Jump to content

Romanii au talent - show-ul de la ProTV

21 replies to this topic

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Inscrierile pentru concursul-emisiune “Romanii au talent” au inceput pe 2 iulie, iar show-ul va fi difuzat pe ProTV. Preselectiile sunt deschise tuturor celor care cred ca au un talent ce ii poate face faimosi.

Se pot inscrie persoane de orice varsta, indiferent de natura abilitatilor cu care se mandresc – cantat, dansat, jonglat etc. Nu exista restrictii nici in privinta meseriei pe care participantii o practica in viata reala si nici in privinta numarului de inscrisi.

Inscrierile se pot face pe site-ul emisiunii (romaniiautalent.ro), dar si direct in locatiile special organizate in orasele in care vor avea loc preselectiile: Timisoara, Cluj, Piatra Neamt, Constanta si Bucuresti.

“Romanii au talent”este formatul de mare succes mondial “Got Talent”, cumparat de ProTv de la FremantleMedia. “Got Talent” este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune ale anului 2009, depasindu-si propriile recorduri de audienta peste tot in lume. Acest show de televiziune a fost facut in peste 30 de tari ale lumii.

Romanii au talent

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Cred ca va avea succes sau cel putin formatul emisiunii asa o recomanda. Sa vedem cat de talentati sunt realizatorii :)

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Am ajutat un prieten sa se inscrie la concurs. Inca nu l-au sunat, probabil sunt o multime de preselectii, interviuri si multe "cv-uri" aplicate. Era vremea sa vina si la noi un asemenea show.

sally

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
Puteti vedea acest Tv show pe www.worlds-talents.blogspot.com si nu numai. Gasiti din gama Got Talent mai multe tari care au difuzat acest show.
Deasemenea puteti viziona o multime de video-uri cu oameni sau animalute cu talente hazlii, talente inedite sau iesite din comun. Nu le ratati!
Voi ce talente aveti? Daca aveti vreun talent ascuns filmati-l si poate aparea pe acest blog smile.gif

sally

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
Stie cineva pe ce data va incepe sa fie difuzat showul Romanii au talent??

sally

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
Se pare ca Romanii au Talent se lasa asteptat, avem prea multe talente in tara :D pana tunci va puteti delecta cu noi talente aparute pe [url="http://worlds-talents.blogspot.com"][url]http://worlds-talents.blogspot.com[/url][/url] :D :slapb:

Edited by sally, 07 October 2010 - 04:53 PM.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Corect se scrie Romania's got talent, nu Romanian. :D

sally

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
Yep :D Atentia asta, greu tare cu ea ;) Ms

sally

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
Stie cineva cand incepe Romanii au talent? :( :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Abia astept sa inceapa.

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
Am vazut mare parte din spectacol. Interesant.
La momentul acelui baiat, "contratenor", am crezut initial ca face playback.
Romanii au talent, site-ul oficial.

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Am vazut si eu secvente nu pe tot si la unii am murit de ras, ce supertalente au unii, tare ala cu am venit s ava cant din tastele de la telefon...:naughty:

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Pe ala care se juca la tastele telefonului il cheama Valentin Bosioc si e cel mai ratat om.

Jessie

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Mie mi s-a parut foarte tare Cosmin Agache care face beatbox mai ales ca a invatat singur sa faca asta urmarint clipuri de pe YouTube . Sunt si cateva inregistrari cu el inainte sa ajunga la Romanii au Talent si dupa . Dar cred ca o sa castige pustiul de 17 ani si din cauza "povestii" lui

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Care e pustiul de 17 ani?

Am urmarit pana acum toate semifinalele si, sincer, parca-parca mi-ar placea sa castige Narcis Iustin Ianau, contratenorul din Bacau.

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Eu nu am urmarit prea mult, dar pe Narcis l-am placut enorm :good:

AliIoana

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
Mie imi place Narcis, chiar are un adevarat talent, poate ca daca vocea sa nu ar fi semanat cu a unei femei nu ar fi fost admis.Dar imi place si Medeea, si talentul sau este de remarcat. Desi imi placeau si mama si fiica ce dansau dansuri orientale si imi pare rau :( ca nu au trecut in finala. Datorita lor m-am apucat si eu sa imi unduiesc soldurile. Numai ca nu prea imi iese. :(

fifi1

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
Mie nu mi s-a parut deloc ok rezultatul concursului.......mi s-a parut nedrept, chiar!!E clar ca Narcis e un fenomen si merita sa castige! Dar...normal ca a fost interesul pro-ului ...ca intotdeauna!!!!
Eu l-as sfatui pe Narcis sa se inscrie la X Factor..am auzit ca cei de la Antena 1 aduc in Romania formatul si de ce nu? poate acolo va fi apreciat la adevarata sa valoare...!!Apropo....stie cineva cum se va desfasura???va fi ca cel din UK???juriul va format din romani sau va fi adus de afara???Va roog postati si spuneti-mi....m-am inscris si eu pe site....http://xfactor.a1.ro......s-a mai inscris cineva???poate ne vedem la preselectii:D...va pup!!!!

copypaste

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
am vazut cateva talente vocale bune la Romanii au talent dar cred ca in trei gale nu au putut sa arate tot ce pot.

fifi eu din cate stiu X Factor este un format din strainatate si de obicei tot ceea ce se cumpara dinafara trebuie sa fie exact ca originalul.
Pentru cei care canta X Factor este un concurs mai potrivit decat Romanii au talent. Acolo muzicienii se intreceau cu circarii si nu m-i s-a parut ok. bafta pentru cei care se inscriu

vole

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
Clar, asta e si parerea mea! X FACTOR sunt convinsa ca va aprecia mai mult talentele vocale, si in plus ei au mai multe gale, cred ca 10, daca vor respecta formatul din Anglia. Cum spuneai si tu, la RGT, nu prea ai posibilitatea sa arati tot ce poti... M-am inscris si eu la X FACTOR, sper sa fie ok..

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users