' eu zic ca ptr inceput e bine: 7 ture de teren si cam 50 de flotari. :emo-box:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Aseara n-am mai fost sa alerg, dar am facut 50 de flotari. Cu greu! :lol: M-am ales cu ceva febra, da' sper sa treaca dupa exercitiile de azi. :D Poate ma bag si la ceva abdomene. :naughty:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Robotelu, da' tu chiar te tii de treaba! :)
De 3 ori pe saptamana am continuat sa merg si eu sa ma misc putin+1 sauna la doua saptamani. Ma simt bine. Poate asta era solutia anti-rutina. Parca si somnul e mai linistitor...

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Eh, incerc si eu sa imi mai fac de lucru. :D
Aseara 60 de flotari si... 40 de abdomene. :naughty: Sa vedem in seara asta cat ma tin balamalele, ca vad ca tot nu m-a lasat febra musculara.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Eu, de vreo 4 zile incoace, am inceput sa alerg la stadion, pe o pista de alergare, alaturi de alte sute de persoane cate o ora pe zi...Se strange multa lume si este totul animat. Pe langa sportivi, suntem si noi, astia amatorii. Te motiveaza putin. In seara asta iar ma duc.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Unde-i unu' nu-i putere, unde-s doi miroase-a bere. :)) Si mie mi s-a parut antrenant cand mai ai un coleg, doi, cu care sa alergi. Sper ca mai e baza deschisa, sa incerc sa-mi ating obiectivul ala. :emo-box:
In ultimele zile vad ca a scazut efortul pentru a ajunge la norma de 60 de flotari; intr-o seara m-am aventurat pana la 75 dar e greu sa fac mai multe daca nu alerg(si prin casa nu prea am cum). :lol:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users