Jump to content

X Factor

• You cannot reply to this topic
9 replies to this topic

theshutter

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
X Factor, show-ul care a transformat oameni obisnuiţi în superstar-uri prinde glas la Antena 1. Răzvan Simion şi Dani Oţil vor fi gazdele show-ului care a doborât recorduri de audienţă, iar Antena 1 pune la bătaie cel mai mare premiu din istoria show-urilor tv din ţara noastră: 200.000 de euro.

Primii pe hartă aşteptaţi la audiţii sunt ardelenii. Caravana X Factor va sosi la Cluj pe 14 mai, iar toţi cei care vor să-şi facă vocea auzită sunt aşteptaţi la Iulius Mall, de la ora 9.00. Urmează Constanţa pe 21 mai de la aceeaşi oră, iar apoi bănăţenii. Aceştia sunt aşteptaţi la audiţii pe 28 mai în Timişoara la Sala Olimpia, ora 9.00, pentru ca moldovenii să se întâlnească cu echipa X Factor pe 4 iunie, în Iaşi, la Complexul expoziţional MoldExpo, tot începând cu ora 9.00.

Attached Files

Edited by theshutter, 05 May 2011 - 01:31 PM.

fifi1

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
Stiti cumva care sunt etapele concursului?Va semana cu cel din Uk???Ma intereseaza!!M-am inscris si eu pe site, am postat si clip, am primit si confirmare....cum trebuie sa procedam???venim direct la preselectie???stiti cine o sa fie in juriu??sper ca Alexander Burke sau Matt Cardle!!!Ar fi foarte frumos sa faca parte din juriu!!!Sunt super sweet amandoi!!!poate imi raspundeti si mie:)......va puup!!!HAI X FACTOOOOR!!!!!!!

copypaste

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
Fifi1 din cate vad, ai urmarit show-ul din Anglia. Intr-adevar cei doi pe care i-ai mentionat sunt adevarate talente in muzica iar participarea la X Factor le-a schimbat total viata ....in bine:) Din oameni obisnuiti au devenit adevarate staruri. Preselectiile se vor desfasura in felul urmator: Cluj 14 mai, Constanta 21 mai, Timisoara 28 mai, Iasi 4 iunie si Bucuresti 11 iunie. Exista si varianta inscrierii online pe www.xfactor.a1.ro Pentru mai multe detalii, consulta periodic site-ul mentionat.

vole

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
Buna Fifi!:)

M-am inscris si eu la X FACOR pe site dar inca nu am primit confirmare...:( In cazul asta ce e de facut? Formatul e super tare!!! In Anglia e nebunie! Chiar imi doresc sa particip!

copypaste

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
Daca nu ai primit inca o confirmare pentru inscrierea ta in concurs nu trebuie sa iti faci griji. Te poti prezenta la preselectie fara nici un fel de problema.

Edited by copypaste, 05 May 2011 - 02:09 PM.

vole

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
OK! Mersi mult!:)

daviddaniel

Registered User

• Juniors
  • 1 posts
Buna! eu sunt David din Bucuresti si am o problema pe siteul de la X-FACTORY, este trecuta varsta minima 16 ani! eu nu am implinit inca 16 ani(implinesc 16 ani pe data de 01.11.2011! pot sa ma incriu si eu la concurs? mentionez ca parinti mei sunt deacord cu participarea mea la concurs! imi doresc enorm de mult sa particip pt ca am ce arata!

multumesc anticipat pt raspuns

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Incearca sa trimiti intrebarea ta la xfactor@antena1.ro poate primesti raspuns direct de la organizatori.

fifi1

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
Buna, David

Din cate stiu, trebuia sa fi implinit deja varsta de 16 ani undeva in mai....http://xfactor.a1.ro este site-ul unde afli mai multe detalii....succes si sa mai auzim de tine!!!Daca nu poti sa participi la sezonul asta, poate participi la urmatorul, daca se mai face:)

theshutter

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Poti participa la auditiile X Factor cu conditia sa fi implinit 16 ani la data de 5 aprilie 2011.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users