Jump to content

Ce parere aveti despre motoarele de booking din Romania?

• You cannot reply to this topic
3 replies to this topic

Poll: Chestionar Rezervari Online (1 member(s) have cast votes)

Ce parere aveti despre BookTravelVIsit.com?

1. OK (1 votes [100.00%] - View)

Percentage of vote: 100.00%

2. Mm.. asa si-asa (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

3. Groaznic (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

Vote Guests cannot vote

booktravelvisit

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Deschid acest topic in speranta crearii unei punti de legatura intre agentiile de turism/hotelieri/motoare de booking si clientul final, adica turistul. Astept nerabdator raspunsurile dvs. cu privire la placutele/neplacutele surprize intampinate pe motoarele de booking romanesti, am subliniat romanesti deoarece stim cu totii de colosii din domeniu. Asadar, va provoc la dialog, doamnelor si domnilor, si mai ales astept opiniile dvs. despre www.booktravelvisit.com !

Va multumesc !

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Iar prin aceasta provocare la dialog impusti 2 iepuri dintr-o data, faci si putina reclama la site-ul propriu.

Nu-i asa? :)

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Regulamentul acestui forum:
Nu este permisa inregistrarea folosind ca nick denumirea paginii WEB personale, a firmei tale

Care parte din aceasta propozitie, ce se regaseste in regulamentul acestui forum, nu ai inteles-o?

booktravelvisit

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Stimati colegi de forum, in primul rand nu este firma mea. Imi pare rau ca nu am respectat regulamentul forumului si cu siguranta nu am sa mai gresesc. Va multumesc ca inca nu mi-ati sters postul, care de altfel vrea sa faca si aceasta legatura intre cei mentionati in post.
Cu respect!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users