Jump to content

Windows 7

27 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Desi pare un sistem foarte bine gandit din ce a scris Eleet, nu fac mare branza daca il pun pe calculatorul meu. Ocupa ceva mai mult loc pe hard (minumum required ram 1GB si pe hard 16GB minim) si s-ar putea sa raman cu ochii in soare.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Spre finele acestei luni Microsoft va lansa prin sistemul de actualizare a sistemului de operare un update care va da bătăi de cap celor care deţin o versiune piratată de Windows 7.
Update-ul se va numi Windows Activation Technologies for Windows 7 şi va depista versiunile care nu sunt originale. Acesta poate să detecteze 70 de metode de piratare a sistemului de operare.

Sistemul care va fi pus īn practică īn curānd pentru depistarea versiunilor piratate de Windows 7 nu este atāt de agresiv pe cāt s-ar crede. Īn primul rānd, instalarea update-ului este opţională iar neinstalarea acestuia nu blochează actualizarea ulterioară a sistemului de operare.

Īn al doilea rānd, comportamentul sistemului de operare după depistarea neregulilor este destul de decent. Vor fi afişate notificările de rigoare iar wallpaper-ul va fi īnlocuit cu un fundal negru. Īn schimb, funcţionalitatea sistemului de operare nu va fi limitată īn niciun fel.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Windows 7 se pregăteşte de Service Pack 1

Lansarea primului pachet de update-uri nu este la fel de importantă ca pe vremea lui Vista.
Windows 7 SP1 nu va abunda īn īmbunătăţiri şi facilităţi noi. Va fi, īn principiu, o arhivă a tuturor actualizărilor lansate prin Windows Updates de la data lansării sistemului de operare.
Singura excepţie se pare că va fi reprezentată de funcţia Remote Desktop. Aceasta va beneficia de o versiune īmbunătăţită prin adăugarea suportului pentru RemoteFX.

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
L-am folosit o scurta perioada, dar am revenit la XP.

Gabitzu002

Registered User

• Juniors
  • 5 posts
Cu timpul veti fi fortati sa rulati sistemele de operare noi. Si mie mi-ar fi placut foarte mult sa raman la Windows Xp pe care l-am folosit ani buni dar m-am lovit de problema driverelor. Pentru laptop-ul meu nu s-au facut inca drivere pentru Windows Xp . Am avut cateva tentative de instalare a windows-ului Xp dar nu am reusit sa il fac cum trebuie cu toate driverele laptop-ului. Acum dupa cateva luni de folosinta a windows-ului 7 nu m-as mai intoarce la Windows Xp pentru ca nu imi mai place.bil
Windows 7 este mult mai compatibil cu componentele hardware din zilele noastre.

O alta chestie pe care o observ este ca e normal sa te obisnuiesti cu un nou sistem de operare si il preferi tot timpul pe cel precedent. Nu mai tin bine minte trecerea de la Windows 3.1 la Windows 95 dar tin minte ca de la trecerea de la Windows 98 spre Windows Xp (pe un sistem P2 450 mhz) preferam sa raman pe Windows 98.

A, si o mare greseala dupa parerea mea a Windows-ului 7 este ca au pastrat tema Aero, asemanatoare ca cea din Windows Vista , windows care nu place la majiritatea dintre noi.

Best Regards.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Nu stiu daca va vine sa credeti, sau nu, dar am WIN 7 pe calculator. Sunt incantat de cum se misca rasnita si chiar se poarta bine. O singura problema am. Nu am driver ptr audio. Nici nu ma descurc sa gasesc driverul necesar. Am inteles ca e vorba de ceva definit si care nu trebuie cautat foarte mult...

Ma puteti ajuta ?

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
George, pe site-ul Microsoft ai intrat? :P

Tips for fixing common sound problems

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Chiar acum omuletul cu cheie de mecanic isi face treaba. Nu a detectat nicio problema...

In continuare cred ca imi lipseste un driver si anume : DIGITAL AUDIO S/PDIF.

Eu nu am reusit sa il descarc de nicaieri. Asa mi-a spus cineva.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users