Aseara a inceput difuzarea emisiunii "Burlacul" avandu-l in rol principal pe Catalin Botezatu, caruia unii i-au pus gand de-nsuratoare. Am vazut si eu franturi din emisiune si am sesizat tenta de eleganta impusa, probabil, de statutul designerului sau de el insusi. Ce parere aveti despre ideea unei astfel de emisiuni care atenteaza (nu stiu daca e de bine sau de rau) la subconstientul colectiv, intr-o perioada de saracie oferind imaginea luxului, elegantei, bijuteriilor si a unui erotism la care poti doar sa visezi?
19 replies to this topic
Posted 09 July 2010 - 01:16 PM
Posted 09 July 2010 - 05:14 PM
Pe ce post TV?
Posted 09 July 2010 - 05:35 PM
Antena 1, ora 20.30. Am vazut cateva dintre pretendente: femei obisnuite.
Edited by Nick, 09 July 2010 - 05:36 PM.
Posted 10 July 2010 - 07:37 AM
Mai sunt si alt fel de femei? Sau te referi la fosta gomflabila? Am vazut si eu 2 min mi se pare penibil, asta se crede cumva don juan ... fara bani cred ca ar fi un nimeni.
Am vazut 2 replici ale lui de mai bine tacea.
Am vazut 2 replici ale lui de mai bine tacea.
Posted 10 July 2010 - 08:31 AM
Intr-adevar faceam comparatie cu fosta blonda care nu mai are prea multe...normale in ea.
Pe de alta parte, dupa cum ziceam, aceasta emisiune este construita pe acelasi calapod ca orice reclama: crearea unei imagini dezirabile a ceea ce un om obisnuit nu are, de aici tentatia de a cumpara.
Oare ce cred femeile alea? Ca se insoara Botezatu cu ele sau ce? Care o fi rationamentul dupa care au ales sa ia parte la emisiune? Mie imi place designerul (ca persoana care a reusit in cariera, ca eleganta, stil). Din cate am inteles, se pare ca pana la finalul emisiunii isi va alege o iubita dintre pretendente...
Pe de alta parte, dupa cum ziceam, aceasta emisiune este construita pe acelasi calapod ca orice reclama: crearea unei imagini dezirabile a ceea ce un om obisnuit nu are, de aici tentatia de a cumpara.
Oare ce cred femeile alea? Ca se insoara Botezatu cu ele sau ce? Care o fi rationamentul dupa care au ales sa ia parte la emisiune? Mie imi place designerul (ca persoana care a reusit in cariera, ca eleganta, stil). Din cate am inteles, se pare ca pana la finalul emisiunii isi va alege o iubita dintre pretendente...
Posted 10 July 2010 - 09:45 AM
Motivul este dorința ahtiată de a deveni celebre, cu orice preț sau prin orice mijloc.
Posted 10 July 2010 - 10:27 PM
N-am vazut emisiunea, dar m-am uitat la doua sezoane din The Bachelor (emisiunea originala). E o emisiune asa si asa, dar presupun ca romaniiau transformat-o intr-o porcarie, ca de obicei
Posted 11 July 2010 - 05:27 PM
Nici nu ma intereseaza ce se va petrece in aceasta emisiune...eu cred ca a fost premeditata si despartirea de Bianca ptr a face loc unei lansari interesante acestei emisiuni.
Posted 20 July 2010 - 10:14 PM
Oh, gimmie a break!
Vrajeala pentru audienta.
Aveam o parere mai buna despre Bote. Cred ca s-a molipsit de ceva prostie de la Bianca.
Vrajeala pentru audienta.
Aveam o parere mai buna despre Bote. Cred ca s-a molipsit de ceva prostie de la Bianca.
Posted 29 August 2010 - 04:11 PM
Aveam o parere destul de proasta despre Bote asta mai de mult . Acum arata ca , este si mai si . Se maimutareste cu femeile alea obisnuite ca sa citez pe cineva , de iti vine sa te arunci de la etaj cu coarda elastica .
))))))))))))) Nu merita sa te omori pentru fraieri . Referitor la ele ce pot sa spun . Adunate din baruri de noapte , cafenele studentesti , cercuri de mahala mondena si cite si mai cite . Aiureli de invirtit mintea la 360 grade pentru cei infometati de micutul Boc si saraci cu duhul .
Posted 29 August 2010 - 05:21 PM
Se pare ca emisiunea si-a scos banii si a facut audienta vara asta, mai ales ca multi n-au mai avut suport financiar pentru concedii si au stat cu ochii la tv. Mai sunt doua mandre (blonde
) in "competitie". Locurile in care s-au facut filmarile au fost chiar faine, pretendentele insa nu m-au impresionat prin inteligenta. Intrebate fiind de Botezatu ce vor sa faca in viitor, toate au raspuns la unison: cariera in televiziune
. Toata lumea vrea sa se vada pe sticla.
Posted 30 August 2010 - 05:57 AM
Pai doar de ce au venit la emisiunea asta
Ce rampa mai buna de lansare decat reality showuri?
Posted 30 August 2010 - 11:37 AM
Aiurea . Saracile de ele nu-si dau seama despre ce vorbesc . Daca au ce arata intai trebuie sa treaca pe la reviste de adulti si apoi citiva ani trebuie sa prezinte vremea .
Apoi daca isi dau silinta trebuie sa joace in ceva filme xxx si in final ajung vedete dupa ce devin serioase si isi gasesc cite un fraier plin de bani de printr-o televiziune privata . Putine au fost intradevar valori si au mai sarit din treptele astea . Dar figura cu fraierul plin de bani si cu influenta, nu cred ca a sarit-o niciuna .
Edited by Daniel777, 30 August 2010 - 11:38 AM.
Posted 03 September 2010 - 12:43 PM
S-a terminat prima editie la show-ului. Botezatu, dupa o repriza lacrimogena, si-a ales "blonda". O fi fost superba locatia, da' am ramas interzisa vazand coafurile mandrelor. De ce le-or fi impopotonat in halul ala, habar nu am!
In fine, probabil ca urmatorul burlac va fi Mazare
In fine, probabil ca urmatorul burlac va fi Mazare
Posted 05 September 2010 - 01:00 PM
Ce emisiune penibila...
LE: Sper sa nu-mi iau warning pentru remarca de mai sus ce tinde spre un post de "bagare in seama", dar nu pot sa descriu altfel emisiunea asta.
L-a lovit pe Bote criza economica de-a inceput sa apara brusc acum la TV, ii e rusine din cauza despartirii de Bianca si are senzatia ca aparatia in emisiunea asta ii reface imaginea ?
Si nu in ultimul rand, cine se poate uita la o astfel de emisiune ? Ce e util/placut/interesant?
LE: Sper sa nu-mi iau warning pentru remarca de mai sus ce tinde spre un post de "bagare in seama", dar nu pot sa descriu altfel emisiunea asta.
L-a lovit pe Bote criza economica de-a inceput sa apara brusc acum la TV, ii e rusine din cauza despartirii de Bianca si are senzatia ca aparatia in emisiunea asta ii reface imaginea ?
Si nu in ultimul rand, cine se poate uita la o astfel de emisiune ? Ce e util/placut/interesant?
Edited by demy, 05 September 2010 - 01:10 PM.
Posted 05 September 2010 - 04:49 PM
Eu m-am putut uita la o astfel de emisiune. Nimic util, placut sa zicem ca a fost ceva: niste locatii foarte frumoase. In plus, a fost o emisiune de divertisment ce a avut acelasi scop ca oricare alta de acest gen: sa vezi cum traiesc si altii care isi permit cel putin sa vada acele locuri, sa umpli timpul intr-o seara de la mijlocul saptamanii, sa uiti de rutina etc. Cred ca sunt varii motivele pentru care cineva ar privi asa ceva. Asta nu inseamna ca faci vreo pasiune din a urmari o astfel de emisiune, dar, in lipsa de altceva mai bun... De ce spui ca a fost penibila? Si mie mi s-au parut penibile (aproape ridicole) unele momente. De exemplu, lacrimile lui Botezatu cand si-a ales mandra+coafurile tipelor
Posted 06 September 2010 - 11:47 AM
Nick, referitor la locatii si la : vreau sa iti pun in vedere faptul ca exista posturi cu emisiuni bine facute, din care ai ceva de invatat, cum sunt de exemplu: Discovery Travel & Living, National Geografic, National Geografic Wild, Discovery World, etc, etc. Prin urmare, din punctul meu de vedere, exista "ceva mai bun", asta fiind motivul pentru care nu urmaresc la posturile romanesti decat stirile, si alea aiurea (gen: Grav accident in Prahova, pe DN1 la Romanesti - iar in filmuletul stirii apare un accident din Ilfov, dintre Balotesti si Otopeni...)
Revenind On topic, emisiunea este penibila prin faptul ca este regizata prost si promoveaza lipsa de cultura de orice fel si a atitudinii pitzi.
in lipsa de altceva mai bun...
Revenind On topic, emisiunea este penibila prin faptul ca este regizata prost si promoveaza lipsa de cultura de orice fel si a atitudinii pitzi.
Posted 06 September 2010 - 12:56 PM
demy, on Sep 6 2010, 12:47, said:
referitor la locatii si la : vreau sa iti pun in vedere faptul ca exista posturi cu emisiuni bine facute, din care ai ceva de invatat, cum sunt de exemplu: Discovery Travel & Living, National Geografic, National Geografic Wild, Discovery World, etc, etc.
demy, on Sep 6 2010, 12:47, said:
emisiunea este penibila prin faptul ca este regizata prost si promoveaza lipsa de cultura de orice fel si a atitudinii pitzi.
Edited by Nick, 06 September 2010 - 12:57 PM.
Posted 06 September 2010 - 01:04 PM
Exact la emisiunile de la posturile mentionate mai sus imi relaxez eu creierul.
Cum crezi ca mi-as putea da cu parerea fara sa stiu despre ce e vorba ? Am gasit link catre siteul emisiunii si am vazut cateva secvente, pentru a intelege utilitatea... care e sublima, dar lipseste cu desavarsire.
Valoarea o apreciez prin prisma cunostintelor acumulate de-a lungul timpului, prin experienta si invatatura, nu uitandu-ma la astfel de emisiuni. Nu trebuie, de exemplu, sa ascult manele pentru a aprecia muzica buna.
Cum crezi ca mi-as putea da cu parerea fara sa stiu despre ce e vorba ? Am gasit link catre siteul emisiunii si am vazut cateva secvente, pentru a intelege utilitatea... care e sublima, dar lipseste cu desavarsire.
Valoarea o apreciez prin prisma cunostintelor acumulate de-a lungul timpului, prin experienta si invatatura, nu uitandu-ma la astfel de emisiuni. Nu trebuie, de exemplu, sa ascult manele pentru a aprecia muzica buna.
Posted 06 September 2010 - 07:57 PM
Eu unul sper ca le-a ajuns o emisiune . Intradevar in ce priveste peisajul are ceva frumos de vazut . Daca nu ma insel este ceva copiat ,de pe la ceva televiziune vestica . De ce a inceput sa lacrimeze micul Catalin ?
Ca sa dea o nota , de mai mare prostie in ce priveste emisiunea de divertisment . Va dati seama ce traire si ce sentimente avea el atunci de l-au apucat lacrimile .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top