Jump to content

Documentare online cu subtitrare in limba romana !

1 reply to this topic

documentatul2011

Registered User

• Juniors
  • 1 posts
Buna ziua,

De curand am lansat un site cu documentare online subtitrate in limba romana. Este vorba despre www.documentare.org

Deoarece mai exista cateva site-uri de documentare online, m-am gandit ca ar trebui sa vin cu ceva nou, asadar, impreuna cu echipa am inceput sa inregistram seriale de la TV. Seriale documentare precum: Tehnici esentiale de supravietuire, Cesar si cainii, La pescuit, La fata locului etc. In caz ca doriti ceva anume de la TV (Discovery Channel, National Wild etc.) asteptam cererile dvs. si facem tot posibilul sa fie indeplinite, iar in cel mai scurt timp le veti putea viziona online pe www.documentare.org.

Majoritatea documentarelor (99%) sunt cu subtitrare in limba romana. Documentarele sunt grupate pe categorii pentru a fii usor accesibile oricarui vizitator. Puteti viziona documentare online din urmatoarele categorii: Animale, Arhitectura, Celebritati, Conspiratii, Istorie, Mister, Natura, Pamanteni, Politica, Psihologie, Religie, Sanatate, Spatiu, Stiinta si tehnologie.

Documentare.org este site-ul unde gasesti o colectie impresionanta de filme si seriale documentare subtitrate in romana de la TV (si nu numai). Site-ul este actualizat zilnic pentru ca dvs. sa gasiti orice film documentar doriti, cand vreti. Va rugam sa retineti ca aceste fisiere sunt puse la dispozitie in mod gratuit, aceste pagini fiind destinate doar pentru uz personal si nu pentru utilizare comerciala.

Vad ca din ce in ce mai multa lume cauta documentare online, asadar, am considerat ca va intereseaza. Astept pareri si sugestii in legatura cu site-ul.

Sper sa nu considerati acest post reclama dat fiind faptul ca site-ul nu este facut cu scop financiar.

Adresa site: www.documentare.org

Vizionare placuta !

Sper ca nu am suparat pe nimeni.

O zi buna

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
In privinta drepturilor de autor pt documentarele respective, ce ne poti spune?

Nu acceptam discutiile privind orice tip de activitate ilegala sau imorala. Pe acest forum se promoveaza respectarea prevederilor legale.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users