Jump to content

Am nevoie de ajutorul vostru ,chiar daca nu ne cunoastem

5 replies to this topic

Absinthana

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Buna, vreau sa rog pe toti care intra pe forum si care vor sa ma ajute , sa intrati www.kfc.ro/duolaparis/W5R9U2J5 si sa ma votati .Va multumesc anticipat si sunt recunoscatoare tuturor care voteaza!

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Wow! Asta da contributie la dezvoltarea forumului! :)) De ajutat te-am ajuta, da' nu prea iti merge linkul. :))

Absinthana

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Poate ca nu ajut la contributia site-ului, dar alte subiecte de discutie cum ar fi :"ce ai facut azi ?", cu ce ajuta ? Oricum iti multumesc pentru ca ai incercat . :)) Cat despre link, intr-adevar nu merge , daca faci copy-paste intr-un nou browser o sa mearga :))

Edited by Absinthana, 17 February 2011 - 11:19 AM.

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
De la mine ai un vot :)) . Multa bafta in continuare sa castigi ceea ce ti-ai propus!

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts

View PostAbsinthana, on Feb 17 2011, 11:09, said:

(...) dar alte subiecte de discutie cum ar fi :"ce ai facut azi ?", cu ce ajuta ? (...)

Pai sa zicem ca azi vreau sa leg 2 sarme; incerc, vad unde gresesc, poate fac si ceva poze si apoi postez ca "Azi am legat 2 sarme; am gresit cand am facut asa..., apoi am remediat facand asa...". Xulescu vrea sa lege si el 2 sarme; vede cum am facut eu, ce e bine si ce nu si le leaga bine din prima. Ne imprietenim si pe "feisbuc". :))
Ai si de la mine un vot. :))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Si de la mine si poate ne spui in cateva randuri si ce ai facut azi :P

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users