Este o pasiune pe care am avut-o de mica, de la 5 ani mai exact, cand am primit un suuuper MTB (la vremea aia era ceva). Evident ca au urmat mai multe modele, apoi treptat timpul pentru acest hobby s-a diminuat. Totusi, de curand, am decis sa imi dezvolt aceasta pasiune cautand trasee usoare, si sperand sa ajung si la trasee montane, mai spectaculoase. Totodata am inceput sa caut si o bicicleta potrivita, si dupa vreo luna de cautari, am primit o oferta foarte buna pentru un CUBE Attention, cu ceva modificari. Este extraordinara, poate sunt multi care nu inteleg de ce renunt la cateva ore pe care le-as putea petrece in masina pentru a iesi cu bicicleta. E un sport foarte frumos, mai mult decat atat, foarte sanatos.
Daca mai exista pasionati printre voi, m-ar interesa sa dezbatem subiecte tehnice referitoare la biciclete in general, la tipurile de biciclete, geometria cadrelor, utilitatea acestora, trasee urbane, montane, experiente, etc.
Ieri am incercat primul traseu printr-o padurice pe un drum inchis circulatiei publice. M-am intalnit cu vreo 3 dulai de stana, am aruncat bicicleta in portbagajul masinii care ma urma indeaproape si am revenit la putinele trasee de prin parcurile din oras
Sign In
Create Account

Back to top