Jump to content

Cat sport am facut azi?

• You cannot reply to this topic
26 replies to this topic

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Incercam mai demult cu amicul Gbrgeorge sa scriem pe forum cam cat sport am facut in ziua aia, intr-un fel de competitie amicala. S-a ales praful de planul ala :lol: , asa ca deschid topicul asta dedicat tuturor.
Ce vreau sa scriem pe-aici? Cam tot ce am facut intr-o zi din punct de vedere al alimentatiei, exercitiilor fizice, odihna si ceva impresii despre cum va simtiti dupa ce ati facut trebusoarele enumerate anterior.

Incep eu, ca de aia suntem olteni, sa ne bagam in fata! :lol:

Alimentatie: sandwich-uri cu de toate, un ceai rece si mai pe seara un pahar mare de iaurt.
Exercitii fizice: 4 serii a cate 2 ture de baza sportiva + 2 serii a 20-24 flotari.
Odihna: de obicei, 6 ore imi ajung, da' in ultima vreme am cam lenevit si cate 8-9.
Impresii: forma fizica putin mai buna ca ieri ( :lol: ), mici dureri la gambe si abdominalii oblici, da' nimic de speriat; pana maine sigur trec. :D

Kristina

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 28 posts
cu Alimentatia din pacate o cam dau in bara :)) dar ma rog, o sa incerc sa ma mai abtin.
Azi deocamdata n-am facut nimic, dar voi merge la obisnuita sedinta de aerobic B)
De la cea de ieri am ramas cu o febra musculara puternica la gat, fese coapse si abdomen :))

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Kristina, ciocolata si dus fiebinte = 0 febra musculara. Poti incerca si o sauna dupa efort :)

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Ciocolata n-are nicio treaba; febra musculara e doar o scuza ptr femei ca sa manance mai multa. :pfft: Dusul fierbinte da, chiar functioneaza. :good: Sau daca va plac medicamentele, puteti aposta o aspirina.
On topic: azi, dupa dracii de mi i-am facut la examen, abia asteptam sa se faca 10 sa ma duc sa alerg. 8 ture am dat azi si vreo 60-70 de flotari, da' simt ca s-a dus stresul de dupa examen; nu-i nimic, vine altu' cat de curand! :))
Cre' ca daca ma chinui putin, pot sa storc apa din tricou. :lol:
La capitolul alimentatie am fost cam praf azi, n-am mancat prea ordonat, da' cu caldura asta nici ca am pofta.
Febra vad ca nu mai am, ramane sa maresc norma la 10 ture si 100 de flotari. :emo-box:

Edited by Robotelu, 23 June 2011 - 10:51 PM.

AliIoana

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
Cel mai frumos sport pentru mine : dimineata, cand ma trezesc, ma intind. :D
Robotelule tu nu mai ai nevoie de sport, tu faci un sport extrem si de performanta : examenele. :D
Pentru febra musculara eu recomand sucul de portocale la care se mai adauga cateva lingurite de zahar si o fiola de baut magne b6/pe zi, pentru ca o febra musculara indica si pierderi de magneziu. De altfel orice durere de muschi, mai ales in zona coapselor si a gambelor indica asta.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Ieri am fost iar sa alerg, dupa cateva zile bune de pauza. Inainte de plecare cu vreo 45 de minute am mancat; ... mare greseala. :)) Abia am dat 6 ture si am facut cam 60 de flotari. :emo-secret: Diseara cred ca ma duc iar. :emo-box:

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Daca am alergat astazi prin magazine se pune? :lol:

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Depinde cat ai cheltuit. :))

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Nici prea mult, dar nici prea putin... :))

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Eu ma chinui aici sa motivez poporu' sa mai dea din picioruse si pretenu' asta uite ce zice: :lol:

Dr. Paulo Ubiratan, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, într-un interviu acordat TV locale, a fost întrebat despre mai multe sfaturi pe care întotdeauna le-a dat ...

Întrebare: Exercitiile cardiovasculare prelungesc viata, nu?
R: Inima ta a fost facuta pentru a bate un numãr de ori ... Nu-ti irosi bataile cu exercitii. Totul în cele din urmã se uzeazã. Accelerarea inimii nu va va face sa trãiti mai mult. Asta e ca si cum ai spune ca se poate extinde durata vietii masinii , daca o faceti sa mearga mai repede. Vrei sa traiesti mai mult? Ia un pui de somn!
Î: Ar trebui sã mã opresc cu consumul de carne rosie si sa mãnânc mai multe fructe si legume?
R: Tu trebuie sã întelegi logistica eficientei ... . Vaca ce manânca? Iarbã si porumb. Ce sunt alea? Plante. Deci, o friptura nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume în sistemul dumneavoastrã . Vrei sa manânci boabe? Mãnâncã pui.

Î: Ar trebui sã reduc consumul de alcool?
R: Categoric nu. Vinul se face pe bazã de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce înseamnã cã acestea trag apa din fructe, astfel încât sã profite din plin din ea. Berea este, de asemenea, din cereale. Le puteti lua!
Î: Care sunt avantajele unui program regulat exercitii fizice?
R: Filosofia mea este: Dacã nu aveti nicio durere ... sunteti bine!
Î: Fripturile sunt daunatoare?
R: Nu m-ai ascultat! ... Astãzi alimentele sunt prajite in ulei vegetal. Adevãrul este cã acestea raman impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante sa fie dãunãtor pentru tine?
I: Flexiunile ajuta la reducerea grasimii?
R: Categoric nu! Exercitarea unui muschi doar il face sã creasca în dimensiune.
Î: Ciocolata face rau?
R: Esti nebun? ! E cacao! O alta legume! Este o mâncare bunã pentru a fi fericit!
Si tine minte: viata, nu ar trebui sã fie o cãlãtorie pânã la mormânt, cu intentia de a ajunge sanatos acolo, cu un corp atractiv si un organism bine conservat. Mai bine ia celalalt drum - bere într-o mânã - chips de cartofi în cealalta - mult sex si un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigând ca ... A MERITAT SA FACI CALATORIA!

Daca a umbla inseamna a fi sanatos, postasul ar fi nemuritor!
Balena inoata toatã ziua, mananca doar peste si bea apa si totusi e TARE GRASA!

REMEMBER:
Un iepure alearga, sare toata viata si traieste15 ani, broasca testoasã nu alearga NICIODATA si trãieste 450 de ani.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Azi ZERO, dar ieri am reusit 6 ture de teren si 50 de flotari. Doar ca acum sunt acasa, asa ca terenul e mai mic, ptr echipa de divizia C, insa iarba compenseaza, ca e mai greu de alergat decat pe pista.
Ma asteptam sa fac febra, dar n-am nici pe dreaq, asa ca maine seara ma duc iar. :emo-box:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Din pacate, si eu azi ZERO. Am lucrat in seara trecuta si pofta de miscare s-a dus. Totusi, spun astia la TV ca recomanda "sa faceti miscare 30 de minute in fiecare zi" si a mea baby ma plimba prin parcuri mai mult de 30 de minute. Astea nu se pun ? :))

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Ba se pun daca va fugariti prin parcuri.. :))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Fugim unul de altul :)). Astazi am luat la pas vreo 2 km pe jos...din pacate am bagat o inghetata la cornet care cred ca a anulat totul :))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Robotelule, cand revii din concediu, priveste acest filmulet facut de mine in parc cu niste exercitii la care m-am chinuit putin :))

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Pffaaa ... ce ti-a cazut parul!!!

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
In loc sa apreciezi efortul ce l-am depus :))

Incredibil videoclip. Cred ca este unul din cei mai puternici oameni...normali :)

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
Mai frate nu stiu cine este tipul, dar pare american si mai stiu faptul ca, daca secventa nu este trucata intradevar merita tot respectul . Baiatul asta este intradevar ceva de remarcat . Respect pentru performanta lui , pentru care sunt sigur ca a muncit destul de multi ani . :good:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Nu stiu cine e, nu stiu de unde e...l-am gasit intamplator pe un site si am spus ca s-ar potrivi ptr motivarea celor ce vor sa posteze aici :))

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Vad ca niciunul nu se mai straduieste sa mai scrie aici. V-ati lasat? Pfff! Pai, stati sa va zic eu. Cum tineretea ma cam paraseste si carnea mi se inmoaie (goange d'ale femeilor trecute de 30 ;) ), de cand am reajuns pe plaiuri cu alta limba materna mi-am platit un abonament pentru 3 luni la o sala, miscare+sauna. Asa ca, de cateva zile merg acolo, ma misc vreo 30 de minute (ca asa recomanda aia pe la tv) si am intrat la sauna de doua ori. Mai, sincer, chiar incep sa ma simt bine. Acu' sigur ca nici tineretea nu se intoarse, nici carnea nu se facu mai tare pe mine dupa nici o saptamana, da' endorfinele parca nu-mi mai lasa figura acra :D
Cat despre alimentatie...eh! aici se schimba datele problemei: inca imi place carnea de rata frumos asezata pe cartofi prajiti :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users