Jump to content

Titlu de emisiune

13 replies to this topic

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Hello dragi forumisti.

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva idei pentru un titlu de emisiune.
Din toamna o sa-mi reiau functia de moderator pentru o emisiune saptamanala. Pana in vara aceasta am facut "Punctul pe I". Practic am continuat o mai veche emisiune pe care am preluat-o de la un fost moderator, insa din aceasta toamna, cand o sa reiau realizarea unei emisiuni saptamanale, vreau sa am emisiunea mea. Adica propriul brand.:lool:

Imi trebuie un titlu.:good:

Precizez ca este vorba despre o emisiune normala, cu invitati: directori de institutii, presedinti de ONG-uri, etc.cu care o sa dezbat diverse subiecte. Fara politicieni, deoarece emisiunea o sa fie axata pe sectoarele economic, social, cultural, nu politic.

Astept sugestiile voastre.:D

P.S. Sper ca am plasat topicul in sectiunea potrivita. Daca nu, Admini, feel free to place the topic in the right section.:doh:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
La ordinea zilei....si poti continua prezentarea introductiva - despre/ cu .... Este foarte posibil sa nu fie originala ideea, dar, cel putin mie, asta imi veni acum in minte

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Thanx. S-a notat.:D

Bineinteles ca emisiunea o sa beneficieze si de o mica descriere in doua - trei fraze.
Initial am vrut sa va cer idei si pentru asta, dar am zis sa nu abuzez.:good:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Zi-ne si un public-tinta, ora la care se va difuza... :good:

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Nu stiu daca ajuta la ceva, dar ok.:good:
Public tinta: toti abonatii nostri plus cei care ne urmaresc pe net.:doh:
Se va difuza in fiecare miercuri de la ora 6.30 pm.:D

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Poate n-am ales eu cea mai buna exprimare, dar prin public tinta ma refeream la esantioane 18-29, 30-49... de ani. Ora e cam periculoasa ca e la concurenta cu telenovelele. :D
Cat despre nume, hai sa punem mai multe variante:

-ptr cocalari: "Zi-le Adriana!" sau "De vorba cu bastanii"
-ptr sofisticati: "Merchezul crepuscular" :doh: (just joking)

Pentru noi, ceilalti, astia care inca se cred normali la cap, poate ar merge "Braila, azi!" sau "XX de minute de adevar"(asta depinde si de invitati :good:) sau "Dura necessitas"(Necesitate dura) ori "Obiter dicta" (In treacat spuse) daca mai tine faza cu latina. :lool:

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Corect. Te refereai la segmente de varsta. Pai, in functie de invitati si tema emisiunii, ne putem adresa tuturor segmentelor de varsta. Incepand de la adolescenti pana la pensionari. Spun asta pentru ca am facut si emisiuni in care am discutat despre problemele pensionarilor, dar si emisiuni adresate tinerilor, cu invitati de la Centrul Antidrog sau de la o asociatie care se ocupa cu activitati de voluntariat pentru tineri.

As prefera sa raman la titluri in limba romana, deoarece noi avem multi abonati si in mediul rural si nu cred ca pensionarii de la sate s-ar simti foarte atrasi de o emisiune al carui titlu, cel mai probabil, nu-l inteleg.:good:

Prima idee care mi-a venit in minte a fost "Pulsul Brailei". Nu stiu cat de bine suna de aceea vreau si alte idei. Vreau sa am de unde alege.:D

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
Eu unul nu stiu daca ar trebui sa fie inclus "Braila" sau derivate din acesta in numele emisiunii pt ca nu stiu cat de multe subiecte numai despre Braila o sa gasesti si ma gandesc ca vrei sa faci emisiunea pe cel putin un an.

Un titlu...Problemele romanilor sau daca totusi vrei cu "Braila" ar fi Problemele brailenilor

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Suntem post tv local, deci raza noastra de actiune si interes este limitata.
Numele nostru este MEGA TV Braila-Galati. Teoretic ne ocupam de judetele Braila si Galati, practic doar de Braila deoarece de ceva vreme (cam de 1 an :good: ) avem probleme cu fibra optica si nu mai transmitem nimic din Galati.
Deci am ramas pe Braila si atat. Si oricum problemele brailenilor sunt cam aceleasi ca si problemele romanilor.:D

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Romania azi, Braila de maine. Mama cat de greu e :shock:

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Ti se pare greu?

Incearca sa prezinti pe canicula de-afara, dintr-o incapere fara aer conditionat, si cu trei reflectoare (adica 6 faruri) atintite deasupra ta. Si dupa aceea sa-mi spui daca-i greu. :shock:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Parca te vad ca Mircea Badea la emisiune de se plange mereu ca nu are aer conditionat. :shock:

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Nici el? :D

Credeam ca doar noi fiindca suntem asa mai saracuti. :shock:

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
MB saracul se plinge tot timpul ca nu are aer conditionat dar , nici nu vrea deloc sa renunte la cravatica care al stringe de git . Odata in emisiune,se observa in mod clar ca, era chinuit de reflectoare si de temperatura studioului . ;)

Edited by Daniel777, 29 August 2010 - 03:51 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users