Jump to content

vrei un sa conduci un Ferrari?

• You cannot reply to this topic
3 replies to this topic

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
Sunt abonat la site-urile de stiri din domeniul auto si tocmai am citit o stire care poate fi importanta pentru amatorii de senzatii tari sau pentru pasionatii de supercar-uri.

Forza Rossa, reprezentantul Ferrari īn Romānia, va oferi pasionaţilor auto posibilitatea de a testa două dintre supercarurile brandului toată luna august, īn Mamaia.

Posted Image

"Fanii modelelor Ferrari au mari motive de bucurie dacă vor merge vara aceasta pe litoralul romānesc. Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari īn Romānia, aduce la Mamaia două dintre cele mai sportive modele Ferrari. Acestea vor putea fi testate zilnic de către amatorii de senzaţii tari, īn perioada 30 iulie - 30 august.
Supercarurile vor fi pregătite de cursă īn fiecare zi, iar un copilot, reprezentant al Forza Rossa, va face echipă cu doritorii unui test drive. Ambele modele pot fi testate īn luna august la terasa Kaiak din Mamaia, organizatorii punānd la dispoziţie şi un telefon la care se pot face rezervări: 0755.024.551."

Desi fiind in RO, nu stiu daca se va putea "da" cu un Ferrari chiar oricine... Probabil se vor selecta potentialii "soferi de ocazie".

M-am gandit sa va impartasesc stirea asta, poate ajungeti la mare in August si poate reusiti sa conduceti un Ferrari. Nu cred ca exista cineva care nu ar vrea sa o faca :))

Cred ca se poate inchide (sau muta)...

Edited by johnyBOY, 29 July 2010 - 03:51 PM.

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Mersi Johny ! Trebuie sa corup pe cineva sa mergem sa vedem cum alearga un Ferrari d'asta :emo-secret:
Si unde se poate alerga acest Ferrari :P ?

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
"Ambele modele pot fi testate īn luna august la terasa Kaiak din Mamaia, organizatorii punānd la dispoziţie şi un telefon la care se pot face rezervări: 0755.024.551."

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Pff.. nu am loc sa am dezlantui la terasa :emo-secret:!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users