Jump to content

dresajul canin

• You cannot reply to this topic
4 replies to this topic

adryana

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
Buna,cele 3 reguli importante sunt:a)Sa ne dresam cainele de la o varsta frageda care sa nu depaseasca 5 luni! - b)Sa nu tipam la caine daca executa o comanda gresita! - c)Cand executa o comanda corecta trebuie sai dam o recompensa adica ceva ce ii place f mult! Prima comnda care trebuie sa o invete este comanda ,,sezi,, care se executa astfel:-il apasam usor in partea din spatele coadei rostind incontinu ,,sezi,,asa se va invata cainele dar daca nu functioneaza: -ii duceti recompensa deasupra capului iar el se va aseza in pozitia aceasta iar dvs rostiti incontinu ,,sezi,,. Repetati timp de o sapt apoi lasatimi un comentariu ca sa vad cum decurg lucrurile.Aceasta a fost prima comanda,a doua comanda o sa apara vinerea care vine adica cu doua zile inainte de Pasti! Mult succes cu dresajul!!! :) :) :)

Edited by adryana, 15 April 2011 - 01:58 PM.

vitanelo

Member

• Members
  • PipPip
  • 80 posts
Buna Ady, am un ciobanesc german...o ciobanca care mananca ca sparta, are 8 luni si are tot felul de fantezi culinare. Zilele trecute nu stiam de ce regurgita bucatele de burete...cand colo am constatat ca mi-a devorat un trafalete.Oare poate fi recuperata, ca la cat de hrapareata este ma tem sa nu manace ceva chesti otravite. Crezi ca ma poti ajuta? Iti multumesc cu anticipatie.

adryana

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
A doua comanda este comanda ,,culcat,,.Ea se executa astfel:-Puneti catelul in comanda ,,sezi,, apoi duceti recompensa in jos iar el se va aseza sau puteti sa-l apasati usor pe coloasa apoi apasati si capul pe labe rostind incontinu ,,culcat,, Vinerea viitoare urmeaza alta comanda dar incercati sa va invatati catelul cu aceste comenzi de baza ,,sezi,, si ,,culcat,, O ZI BUNA!

Vitanelo dupa parerea mea trebuie sa o duci la veterinar sau o poti dresa spunandui nui voie sau dandui usor peste bot iar ea se va putea obisnui. POATE!

vitanelo

Member

• Members
  • PipPip
  • 80 posts
Merci Ady ...asa am sa fac si am sa-ti urmaresc cu interes comenzile...iti doresc SARBATORI FERICITE!

KTrinK

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 31 posts
Utila initiativa...dar pacat ca initiatoarea nu a mai continuat.Celor interesati le recomand sa urmareasca la TV pe NATIONAL GEOGRAFIC documentarul CESAR SI CAINII, o realizare extrem de interesanta, despre dresajul cainilor cu probleme si nu numai...

Edited by KTrinK, 18 December 2011 - 09:13 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users