Jump to content

Romanian Classic Motoring

• This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Eh, cum azi e o zi insorita(vine, vine priiimavaraaa :P ), m-am gandit sa ii fac cateva poze noii achizitii a familiei. E o Dacia 1310 T (nu, nu e turbooo! :pfft: ), culoare Diamond Silver, fabricata in '97, cu motor de 1.4, 60 CP. A fost a unor prieteni de familie care aveau masina de serviciu si nu prea le aveau cu condusul, asa ca are km putini(nu chiar 21k cat indica, ca e rupt cablul, dar sub 50k are sigur :P ).
Ei voiau sa o dea la Rabla sa-si ia o Octavia, asa ca le-am propus un schimb cu GYC-u'(vechea Dacie a familiei, pe care nu ati apucat s-o vedeti) si le-a convenit(oricum le cam parea rau de ea sa o caseze).
De cand a ajuns la noi i-am montat instalatie NOS... aaa, adica GPL si merge senzational. :))
Mai jos sunt cateva poze cu SaRMa :

Exterior:
Posted Image Posted Image Posted Image

Interior:
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Si tehnical stuff:

-buton de selectie a vitezelor: dreapta=ca vantu', stanga=ca gandu' :D :
Posted Image

-motorul turbat:
Posted Image

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Asta e Dacie de muzeu.. Nu stiu ce cauta la tine :pfft:)
S-o pastrezi intacta... :))

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Cati km are?

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Dom'le... bordul zice 21.000, da' nu-i chiar asa. :pfft: Eu estimez undeva la 35-40.000 de km. Cum am mai spus, tipul de la care am luat-o e director sau asa ceva pe la Termo la Turceni parca si avea masina de serviciu. Cu condusul nu se prea omoara nici el, nici nevasta-sa, deci masina a cam somat.
Are ea cateva puncte de rugina in grila si la aripa dreapta spate, dar la cei 13-14 ani cat are eu zic ca e bine, mai ales ca modelul asta e celebru ptr problema cu ruginirea pragurilor. :))

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Poi pune VagCom`u' pe masina.. Sau cu ce te poti conecta la Computer-ul de Bord pe care nu`l ai :))) Si afli si ce eroari ai la motor.. km reali..
Cum merge instalatia NOS ? :pfft:) Rupe a ? Rupe aderenta la 120km/h ? :D)

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Computer de bord nu are, da' am eu unul din ala jmecher de buzunar. :pfft: Erori nu are, iar kilometrii sunt APROXIMATIV corecti. :D
NOS-ul nu rupe... buzunarul. :P Aderenta ramane de testat. :))

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Ba la noi chiar ca sunt raritati astfel de masini. S-o uzati sanatosi si cu placere, mai ales ca ii moca. Asta masina...

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
Multumim frumos :emo-yessir:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Azi am reusit sa instalam ceva muzica in masinuta; :)) nu, nu e vreun sistem Bang&Olufsen, e un casetofon Roadstar si 2 boxe de 15W fiecare, cu 10W pe joase, 4 pe medii si 1 pe inalte. Ne-am cam chinuit sa tragem firele prin ornamentele de praguri, sa facem legaturile cu antena, dar in final am reusit. B)

Posted Image Posted Image Posted Image

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Se poate inchide.
Multumesc!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users