Jump to content

galerie personala

• You cannot reply to this topic
1 reply to this topic

artfoto

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
am reusit sa fac o selectie a fotografiilor realizate in decursul a 10 ani (din 2005 cu un D70) si va invit sa mi le comentati [url="http://www.artfoto.xhost.ro/"]Galeria mea de fotografii[/url]

vivaly

Member

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
Salut, am vizionat galeria ta fotofrafica si mi-a placut.Printre altele ma pasioneaza si pe mine fotografia, sunt un amator si mai surprind si eu din cand in cand cateva clisee. Sincer mi-a placut, dovada ca m-am uitat la toate fotografiile tale si mi-am permis sa-ti fac o selectie. Din cele 188 (unele se repeta) am ales 65 care mi s-au parut mai deosebite iar din acestea am extras 15 fotografii care le-am considerat ca fiind cele mai reprezentative (007,037,067, 123,132, 136,148, 149,155,156,158,162,164,169,170). Ca remarca, am observat la tine o sensibilitate interioara, deci niste calitati artistice. Am cateva sugesti, atat cat ma pricep si eu: mai intai ti-as recomanda sa le dai un titlu fotografiilor pe care le-ai facut si celor pe care le vei face in continuare, vezi cum te plasezi cand fotografiezi si sa fi atent cum pozitionezi personajele in cadru. Ar fi bine sa consulti literatura de specialitate si vei afla lucruri interesante care te vor conduce la realizari deosebite. Preferata mea este Fam.Barzoi... SPOR! :clip:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users