bataie de joc
pai cite intrebari e fara rost in chestionar tefaci medic, mecanic auto,termini jumate de faculta de drept etc oare parlamentarii ar reusii sa faca chestionarul ? bataie de joc cefac astea cu noi 1800 de intrebari jumate fara rost
3 replies to this topic
Posted 14 June 2011 - 02:46 PM
Posted 14 June 2011 - 03:26 PM
Cred ca ai carente si in ceea ce priveste gramatica! Deci e normala aceasta atitudine vis-a-vis de un examen la care trebuie sa inveti, , citesti si sa scrii.
Posted 15 June 2011 - 05:29 PM
Unde ai vazut tu ca sunt 1800 de intrebari? Poate doar in vreo carte pe care ai cumparat-o. Eu am obtinut permisul in urma cu doi ani, niciunde nu scria ca exista un chestionar standard, impus. Apoi, fii atent ca invatatul asta pentru examen nu e chiar atat de dificil! Daca te straduiesti si chiar iti doresti sa conduci, atunci sigur ti se va parea usor. In plus, s-ar putea ca intr-o zi faptul ca stii ce inseamna acvaplanare sau uzura a anvelopelor sa-ti salveze viata... Ce sa mai zicem de viata altora...Semnele alea de circulatie (care oricum nu-s multe) au si ele un rost si nu au fost inventate doar ca sa fie in bataie de joc.
Posted 21 June 2011 - 02:55 PM
anonim, on 14 June 2011 - 02:46 PM, said:
bataie de joc
pai cite intrebari e fara rost in chestionar tefaci medic, mecanic auto,termini jumate de faculta de drept etc oare parlamentarii ar reusii sa faca chestionarul ? bataie de joc cefac astea cu noi 1800 de intrebari jumate fara rost
"Bataie de joc" ar fi sa te intalnim in trafic (asta doar in cazul in care din diferite motive vreun politist te-ar inzestra cu permis de conducere.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top