Jump to content

v-ati lua replica dupa un ceas celebru?

14 replies to this topic

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
Salut.

De cateva zile ma tot uit la un ceas scos la vanzare. Este o replica a unui brand renumit.

A-ti purta o replica la mana?

Pe mine ma tenteaza acest ceas si l-as cumpara ptr ca imi place la nebunie design-ul lui, nu ptr firma pe care o copiaza, ptr ca nu suport ideea de a te lauda cu ce nu e. Si atat timp cat merge bine, iar eu nu o sa ma laud cu el ca este original :)) ...

Este vorba de acest ceas.
Posted Image

Voi ce parere aveti?

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,585 posts
Pai... depinde. Daca pretul e mai mic sau egal cu sa zicem 50% din valoarea ceasului original, poate l-as lua. Daca e mai mult, m-as gandi de doua ori. :))
De purtat, as purta si o replica atata timp cat stiu ca o iau pentru mine si nu pentru impresionarea celorlalti. Oricum, cand e vorba de telefoane, ochelari de soare, ceasuri sau mai stiu eu ce, mai mult de 100 de euro n-as da nici batut. :clip:

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
replica sub 80USD... originalul... este vorba de TAG HEUER... din cate stiu, preturile sar de 3.000 euro (mai mult sau mai putin, in fct de model)

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,158 posts
Eu unul mi-as lua replica pe acelasi principiu cu Robotelu', dar nu stiu cat de tare m-as avanta in astfel de tranzactii. :))

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
mi-a placut ceasul asta f mult. singura rezerva o am legat de fiabilitatea unui mecanism "automatic" pe o replica..daca era pe quartz nu cred ca aveam probleme...

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
Eu am luat replici de ceasuri cu nume. Mecanismul a fost ok, mergea bine. Mici imperfectii gen data care se ducea pana la 39 etc.

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
am fost azi sa il vad. Asemanari relative cu originalul... Am intrebat daca toate cadranele sunt functionale, inainte sa ne intalnim si a zis ca da (vanzatorul)... Functionau in sensul ca la fiecare apasare a unui buton se deplasa indicatorul cate o liniuta... nici vorba de indicat ceva... Asa ca m-am lasat pagubas

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Eu nu mi-as lua o replica.
E normal sa ne dorim un ceas care sa arate bine, dar eu cred ca este mult mai important mecanismul. Prefer sa imi iau un ceas de o firma mai ieftina, dar totusi credibila, decat o copie.

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
daca mi-ar fi placut cum este lucrat, si el ca ceas (cel in cauza era un pic cam mare ptr mana mea), daca ar fi fost functional (sa mearga cronograful nu sa fie niste cadrane de design pe acolo) si daca ar fi fost pe quartz, nu "automatic", poate l-as fi luat...

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
Eu nu inteleg cadranele alea doua de pe margini daca ar fi functionale ce ar arata :D

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
originalul, din cate stiu, inca nu este comercializat... pe la ceasurile de tipul asta, stiu ca uneori exista un indicator al rezervei de functionare... La replica pe care am vazut-o, ele nu aveau nici o functie...

gaiser

Banned

• Banned
  • 3 posts
ceas replica = cocalareala
ia-ti un ceas original pe care ti-l permiti

si asta tot replica e...

[url="http://img819.imageshack.us/i/daciabmw.jpg/"]Posted Image[/url]

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts

View PostjohnyBOY, on Jul 28 2010, 14:31, said:

replica sub 80USD... originalul... este vorba de TAG HEUER... din cate stiu, preturile sar de 3.000 euro (mai mult sau mai putin, in fct de model)

* Nu ma intelege gresit, dar nu inteleg de ce te complici cu ceasuri din astea de 3.000 de euro care inca nu sunt comercializate si alte alea. Pana la urma tot aceeasi ora ca si un ceas care nu-i de firma iti arata.
Sunt banii tai si faci ce vrei cu ei, dar eu nu as da niciodata atatia bani pentru un ceas. Prin urmare, sfatul meu este sa-ti iei replica.:))

* Nu cred ca ceas replica egaleaza cocalareala. Nu toata lumea isi permite lucruri de firma.

Edited by Miadry, 26 August 2010 - 05:24 PM.

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
Stai fara grija ca , majoritatea cunoscutilor nici nu au auzit de marca asta . Sincer nici eu . Si chiar de porti asa ceva la mina foarte putini o sa-si dea seama de ce anume marca este vorba si nici nu o sa le treaca prin cap suma cu care l-ai cumparat . Este o investitie fara imagine pentru necunoscatori si ramine decit valoarea lui pentru tine care stii ce ai la mina . ;)

Florenina

Banned

• Banned
  • 4 posts
Nu ma pricep prea bine ( pentru ca sunt fata) dar am gasit ceasuri dragute ( nu replici) pe [*reclama*] si spun sincer ca mai bine dau 200-300 lei- eu zic destul de putin- pe un Swatch care oricum la cat de nestiutoare sunt, tot am informatia ca ceasurile elvetiene sunt cele mai bune ORIGINALE.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users