Dupa 21 de ani de la moartea sotilor Ceausescu, acestia vor fi deshumati miercuri.
Legistii vor recolta cateva probe biologice, pentru a face testul ADN.
Membrii familiei sotilor Ceausescu au cerut ca exhumarea sa nu fie publica. Operatiunea este filmata de un operator angajat de familia dictatorilor, iar imaginile vor fi date publicitatii doar in cazul in care se constata ca in cele doua morminte se afla ramasitele pamantesti ale sotilor Ceausescu.
8 replies to this topic
Posted 21 July 2010 - 08:12 AM
Posted 21 July 2010 - 09:24 AM
mai scot niste bani din vanzarea imaginilor....
Posted 22 July 2010 - 02:17 PM
Poate banii pe care ii dau la efectuarea testului ADN
Posted 24 July 2010 - 12:48 PM
La deshumare am inteles ca s-au gasit hainele purtate de cei 2 si urmele gloantelor care i-au omorat.
Posted 15 August 2010 - 11:35 AM
Mai eficienta ar fi fost o sedinta de spiritism. Sa ne spuna cum sa facem sa scoatem tara din datorii.
Cu democratia asta de la noi o sa ajungem toti vai mama noastra.
Cu democratia asta de la noi o sa ajungem toti vai mama noastra.
Posted 30 August 2010 - 11:51 AM
Ceva oase nu s-au gasit ? Sau le-au mincat gindacii ? Trebuie testul ADN . Altfel de unde stim noi sau ei ca , baietii in zilele alea tulburi nu au imbracat 2 morti de la morga, in toale ciuruite si le-au mai tras citeva cartuse, dupa care la ingropaciune cu ei .
Dar ideea cu sedinta de spiritism nu este rea . Poate le da ideea la tontovanii astia de hotomani care duc tara de ripa cum sa achite datoria externa . Mortul a reusit la vremea aceea si a avut o suma considerabila de plata pentru timpul respectiv . Dar parca nu stiu de ce , toti se intorc cu gindul in trecut fiindca era ordine si strictete cind era vorba de hotomanie . Ajungeau ori la mina , ori la taiat de stuf in delta , ori la ocnele de sare .
Asta pe cei care ai prindeau .
Edited by Daniel777, 30 August 2010 - 11:54 AM.
Posted 10 February 2011 - 10:47 PM
Cand aflam verdictul?
Posted 11 February 2011 - 01:59 PM
S-a aflat deja...ei sunt cei ingropati acolo.
Posted 11 February 2011 - 04:20 PM
Marfa.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top